نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چک کردن تعدادی TextBox

  1. #1
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    چک کردن تعدادی TextBox

    سلام
    میخوام تعدادی تکست باکس که داخل فرم هست رو با زدن دکمه چک کنم اگه خالی بود لیبل کنارش قرمز شه ... تعداد تکست باکسا زیادن ..دنبال یه روش میگردم که کد نویسی کمتری بخواد...ممنون میشم از بابت راهنماییهاتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    سلام
    این برنامه ای که نوشتم راهگشای کار شماست

    https://barnamenevis.org/attachment.p...9&d=1425052982

  3. #3
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    متاسفانه با ویژال استدیو 2008 انگار مشکل داره ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    شما میتونی همه تکست باکس ها رو یجا بهش دسترسی داشته باشی و چک کنی خالی هستن یا نه
    اما شما میخوای لیبل های کنارشو قرمز کنی و این یه ذره پیچیده میشه
    اما این کد میاد در صورت خالی بودن تکست باکس ها اونها رو قرمز میکنه.

    public void ClearTextBoxs()
    {
    foreach (Control txt in this.Controls)
    {
    if (txt.GetType().Name == "TextBox")
    if (txt.Text == "")
    {
    txt.BackColor = Color.Red;
    }

    }
    }
    کافیه این تابع رو تو رویداد کلیک باتن صدا بزنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    برنامه با توضیحات میزارم باید اصولا کار کنه چون چیز خاصی نداره...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    شاید کمک کنه:
    aaaa.jpg

  7. #7
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    تکست باکساهای من تو سه تا گروپ باکس مختلف هست کد بالا رو فراخوانی کردم تو رویداد کلیک اما نشد

    این که تکست باکسا تو گروپ باکس باید میذاشتم یا پنل هم یه توضیح بدید ممنونم ..من میخوام مشخصات یک زن و شوهر رو ثبت کنم مشخصات مرد رو گذاشتم تو یه گروپ باکس زن هم تو یکی دیگه
    آخرین ویرایش به وسیله senior.sina : دوشنبه 11 اسفند 1393 در 11:47 صبح دلیل: توضیحات بیشتر

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    google inc
    پست
    7

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط senior.sina مشاهده تاپیک
    تکست باکساهای من تو سه تا گروپ باکس مختلف هست کد بالا رو فراخوانی کردم تو رویداد کلیک اما نشد

    این که تکست باکسا تو گروپ باکس باید میذاشتم یا پنل هم یه توضیح بدید ممنونم ..من میخوام مشخصات یک زن و شوهر رو ثبت کنم مشخصات مرد رو گذاشتم تو یه گروپ باکس زن هم تو یکی دیگه
    دقیقا کدوم کد رو فراخونی کردی داداش؟

  9. #9
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadnajaf403i مشاهده تاپیک
    دقیقا کدوم کد رو فراخونی کردی داداش؟


    public void ClearTextBoxs()
    {
    foreach (Control txt in this.Controls)
    {
    if (txt.GetType().Name == "TextBox")
    if (txt.Text == "")
    {
    txt.BackColor = Color.Red;
    }

    }
    }



    این اصلا کار نکرد

  10. #10
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    نقل قول: چک کردن تعدادی تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    برنامه با توضیحات میزارم باید اصولا کار کنه چون چیز خاصی نداره...
    باز با 2008 باز نمیشه اما کدها رو دیدیم یه کم کارم راه افتاد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن اعتبارسنجی Textbox
    نوشته شده توسط Minamir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 20:26 عصر
  2. چك كردن مقدار Textbox
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1387, 19:08 عصر
  3. چک کردن محتوای textbox
    نوشته شده توسط mina1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 20:50 عصر
  4. چک کردن یک textbox برای وارد کردن شماره (تلفن)
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 10:42 صبح
  5. چک کردن مقدار textbox
    نوشته شده توسط probit در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •