نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Invalid attempt to call Read when reader is closed هنگام اتصال به پایگاه داده

  1. #1

    خطای Invalid attempt to call Read when reader is closed هنگام اتصال به پایگاه داده

    سلام من تو اتصال به پایگاه داده مشگل دارم . این قسمت :
    من اینا نوشتم

    SqlConnection connection = new SqlConnection();
    connection.ConnectionString = @"Data Source=(local);Initial Catalog=khadamat;Integrated Security=True";
    SqlCommand command = new SqlCommand("select namep,neshanp,idmeli,daraje from personel1 where id='" + txid.Text + "'", connection);
    connection.Open();
    SqlDataReader dr = command.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    txname.Text = (dr["namep"].ToString());
    txneshan.Text = (dr["neshanp"].ToString());
    txidmeli.Text = (dr["idmeli"].ToString());
    txdaraje.Text = (dr["daraje"].ToString());

    connection.Close();


    این موردا error میده : while (dr.Read())
    این error : Invalid attempt to call Read when reader is closed.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : پنج شنبه 14 اسفند 1393 در 12:24 عصر دلیل: افزودن تگ کد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: اتصال به پایگاه داده

    SqlConnection connection = new SqlConnection();
    connection.ConnectionString = @"Data Source=(local);Initial Catalog=khadamat;Integrated Security=True";
    SqlCommand command = new SqlCommand("select namep,neshanp,idmeli,daraje from personel1 where id='" + txid.Text + "'", connection);
    connection.Open();
    SqlDataReader dr = command.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    txname.Text = (dr["namep"].ToString());
    txneshan.Text = (dr["neshanp"].ToString());
    txidmeli.Text = (dr["idmeli"].ToString());
    txdaraje.Text = (dr["daraje"].ToString());
    } //این یادت رفته بود؟
    connection.Close();


    فکر کنم در اجرای دوم حلقه ، کانکشن بسته شده
    به قسمت "//این یادت رفته بود؟" توجه کنید

تاپیک های مشابه

  1. خطای اتصال به پایگاه داده در ویژوال دات نت
    نوشته شده توسط malloc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 12:35 عصر
  2. خطای اتصال به پایگاه داده به طور متناوب
    نوشته شده توسط mohamad68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 خرداد 1393, 16:11 عصر
  3. مبتدی: Invalid attempt to call Read when reader is closed.
    نوشته شده توسط noth50 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 18:50 عصر
  4. خطای Invalid column name هنگام کار با پایگاه داده
    نوشته شده توسط mhdhp86 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 16:15 عصر
  5. سوال: خطای اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط samira.a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •