نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باقی بمانند!

  1. #1

    Question نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باقی بمانند!

    با سلام.
    من توی دیتابیسم اعداد مربوط به موجودی رو با فرمت( decimal(15, 2 ذخیره می کنم(یعنی با 2رغم اعشار)
    حالا مخوام توی dataGridView و textBox اعداد رو جوری نمایش بدم که اگه عدد اعشاری بود با اعشار و اگه عدد بدون اعشار بود، بدون ممیز و دو تا صفر بعدش نمایش داده بشه.
    یعنی مثلا عدد 123/12 رو همین جوری ولی عدد 123/00 رو به صورت 123 نمایش بده!

  2. #2

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    من توی dataGridView قسمت defaultcellstyle فرمت رو #,#.### وارد کردم درست شد!
    ولی هنوزم برای textBox نمی دونم چیکار کنم!

  3. #3

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    سلام.
    من با فرمت #,#.### توی dataGridView دقیقاً به همون چیزی که می خواستم رسیدم.فقط
    1- وقتی عددم صفر هست نمیتونه نشونش بده. کسی نمی دونه چرا؟
    2- من میخوام به جای نقطه . ممیز / نشون بده. کسی نمی دونه باید چی کار کنم . هر کاری می کنم درست نمی شه.(مثلا به جای 123.12 به صورت 123/12 نشون بده)
    از اساتید تقاضا دارم کمکم کنن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    باید در تنظیمات سیستم این تغییر رو انجام بدید.
    در ویندوز: control panel/regional and language options
    در گنوم: control center/keyboard settings/formats

  5. #5

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    با تشکر فراوان از FastCode عزیز.
    خیلی عالیه فقط یه سئوال : الان برای من درست نشون میده، ولی آیا برای سیستم مشتری هم درست نمایش میده یا برای اون باید همین تنظیمات رو انجام داد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    باید برای هر مشتری انجام بدین. البته میتونید به صورت دستی، تنظیمات Culture برای Thread جاری رو به صورت زیر تغییر بدین:

    var currentThread = System.Threading.Thread.CurrentThread;
    var currrentCulture = (CultureInfo)currentThread.CurrentCulture.Clone();
    currrentCulture.NumberFormat.NumberDecimalSeparato r = "/";
    currentThread.CurrentCulture = currrentCulture;

    ولی از اونجایی که ظاهرا متوجه نیستین این کد چکار میکنه و چه مسائلی داره بهتره ازین کار صرفه نظر کنید و یا کاملا در مورد مساله Culture آشنایی پیدا کنید.
    کلاس، متدها و Interface هایی هایی مثل CultureInfo, NumberFormatInfo, IFormatProvider, String.Format و نحوه کار با Culture‌در سیستم عامل رو باید خوب بدونید.

  7. #7

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    با سلام .
    من هنوز هم نمی تونم عدد صفر رو تو dataGridView نشون بدم! کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟


  8. #8

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    با سلام خدمت اساتید محترم.
    من برای نمایش دادن اعداد اعشاری توی dataGridView قسمت defaultcellstyle فرمت رو ##.#,# وارد کردم
    اگه راه دیگه ای کسی میدونه که بهتر هست بگه!
    چون من هنوزم نتونستم با این روش عدد صفر رو نشون بدم.میگم شاید تو این روش اصلا نمیشه صفر رو نشون داد.

  9. #9

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    با سلام.

    Untitled.png
    حالا کسی میدونه چرا صفر ها رو نشون نمیده؟
    آخرین ویرایش به وسیله محمد قانعی : جمعه 15 اسفند 1393 در 22:53 عصر

  10. #10

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    سلام.
    عدد 123/12 رو همین جوری ولی عدد 123/00 رو به صورت 123 نمایش بده!
    یعنی هیشکی نیست بتونه توی dataGridView اعداد اعشاری رو جوری که من میخوام نمایش بده؟
    خیلی مهمه که نرم افزارتون بتونه اعداد اعشاری رو این جوری نمایش بده.پس از اساتید محترم تقاضا دارم توی این تایپیک شرکت کنند تا برای حل این مسئله راهی پیدا کنیم!

  11. #11

    نقل قول: نمایش اعداد در dataGridView و textBox :اعداد بعد از ممیز اگر صفر بود حذف و اگر صفر نبود باق

    با سلام خدمت اساتید گرامی.
    بلاخره تونستم درستش کنم.ولی اگه راه بهتری داره که بهینه تر هستش بگین!

     for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    decimal grade = Convert.ToDecimal(dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value);
    if (grade == 0)
    {
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Style.Format = "n0";
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. فارسي شدن اعداد در DataGridView
    نوشته شده توسط Reza,M در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 11:03 صبح
  2. textbox اعداد
    نوشته شده توسط mehrsa_fr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:06 صبح
  3. سوال: نمایش یک input خاص مثل textbox بعد کلیک کردن بر روی یه checkbox
    نوشته شده توسط Sh_Asgharian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 18:46 عصر
  4. سوال: نوشتن اعداد مميز دار در textbox فارسي
    نوشته شده توسط hezareh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 21:21 عصر
  5. کاهش اعداد اعشاری بزرگ به سه رقم بعد از اعشار
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •