نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: تابع تبدیل ویندوز به داس

  1. #1

    تابع تبدیل ویندوز به داس

    دوستان تابعی میخوام که دیتای فارسی ویندوز رو تبدیل کنم به داس و dbf ذخیره کنم
    جست و جو کردم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    میخوام اطلاعات دیتای ویندوزی رو با C#‎ dbf ذخیره کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    سلام
    من یه تابع خوب داشتم که قبلاً فرستادم اینجا، فکر کنم اسمش sscvt بود. یه جستجو بکن، شاید پیداش کردی. ( قضیه مال 7-8 سال پیش هست )

    صبا صبوحی

  3. #3

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    فایل شما رو گرفتم مشکلم حل نشد تبدیلی صورت نگرفت
    دوستان کلاسی دارید که این کار رو انجام بده ؟

  4. #4

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    سلام
    میتونی از dll مربوط به نرم افزار تامین اجتماعی استفاده کنی

    قبلا در این تاپیک پاسخ دادم https://barnamenevis.org/showthread.p...B3%D8%AA%D9%85



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط alijuventusi مشاهده تاپیک
    فایل شما رو گرفتم مشکلم حل نشد تبدیلی صورت نگرفت
    دوستان کلاسی دارید که این کار رو انجام بده ؟
    سلام
    خوبه که پیداش کردی، چون خودم پیداش نکردم :)
    اما چرا مشکل حل نشد؟ مطمئنم که خیلی خوب کار می‌کرد.

    صبا صبوحی

  6. #6

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    اگر منظورتون همین فایل باشه تبدیل داس به ویندوزه من ویندوز به داس نیاز دارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط alijuventusi مشاهده تاپیک
    اگر منظورتون همین فایل باشه تبدیل داس به ویندوزه من ویندوز به داس نیاز دارم.
    سلام
    چرا اون رو هم داره، الان کد رو نگاه کردم. متد Windows_To_IranSystem همین کار رو می‌کنه. فقط modifier اون رو public کن.

    صبا صبوحی

  8. #8

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا اون رو هم داره، الان کد رو نگاه کردم. متد Windows_To_IranSystem همین کار رو می‌کنه. فقط modifier اون رو public کن.

    صبا صبوحی
    بله دیدم تابع هاشو ، لطفا یه توضیحی درباره ی ارگومان هاشم میدید که چی پاس بدیم
    out string pDest, string pSource, int pIndex, int pLength

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط alijuventusi مشاهده تاپیک
    بله دیدم تابع هاشو ، لطفا یه توضیحی درباره ی ارگومان هاشم میدید که چی پاس بدیم
    out string pDest, string pSource, int pIndex, int pLength
    سلام
    اگه اشتباه نکنم ( قضیه مربوط به حداقل 15 سال پیش هست )،
    dest خروجی هست
    source ورودی هست
    index شروع ورودی ( شما صفر بده )
    length هم مقداری از ورودی که قراره ترجمه بشه، شما همون source.Length رو بده.

    صبا صبوحی

  10. #10

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    تنظیم شده برای فایل های تامین اجتماعی
    لینک دانلود :

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...66fc473b06cded

  11. #11

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط namvar مشاهده تاپیک
    تنظیم شده برای فایل های تامین اجتماعی
    لینک دانلود :

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...66fc473b06cded
    ممنون دوست عزیز اما من چیز دیگه ای نیاز داشتم

  12. #12

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه اشتباه نکنم ( قضیه مربوط به حداقل 15 سال پیش هست )،
    dest خروجی هست
    source ورودی هست
    index شروع ورودی ( شما صفر بده )
    length هم مقداری از ورودی که قراره ترجمه بشه، شما همون source.Length رو بده.

    صبا صبوحی


    string t = "تست";
    string s="";
    ssCvt.Windows_To_IranSystem(out s, t, 0, 3);


    این خط روب رای تست زدم ارور میده

    از این خط فایل cs خطا میگیره
    iCodeTbl = farsi_code( chr=pSource[++pIndex] );

    متن خطا
    An unhandled exception of type 'System.IndexOutOfRangeException'
    Additional information: Index was outside the bounds of the array.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط alijuventusi مشاهده تاپیک


    string t = "تست";
    string s="";
    ssCvt.Windows_To_IranSystem(out s, t, 0, 3);


    این خط روب رای تست زدم ارور میده

    از این خط فایل cs خطا میگیره
    iCodeTbl = farsi_code( chr=pSource[++pIndex] );

    متن خطا
    An unhandled exception of type 'System.IndexOutOfRangeException'
    Additional information: Index was outside the bounds of the array.
    سلام
    کنترل می‌کنم و جواب می‌دم.

    صبا صبوحی

  14. #14

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    کنترل می‌کنم و جواب می‌دم.

    صبا صبوحی
    بررسی کردید مشکل از کجاست ؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    نقل قول نوشته شده توسط alijuventusi مشاهده تاپیک
    بررسی کردید مشکل از کجاست ؟
    سلام
    مشکل رو می‌دونم چیه. این برنامه به زبان C نوشته شده بوده. بعد لازم شد که تو #C ازش استفاده کنم.
    اما فقط تبدیل ایران‌سیستم به ویندوز رو راه اندازی کرده بودم.
    باید وقت کنم این قسمتش رو هم درست کنم.
    تو زبان C تعریف رشته با #C فرق داره و هر رشته با یک '0\' تموم می‌شه. و این باعث بروز مشکل می‌شه
    باید کد با رشته‌های #C کار کنه.
    شاید بتونی خودت درستش کنی.

    صبا صبوحی

  16. #16

    نقل قول: تابع تبدیل ویندوز به داس

    به نتیجه ای رسیدید ؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تابع تبدیل ایران سیستم داس به ویندوز
    نوشته شده توسط behzadkhatari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 11:23 صبح
  2. dll تبدیل ویندوز به داس و بلعکس
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 11:54 صبح
  3. تابع تبدیل رشته از فونت ویندوز به داس
    نوشته شده توسط ashkan12345 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 12:01 عصر
  4. تابع تبدیل اطلاعات از فاکس در داس به ویندوز
    نوشته شده توسط mhd78 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 09:23 صبح
  5. تابع تبدیل متن داس به ویندوز
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •