نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب فریم ورک مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    Question انتخاب فریم ورک مناسب

    سلام دوستان
    من میخوام یک سیستم هوشمند تحت وب بنویسم، می خواستم بدونم زبان PHP برای این کار مناسب هست یا نه؟ اگه هست از چه فریم ورکی استفاده کنم بهتره؟
    منظورم از هوشمند؛ استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: انتخاب فریم ورک مناسب

    شما بهتره اول خود php رو یاد بگیرید بعدش اگه دید نیاز به استفاده از فریم ورک دارید یکی رو انتخاب کنید.
    معمولا تو هوش مصنوعی چیزی که مهمه الگوریتم و پیاده سازی اون هستش نه زبان!! با ویٰژوال بیسیک هم میشه الگوریتم های هوش رو پیاده کرد. البته زبان هم به نوبه ی خود مهمه مثلا جاهایی که سرعت پاسخگویی اهمیت بالایی داره.

  3. #3

    نقل قول: انتخاب فریم ورک مناسب

    ممنونم! میخوام بدونم این حرف چقدر صحت داره که برای این جور سیستم ها بهتره از ASP MVC استفاده کرد چرا که انسجام بیشتری داره،و پروژه راحت تر و سریع تر به انجام میرسه، این حرف چقدر میتونه درست باشه؟!

  4. #4
    کاربر جدید آواتار MH.S.dev
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: انتخاب فریم ورک مناسب

    موضوع الگوریتمهای هوش مصنوعی ارتباط چندانی با زبان یا فریمورک خاصی نداره، البته ممکن یک فریمورک بر اساس الگوریتمهای هوش مصنوعی طراحی شده باشه ولی در نهایت برنامه نویس هست که سیستم را با الگوریتم خاصی طراحی میکنه! در مورد زبان هم بر میگرده که سیستم شما چه کاربردی داره و قراره چه کاری رو انجام بده! ممکن هست سیستم شما نیاز به سرعت و بازدهی بسیار بالا برای انجام محاسبات داشته باشه اونوقت باید سراغ زبانی مثل C++‎ رو بگیرید مثل سیستم سرچ گوگل! در رابطه با زبان های تحت وب به نظر من php با توجه به متن باز بودن و تسلط بیشتر برنامه نویس به کدها، به نسبت asp.net میتونه بهتر جواب بده!
    در رابطه با سیستم های هوشمند مسائل دیگه ای هم میتونه مطرح باشه. باز باید ببینید سیستم شما در نهایت چه کاری انجام خواهد داد.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: انتخاب فریم ورک مناسب برای نوشتن برنامه های وب و موبایل
    نوشته شده توسط sempay_ninjutsu در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1393, 09:34 صبح
  2. مبتدی: انتخاب فریم ورک
    نوشته شده توسط mohmmad6006 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 23:58 عصر
  3. سوال: معیار های انتخاب فریم ورک جاوا
    نوشته شده توسط rasoolgh1 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1392, 19:02 عصر
  4. راهنمایی برای انتخاب فریم ورک css
    نوشته شده توسط payamka در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1392, 21:51 عصر
  5. انتخاب فریم ورک
    نوشته شده توسط tah_206207 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 15:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •