نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    با سلام

    دوستان من می خوام با استفاده از کلیک بر روی یک لینک

    کد HTML:
    <a href="?id=1">1</a>
    یک سری اطلاعات از جدول مربوط به اون لینک از جدول فراخوانی بشه - اما با استفاده از ایجکس ajax

    به صورت معمولی بلدم

  2. #2

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    کد HTML:
    <a href="#" onclick="load(1);">1</a>
    <div id="result"></div>
    
    <script src="jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
    function load(id)
    {
        $.ajax({
            url: "load.php",
            data: "id="+id,
            type: "get",
            success: function(result) {
                $("#result").html(result);
            }
        });
    }
    </script>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    با تشکر

    اونوقت تو فایل load.php دریافت چطور انجام بدم با post یا get میشه ماننده با لا مثالی بزنید

  4. #4

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    اگه type رو get گذاشته باشین با GET_$ و اگه post باشه با POST_$ میتونید ورودیها رو بخونید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    کار نمی کنه خواستم ببیمنم مشکل از کجاست
    کد صفحه اصلی

    $result = $data->select();
    if(mysql_num_rows($result) > 0)
    {
    $rows = 1;
    while($value = mysql_fetch_assoc($result))
    {
    echo '<tr>';
    echo '<td>' . $rows ++ . '</td>';
    ?>
    <td><a href="#" onclick="load(<?php echo $value['payment_invoicecode'];?>)" data-reveal-id="invoice" data-animation="fade"><?php echo $value['payment_invoicecode'];?></a></td>
    <?php
    echo '<td>'.$value['account_bankname'].' - ' . $value['account_number'] . '</td>';
    echo '<td>'.$value['user_username'].' - ' . $value['user_fullname'] . '</td>';
    echo '<td>' . $english_format_number = number_format($value['payment_price']) . '</td>';
    echo '<td>' . $value['payment_referenceid'] . '</td>';
    echo '<td>' . $value['payment_date'] . '</td>';
    echo '<td>';
    $state = 2;
    switch($state)
    {
    case 1:
    echo '<img src="public/img/ok.png"/>';
    break;
    case 2:
    echo '<img src="public/img/null.png"/>';
    break;
    default:
    echo 'نامشخص';
    break;
    }
    echo '</td>';
    echo '<td>';
    echo ' | <a id="oprations" href="?delete=' . $value['payment_id'] . '"> حذف </a>';
    echo '</td>';
    echo '</tr>';
    }
    }
    else
    {
    echo '<tr><td colspan="4"> هیچ داده ای ثبت نشده است </td></tr>';
    }
    ?>
    </table>

    <div id="invoice" class="reveal-modal">
    <div id="result"></div>
    <a class="close-reveal-modal">&#215;</a>
    </div>
    <script type="text/javascript" src="public/js/jquery.js" ></script>
    <script type="text/javascript">
    function(code)
    {
    $.ajax({
    url: "loaddata",
    type: "post",
    data: "code="+code,
    success: function(result)
    {
    $("#result").html(result);
    }
    });
    }
    </script>

    کد صفحه load

    include_once("app/models/pay_Model.php");
    $data=new pay_Model();

    if(isset($_POST['code']) && !empty($_POST['code']))
    {
    $invoice_id = $_POST['code'];
    echo $invoice_id;
    $result = $data->select_invoice($invoice_id);
    while ($value = mysql_fetch_assoc($result))
    {
    ?>
    <p> کالا : <?php echo $value['product_id'] .'-'. $value['product_name']; ?></p>
    <p> تعداد : <?php echo $value['invoice_total']; ?></p>
    <p> قیمت کل : <?php echo $value['invoice_price']; ?></p>
    <p> تاریخ سفارش : <?php echo $value['invoice_date']; ?></p>
    <?php
    }
    }
    else
    {
    echo '<span style="color:red;"> خطا : لطفاً دورباره امتحان کنید. </style>';
    }

    ز

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    کار نمی کنه خواستم ببیمنم مشکل از کجاست
    کد صفحه اصلی

    $result = $data->select();
    if(mysql_num_rows($result) > 0)
    {
    $rows = 1;
    while($value = mysql_fetch_assoc($result))
    {
    echo '<tr>';
    echo '<td>' . $rows ++ . '</td>';
    ?>
    <td><a href="#" onclick="load(<?php echo $value['payment_invoicecode'];?>)" data-reveal-id="invoice" data-animation="fade"><?php echo $value['payment_invoicecode'];?></a></td>
    <?php
    echo '<td>'.$value['account_bankname'].' - ' . $value['account_number'] . '</td>';
    echo '<td>'.$value['user_username'].' - ' . $value['user_fullname'] . '</td>';
    echo '<td>' . $english_format_number = number_format($value['payment_price']) . '</td>';
    echo '<td>' . $value['payment_referenceid'] . '</td>';
    echo '<td>' . $value['payment_date'] . '</td>';
    echo '<td>';
    $state = 2;
    switch($state)
    {
    case 1:
    echo '<img src="public/img/ok.png"/>';
    break;
    case 2:
    echo '<img src="public/img/null.png"/>';
    break;
    default:
    echo 'نامشخص';
    break;
    }
    echo '</td>';
    echo '<td>';
    echo ' | <a id="oprations" href="?delete=' . $value['payment_id'] . '"> حذف </a>';
    echo '</td>';
    echo '</tr>';
    }
    }
    else
    {
    echo '<tr><td colspan="4"> هیچ داده ای ثبت نشده است </td></tr>';
    }
    ?>
    </table>

    <div id="invoice" class="reveal-modal">
    <div id="result"></div>
    <a class="close-reveal-modal">&#215;</a>
    </div>
    <script type="text/javascript" src="public/js/jquery.js" ></script>
    <script type="text/javascript">
    function(code)
    {
    $.ajax({
    url: "loaddata",
    type: "post",
    data: "code="+code,
    success: function(result)
    {
    $("#result").html(result);
    }
    });
    }
    </script>

    کد صفحه load

    include_once("app/models/pay_Model.php");
    $data=new pay_Model();

    if(isset($_POST['code']) && !empty($_POST['code']))
    {
    $invoice_id = $_POST['code'];
    echo $invoice_id;
    $result = $data->select_invoice($invoice_id);
    while ($value = mysql_fetch_assoc($result))
    {
    ?>
    <p> کالا : <?php echo $value['product_id'] .'-'. $value['product_name']; ?></p>
    <p> تعداد : <?php echo $value['invoice_total']; ?></p>
    <p> قیمت کل : <?php echo $value['invoice_price']; ?></p>
    <p> تاریخ سفارش : <?php echo $value['invoice_date']; ?></p>
    <?php
    }
    }
    else
    {
    echo '<span style="color:red;"> خطا : لطفاً دورباره امتحان کنید. </style>';
    }

    ز

  7. #7

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    function(code) اشتباهه. اولاً باید بگین function load(code) یعنی پارامتر رو باید براش بفرستین و ثانیاً کجا صدا زدین این تابع رو؟!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax

    میتونید از این آموزش که من قرار دادم استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 23:58 عصر
  2. اتصال به بانک اطلاعات قدرتمند MySQL
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 00:47 صبح
  3. کمک در بازیابی اطلاعات از mysql و نمایش آنها
    نوشته شده توسط mehrdad.t در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 20:45 عصر
  4. مشکل در بازیابی اطلاعات از mysql
    نوشته شده توسط ostad_ccna در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 12:04 عصر
  5. بازیابی اطلاعات از بانک اکسس
    نوشته شده توسط baboozadeh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 06:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •