نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

    سلام دوستان عزیزم
    روی یک فرم یک دکمه و دو تکست باکس دارم و من میخام با هر بار کلیک بروی دکمه نام ونام خانوادگی از جدول(از سطر یک) خوانده بشه و داخل تکست باکس بریزه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

    نقل قول نوشته شده توسط 1000net مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیزم
    روی یک فرم یک دکمه و دو تکست باکس دارم و من میخام با هر بار کلیک بروی دکمه نام ونام خانوادگی از جدول(از سطر یک) خوانده بشه و داخل تکست باکس بریزه؟
    سلام
    دو تا راه داری
    1. کل اطلاعات جدول رو با فرمان ToList لیست کنی، و یکی یکی خودت بخونی ازشون.
    2. رکوردها رو یکی یکی بخونی با داشتن آخرین Id رکورد قبلی به صورت

    var nextItem = context.MyTable
    .Where( x=> x.Id > lastId )
    .OrderBy( x=> x.Id )
    .FirstOrDefault();
    if ( nextItem != null ) lastId = nextItem.Id

    به همین راحتی

    صبا صبوحی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    دو تا راه داری
    1. کل اطلاعات جدول رو با فرمان ToList لیست کنی، و یکی یکی خودت بخونی ازشون.
    2. رکوردها رو یکی یکی بخونی با داشتن آخرین Id رکورد قبلی به صورت

    var nextItem = context.MyTable
    .Where( x=> x.Id > lastId )
    .OrderBy( x=> x.Id )
    .FirstOrDefault();
    if ( nextItem != null ) lastId = nextItem.Id

    به همین راحتی

    صبا صبوحی
    سلام خیلی ممنون حالا من کدها رو برای prev به شکل زیر تغییر دادم یه مشکل داره مثلا اگه 5 سطر داشته باشیم از 4 شروع می کنه نمایش دادن.
    کدها:
    var nextitem = mydb.customers
    .Where(x => x.cid < lastid)
    .OrderByDescending(x => x.cid)
    .FirstOrDefault();
    if (nextitem != null)
    lastid = nextitem.cid;
    آخرین ویرایش به وسیله 1000net : پنج شنبه 14 اسفند 1393 در 11:43 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

    نقل قول نوشته شده توسط 1000net مشاهده تاپیک
    سلام خیلی ممنون حالا من کدها رو برای prev به شکل زیر تغییر دادم یه مشکل داره مثلا اگه 5 سطر داشته باشیم از 4 شروع می کنه نمایش دادن.
    کدها:
    var nextitem = mydb.customers
    .Where(x => x.cid < lastid)
    .OrderByDescending(x => x.cid)
    .FirstOrDefault();
    if (nextitem != null)
    lastid = nextitem.cid;
    سلام
    این کد که نوشتی باید آخری رو توی NextItem بهت تحویل بده، توجه داشته باش که با این نمونه کدی که نوشتی باید قبل از شروع حقله lastId رو برابر با int.MaxValue بگذاری.

    صبا صبوحی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد که نوشتی باید آخری رو توی NextItem بهت تحویل بده، توجه داشته باش که با این نمونه کدی که نوشتی باید قبل از شروع حقله lastId رو برابر با int.MaxValue بگذاری.

    صبا صبوحی
    سلام ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: انتخاب سطر به سطر یک جدول در سی شارپ با دستورات EF

    نقل قول نوشته شده توسط 1000net مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید .
    سلام
    دوست عزیز، کدی رو که اینجا برای شما می‌نویسم کد کامل برنامه نیست. کدی هست نمونه که شما با توجه به اون کد اصلی رو بنویسی.
    تو کد اولی که من گذاشتم فرض بر این بود که مقدار lastId صفر باشه، شما منطق رو برعکس کردی که از آخر بخونی. تو این حالت باید
    مقدار LastId رو بیشتر بگیری از بالاترین مقدار موجود، تا تمام رکوردها رو برات برگردونه. برای همین هم گفتم که مقدارش رو بگذار int.MaxValue

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 10:12 صبح
  2. سوال: در مورد انتخاب کردن یک سطر از جدول
    نوشته شده توسط little.boy در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 22:35 عصر
  3. انتخاب چند سطر چند سطر از یک جدول
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 17:40 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 16:07 عصر
  5. دسترسی به دو سطر مجاور در یک جدول
    نوشته شده توسط Sadegh_S در بخش T-SQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 تیر 1382, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •