نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شمارش تعداد تکرار در آرایه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    20

    Lightbulb شمارش تعداد تکرار در آرایه

    درود خسته نباشید به دوستان گرامی

    برنامه که نوشتم یک عدد از کاربر میگیرد و به مقدارش آرایه تعریف می کند و با اعداد تصادفی پر می کند ||| حالا می خوام تعداد بار تکرار عدد تکرار شده رو بشمارم || لطفا راهنمایی یا کدش رو بذارید ممنون





    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleRandomAreay
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int na;
    int c = 0;
    string an;
    Random r = new Random();
    Console.Write("plz Enter number Arrey :");
    na = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    int [] x = new int[na];
    for (int i = 0; i < na; i++) {
    x[i] = r.Next(10, 12);

    if(x[i]%2==0)
    Console.Write(" " + x[i] + "(even)");
    else
    {
    Console.Write(" " + x[i] + "(odd)");
    }
    }

    //شمارش تعداد بار تکرار عدد در آرایه

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: شمارش تعداد تکرار در آرایه


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: شمارش تعداد تکرار در آرایه

    سلام
    شما میخواید تعداد اعداد داخل آرایه X رو که برابر هستند بدونید؟ یا تعداد تکرار na رو ؟

    شمارش یک عدد خاص در آرایه رو میخواهید یا تمام اعداد ؟ سوال گنگه

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    20

    نقل قول: شمارش تعداد تکرار در آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    شما میخواید تعداد اعداد داخل آرایه X رو که برابر هستند بدونید؟ یا تعداد تکرار na رو ؟

    شمارش یک عدد خاص در آرایه رو میخواهید یا تمام اعداد ؟ سوال گنگه
    شما در نظر بگیرید آرایه که با اعداد تصادفی پر شده به این صورت با شه 10=[0]x
    11=[1]x
    10=[2]x

    می خوام تعداد بار تکرار عدد رو داخل آرایه بدونم

    که در مثالی که زدم می خوام خروجی به این صورت باشه
    2=10

    که یعنی دوبار این عدد تکرار شده عدد 10

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: شمارش تعداد تکرار در آرایه


    for (int i = 0; i < x.Length; i++)
    {
    int count = 0;
    for (int j = 0; j < x.Length; j++)
    {
    if (x[i] == x[j])
    count++;
    }


    Console.WriteLine(x[i] + "=" + count);
    }

  6. #6

    نقل قول: شمارش تعداد تکرار در آرایه

    با سلام، و عرض ادب
    دوستان به فرض یک مجموعه تصادفی از اعداد به شکل { 1,2,2,2,5,1,1,1,1,4,4,8,1,1,1,1} داریم میخواییم یه خروجی به شکل زیر ازش بگیریم(عدد اول که تنهاست نوشته میشه، بعد عدد بعدی که 2 است به این شکل نوشته بشه(2)3، بعد 5، (1)4 و ... ) در حقیقت همون مجموعه را به شکلی که تعداد تکرار متوالی از هر عدد(اعدادی که تعداد تکرارش بیش از 2 بارباشد) را به جای نوشتن تکراری کنارش تعدادش را بنویسه، خیلی ممنون میشم اگه راه حلی براش ارائه بدین ممنون از همه دوستان
    {(1)4,4,8,4,(1)5،4,(2)1،3 }

  7. #7

    نقل قول: شمارش تعداد تکرار در آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط ada_a899a مشاهده تاپیک
    با سلام، و عرض ادب
    دوستان به فرض یک مجموعه تصادفی از اعداد به شکل { 1,2,2,2,5,1,1,1,1,4,4,8,1,1,1,1} داریم میخواییم یه خروجی به شکل زیر ازش بگیریم(عدد اول که تنهاست نوشته میشه، بعد عدد بعدی که 2 است به این شکل نوشته بشه(2)3، بعد 5، (1)4 و ... ) در حقیقت همون مجموعه را به شکلی که تعداد تکرار متوالی از هر عدد(اعدادی که تعداد تکرارش بیش از 2 بارباشد) را به جای نوشتن تکراری کنارش تعدادش را بنویسه، خیلی ممنون میشم اگه راه حلی براش ارائه بدین ممنون از همه دوستان
    {(1)4,4,8,4,(1)5،4,(2)1،3 }
    با استفاده از LINQ نه دقیقا همین مساله ولی شبیه این :


    int[] ar = { 1, 2, 2, 2, 5, 1, 1, 1, 1, 4, 4, 8, 1, 1, 1, 1 };


    var query = ar.GroupBy(x => x)
    .Where(g => g.Count() > 1)
    .Select(y => new { Element = y.Key, Counter = y.Count() })
    .ToList();
    foreach (var q in query)
    Console.WriteLine(q.ToString());
    Console.Read();








تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1393, 01:01 صبح
  2. مبتدی: شمارش تعداد تکرار کلمات
    نوشته شده توسط daneshjoo91 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 23:11 عصر
  3. سوال: شمارش تعداد تکرار یک عبارت در محتوای یک فیلد
    نوشته شده توسط ARData در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 17:29 عصر
  4. سوال: شمارش تعداد تکرار یک عبارت در محتوای یک فیلد
    نوشته شده توسط ARData در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 20:37 عصر
  5. آرایه غیر مرتب بهترین الگوریتم برای نمایش تعداد تکرار
    نوشته شده توسط sohrab o در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 00:10 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •