نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

  1. #1

    Post دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    سلام . امروز ساعت 1 بود که این طرح رو شروع کردم . الان ( 7:25) دقیقه تموم شده . ( البته کمی ریز کاری داره که وقت نکردم دیگه )

    از دوستان میخوام اگر نظری در باره psd دارن بهم بدن تا بتونم از تجربشون استفاده کنم . تشکر فراوان

    ( ادرس عکس : http://uploadkon.ir/fl/dd/66340 ) - اینم فایل پی اس دی : http://uploadkon.ir/fl/dd/66339
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    دوستان منتظر نظرات شما هستم .
    اگر زشت هم بود بگید . ناراحت نمیشم

  3. #3

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    سلام
    خسته نباشی عزیز، خوب شده انشالله نمونه کارهای بعدی رو بهتر و کامل تر ببینیم.
    بخش عظیمی از تفاوت ها در نمونه کارهای حرفه ای نسبت به آماتور تا متوسط به ریزه کاری ها برمی گرده.

  4. #4

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    عالیه واقعا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    ب توجاه به این که من علاقه شدیدی به این طراحی دارم، فقط می تونم بگم عالی شده، ممنون از زحماتتون !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    سلام
    البته با توجه به رنگ منو میشه گفت که رنگ غالب هستش ...
    ولی (به نظر بنده) رنگ غالب مشخص نیست ... رنگی که اساس طرح هستش و بقیه رنگها رو تحت الشعاع قرار بده !
    نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه :)

  7. #7

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام
    البته با توجه به رنگ منو میشه گفت که رنگ غالب هستش ...
    ولی (به نظر بنده) رنگ غالب مشخص نیست ... رنگی که اساس طرح هستش و بقیه رنگها رو تحت الشعاع قرار بده !
    نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه :)
    منظورتون اینه که رنگ هایی استفاده شده در ظرح رو به سمت یک رنگ مثلا آبی ببرم ؟
    به عبارت دیگه : از ابی در 80% طرح استفاده کنم ؟

  8. #8

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    درود

    1.از همچین آیکون هایی واسه ی داشبورد استفاده نمیشه

    2.رنگ دوم لینک ها در پنل سمت راست درست نیست
    باید یک دست باشه

    مستطیل سمت چپ لینک فعال باید به راست بره

    3. قالب و رنگ های آمار بازدید اصلا مناسب نیستن

    4. منظور از غیر فعال کردن سایت دقیقا چیه ؟

    5. قالب و رنگ آخرین نظرات هم مساب نیست


    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    رنگ background کمی زرد میزد که رفعش کردم .
    آخرین ویرایش به وسیله <?php?> : یک شنبه 17 اسفند 1393 در 17:43 عصر

  10. #10

    نقل قول: دانلود psd پنل مدیریت سایت ( فلت )

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    درود

    1.از همچین آیکون هایی واسه ی داشبورد استفاده نمیشه

    2.رنگ دوم لینک ها در پنل سمت راست درست نیست
    باید یک دست باشه

    مستطیل سمت چپ لینک فعال باید به راست بره

    3. قالب و رنگ های آمار بازدید اصلا مناسب نیستن

    4. منظور از غیر فعال کردن سایت دقیقا چیه ؟

    5. قالب و رنگ آخرین نظرات هم مساب نیست


    موفق باشی
    با تشکر .
    یک سری رنگ ها رو عجله کردم و کپی نکردم ( برای همین گفتم یه کم ریزه کاری داره ) رنگ ها خاکستری همشون یک کد نیستن . ( که در انتهای طرح یکیشون میکنم ).
    - قسمت آمار رو بر اساس رنگ موتور های جستجو تنظیم کردم . ( خودمم حس کردم بد شده )
    - غیر فعال کردن سایت یعنی خاموش کردن سایت ( وقتی 3 تا 6 صبج بیدار بودی حتما به سایت پرشین تولز و یا فیس نما سری بزنید متوجه منظورم میشین ) . وقتی میخواهید یک سریع تغییرات بدین , سایت رو خاموش میکنید که از دید کاربران دور بمونه و خودتون فقط میتونید ببینید سایت رو .
    - قسمت اخرین نظرات رو هم قبول دارم . یکم باید دقتمو بیشتر میکردم .
    ولی این اولین psd عمرم بوده که زدم . ایشالله در مراحل بعدی کمی بهترش میکنم.
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا این روش برای ورود به پنل مدیریت سایت امن است؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1393, 19:56 عصر
  2. سوال: پنل مدیریت سایت نوشته میشود ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط orache در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 19:54 عصر
  3. پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 23:52 عصر
  4. آموزش: پسورد پنل مدیریت سایت
    نوشته شده توسط parsatel در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1388, 19:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •