نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به محتوای فیلدهای Accessdatasource?

  1. #1

    دسترسی به محتوای فیلدهای Accessdatasource?

    سلام
    چطور میتوانم محتوای فیلدها را در کنترل Accessdatasource بخوانم

    مثلا این کد غلط #C . تصوری از درخواستم میباشد لطفا کد مشابه صحیح را بدهید


    string mytext = accessdatasource1.fields("Familly").tostring;//

    آخرین ویرایش به وسیله Zarghami_A : دوشنبه 12 تیر 1385 در 08:34 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    منظورتون احتمالا AccessDataSource ی هست که در ASP.NET 2.0 استفاده می شه.
    در این صورت شما اجازه دسترسی به این شکل رو به داده های موجود ندارید.
    برای این مدل دسترسی که مورد نظر شماست ، دو راه وجود داره
    یکی پس از اجرای Select Query مربوطه و اتصال داده های حاصله به یک کنترل خاص مثل Grid ، داده مورد نظر رو از کنترل ، بازیابی کنید
    یکی دیگه هم استفاده از روش کلاسیک دسترسی به داده ها هست(DataSet, DataReader, DataAdapter,....)

  3. #3

    Lightbulb میشود

    تجربه به من میگه میشه ولی هنوز نتوانستم راهش را پیدا کنم


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •