نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: صدا زدن webservice در windows service

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    صدا زدن webservice در windows service

    سلام
    من یه وب سرویس برای ارسال اس ام اس دارم که میخوام اونو تو یه ویندوز سرویس صدا بزنم، این کار رو انجام دادم ولی وقتی برنامه رو می برم رو یه ویندوز سرور 2008 نصب می کنم اونجا بهم خطا میده گه :
    There was no endpoint listening at http://sms.25panel.ir/post/send.asmx that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action. See InnerException, if present, for more details.
    در حالیکه رو کامپیوتر خودم که نوشتم و نصب می کنم کار میکنه!!!1
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    نقل قول نوشته شده توسط svahidm مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه وب سرویس برای ارسال اس ام اس دارم که میخوام اونو تو یه ویندوز سرویس صدا بزنم، این کار رو انجام دادم ولی وقتی برنامه رو می برم رو یه ویندوز سرور 2008 نصب می کنم اونجا بهم خطا میده گه :
    There was no endpoint listening at http://sms.25panel.ir/post/send.asmx that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action. See InnerException, if present, for more details.
    در حالیکه رو کامپیوتر خودم که نوشتم و نصب می کنم کار میکنه!!!1
    با تشکر
    سلام
    مطمئنی که روی اون سرور، دسترسی به اینترنت داری؟ ممکنه مشکل از این باشه.

    صبا صبوحی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    مطمئنی که روی اون سرور، دسترسی به اینترنت داری؟ ممکنه مشکل از این باشه.

    صبا صبوحی
    سلام
    بله دارم، آخه اونجا وقتی اگر برنامه به صورت سرویس نباشه و مثلا console application باشه کار می کنه.!!!!!!!!!1

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    نقل قول نوشته شده توسط svahidm مشاهده تاپیک
    سلام
    بله دارم، آخه اونجا وقتی اگر برنامه به صورت سرویس نباشه و مثلا console application باشه کار می کنه.!!!!!!!!!1
    سلام
    راستش چیزی به ذهنم نمی‌رسه. می‌تونی اون inner exception رو اینجا کپی کنی؟ شاید گره رو باز کنه.

    صبا صبوحی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    راستش چیزی به ذهنم نمی‌رسه. می‌تونی اون inner exception رو اینجا کپی کنی؟ شاید گره رو باز کنه.

    صبا صبوحی
    سلام خانم صبوحی ، ممنون از همراهیتون، مشکل حل شد ، نکته این بود که سازمان اینترنت سرورش مستقیم نبود، بعبارتی از یه proxy رد میشد تا به اینترنت میرسید، این نوع connection رو نمی دونم چرا ولی windows service نمی بینه ولی console app می بینه، بعد از اینکه اینترنت مستقیم بهش وصل کردیم اکی شد.

    اگر در مورد این موضوع اطلاعی دارید بفرمایید ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    نقل قول نوشته شده توسط svahidm مشاهده تاپیک
    سلام خانم صبوحی ، ممنون از همراهیتون، مشکل حل شد ، نکته این بود که سازمان اینترنت سرورش مستقیم نبود، بعبارتی از یه proxy رد میشد تا به اینترنت میرسید، این نوع connection رو نمی دونم چرا ولی windows service نمی بینه ولی console app می بینه، بعد از اینکه اینترنت مستقیم بهش وصل کردیم اکی شد.

    اگر در مورد این موضوع اطلاعی دارید بفرمایید ممنون میشم
    اگر اشتباه نکنم دوستمون آقای صبوحی هستند! باتوجه به پروفایلشون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    سلام
    قدیما که ما بچه بودیم صبا اسم دختر بود! الان نمیدونم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: صدا زدن webservice در windows service

    نقل قول نوشته شده توسط svahidm مشاهده تاپیک
    سلام
    قدیما که ما بچه بودیم صبا اسم دختر بود! الان نمیدونم
    سلام
    دوست عزیز، این اسم هم برای دختر استفاده می‌شه و هم برای پسر.
    از نوشته‌ی شما اینطور بر میاد که حداقل 60 سال سن داشته باشی، چون من 45 سال دارم.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. صدا زدن wedb service asp asmx در php
    نوشته شده توسط farhadsoft در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 10:49 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 12:51 عصر
  3. سوال: صدا زدن توابع web service در پروژه
    نوشته شده توسط Mainar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 07:49 صبح
  4. پخش صدا در ويندوز سرويس(windows service)
    نوشته شده توسط melika999 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 10:51 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •