نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگی ذخیره عکس

  1. #1

    Talking چگونگی ذخیره عکس

    با سلام خدمت تمامی عزیزان

    سؤال من اینه که چه طوری میشه عکسی که در جعبه تصویر رسم کرده ام(با دستورات Pset,line,circle) ذخیره کرد

    پیشاپیش از شما قدر دانی می نمایم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    Question

    فکر کنم منظورت این باشه:
    SavePicture Picture1.Picture, "C:\LaGoN666.jpg"

  3. #3
    یه کاری می شه کرد از کد زیر استفاده کن
    dim st as dodb.stream
    البته رفرنسش یادم نیست
    بعد St رو باز می کنی و عکس رو داخلش میریزی بعدش داخل یه فایل قرار می دی و اون فایل رو در بانک داده ات ذخیره می کنی بعدش kill می کنی فایل رو فهمیدی

    اگه نفهمیدی Email بده چون من فقط امیل رو چک می کنم تو سایت ها نمی رم
    Eridk007@yahoo.com
    شاید 2 روز دیگه کد کاملش رو mail کنم پس مسیج بفرست
    bye

  4. #4
    SavePicture Picture1.Picture, "directory Address\"+"name"+"format"
    به جای directory Address باید آدرس فایل خود را بنویسید . البته باید \ را فراموش نکنید .
    به جای name نام برای عکس انتخاب کنید .
    به جای format هم هر فرمتی خواستی به این صورت بنویسید :
    "jpg." یا "gif." یا "bmp." یا هر چیز دیگری ....

  5. #5
    Dim x As IPictureDisp
    Set x = نام پیکچر باکس.image
    SavePicture x, "محل فایل"
    اینم یه مثال:
    Dim x As IPictureDisp
    Set x = Picture1.Image
    SavePicture x, "e:\1.jpg"

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: چگونگی ذخیره عکس

    اگر درست حدس زده باشم شما باشد picture1.AutoRedraw=true
    باشد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار online_mansoor2007
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    هلند ایران-گلپایگان
    پست
    764

    نقل قول: چگونگی ذخیره عکس

    این تاپیک از 3 سال پیش هست . یک شنبه 11 تیر 1385 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •