نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت کانکشن وی پی ان با سی شارپ

  1. #1

    Lightbulb ساخت کانکشن وی پی ان با سی شارپ

    سلام دوستان
    کسی میدونه واسه ساخت یه برنامه واسه اتصال به وی پی ان توی سی شارپ باید چیکار کرد؟
    راهنمایی یا نمونه کدی اگر دارید ممنون میشم ازتون در اختیارم بذارید

  2. #2

    نقل قول: ساخت کانکشن وی پی ان با سی شارپ

    کسی نمیدونه؟

  3. #3

    نقل قول: ساخت کانکشن وی پی ان با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rambod18 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    کسی میدونه واسه ساخت یه برنامه واسه اتصال به وی پی ان توی سی شارپ باید چیکار کرد؟
    راهنمایی یا نمونه کدی اگر دارید ممنون میشم ازتون در اختیارم بذارید
    وقت بخیر اگر به نتیجه رسیدید لطفا من رو هم راهنمایی کنبد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ساخت کانکشن وی پی ان با سی شارپ



    ابتدا -1
    NuGet package DotRas
    را به پروژه خود اضافه کنید
    2 -
    سپس کد زیر را برای اتصال به وی پی ان در نظر بگیرید








    using DotRas;


    public void ConnectTo***(string ***Name, string username, string password)
    {
    // Create a RasDialer instance
    RasDialer dialer = new RasDialer();


    // Get the phone book
    RasPhoneBook phoneBook = new RasPhoneBook();


    // Set the path of the phone book
    phoneBook.Open("C:\\Users\\{username}\\AppData\\Ro aming\\Microsoft\\Network\\Connections\\Pbk\\rasph one.pbk");


    // Find the *** entry in the phone book
    RasEntry entry = phoneBook.Entries.FirstOrDefault(e => e.Name == ***Name);


    if (entry == null)
    {
    Console.WriteLine("*** entry not found in phone book.");
    return;
    }


    // Set the credentials for the *** connection
    entry.UpdateCredentials(RasPreSharedKey.Client, new System.Security.SecureString(username), new System.Security.SecureString(password));


    // Dial the *** connection
    RasHandle handle = dialer.Dial(entry);


    if (handle.IsInvalid)
    {
    Console.WriteLine("Failed to connect to ***.");
    return;
    }


    Console.WriteLine("Connected to ***.");





    به جای ستاره در کد ارائه شده از وی پی ان استفاده کنید . در بارگذاری مشکل داره
    برای استفاده از این تابع، می توانید کد زیر را اجرا کنید

    ConnectTo***("*** Name", "Username", "Password");




تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ترفند آموزشی ساخت کانکشن استرینگ (Connection String) در سی شارپ
    نوشته شده توسط esibarnamenevis در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1394, 00:09 صبح
  2. ساخت کانکشن Dial Up
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 21:50 عصر
  3. نحوه ساخت کانکشن *** در لینوکس
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 07:54 صبح
  4. ساخت کانکشن اینترنت و برقراری ارتباط
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 21:54 عصر
  5. ساخت کانکشن استرینگ در webconfig
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 31 فروردین 1386, 12:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •