نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نحوه خواندن اطلاعات DBF و ذخیره آن در SQL Server

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hmdkarimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نحوه خواندن اطلاعات DBF و ذخیره آن در SQL Server

    لطفا در مورد اینکه چه جوری می شود اطلاعات یک فایل DBF رو در برنامه ای به زبان #C خواند و داخل SQL ذخیره کرد مرا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267

  3. #3
    خود sqlserver قابلیت ایمپورت از اکثریت دیتابیس اینجنین ها را دارد (وهمچنین dbf را)
    ولی درضمن می تونید جدول dbf خود را بصورت خروجی sql (دستورات sql) تعریف کنید و اون فایل را در sqlserver اجرا نمایید.
    یه برنامه ای در بخش فاکس قبلا گذاشته ام که قابلیت تبدیل اطلاعات از جداول مختلف به یکدیگر را دارد (من جمله قابلیت خواندن جدول dbf و تهیه خروجی sql )
    نهایتا می تونید درصورت نیاز فایل خروجی sql را مطابق میل (بصورت یک فایل تکست) خود تغییر دهید. و سپس در sqlserver فراخوانی کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hmdkarimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30
    دوستان عزیز من برای Import کردن در SQL مشکل ندارم و با SQL اینکار رو انجام میدم ولی من می خوام بوسیله خود برنامه که به زبان #C است این کارو کنم تا خود برنامه فایل DBF رو بخونه و در دیتابیس ما که SQL است ذخیره کنه
    در ضمن اون کامپوننت که دوست عزیزمون لینکش رو برام گذاشته بود نصب نمیشه و یک Error میده که تصویرش بپیوست هست.


    untitled.jpg

  5. #5
    وقتی کاری رو میشه به صورت استاندارد انجام داد، چرا کامپوننت؟

    کانکشن استرینگ برای دیتابیس فاکس پرو و هم خانواده آن:
    "Driver={Microsoft dBASE Driver (*.dbf)};DriverID=277;Dbq="+dbf_path

    و استفاده از :
    OdbcConnection


    مابقی کار هم مانند کار با سایر دیتابیس‌ها (برای مثال SqlConnection و امثال آن) است.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hmdkarimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30
    وقتی کاری رو میشه به صورت استاندارد انجام داد، چرا کامپوننت؟

    کانکشن استرینگ برای دیتابیس فاکس پرو و هم خانواده آن:
    "Driver={Microsoft dBASE Driver (*.dbf)};DriverID=277;Dbq="+dbf_path




    میشه کمی بیشتر در مورد استفاده کردن از این کانکشن استرینگ توضیح دهید ؛ ممنون میشم

  7. #7
    dbf_path مسیر "دایرکتوری" فایل dbf است.
    برای خواندن اطلاعات از dbf هم کافی است در دستور select بجای نام جدول، نام کامل فایل dbf را قرار دهید.
    مابقی کار مانند سایر کدهای ADO.NET‌ ایی است که تابحال نوشته اید. فقط بجای قسمت Sql در اسم اشیاء اینجا قرار گرفته Odbc .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306
    سلام

    خوب من هم دو سه روز پیش خواستم تا از طریق خود SQL Server تبدیل رو انجام بدم . منتهی پیغام خطا داد و خواست که ODBC Driver برای فایل های DBF نصب بشه و بعد . خلاصه نتونستم .

    لطفاً اگر ممکنه روش تبدیل و ریختن اطلاعات فایل DBF به بانک SQL رو هم توضیح بدید .

    تشکر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار hmdkarimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30
    نقل قول نوشته شده توسط Happy_davood
    سلام

    خوب من هم دو سه روز پیش خواستم تا از طریق خود SQL Server تبدیل رو انجام بدم . منتهی پیغام خطا داد و خواست که ODBC Driver برای فایل های DBF نصب بشه و بعد . خلاصه نتونستم .

    لطفاً اگر ممکنه روش تبدیل و ریختن اطلاعات فایل DBF به بانک SQL رو هم توضیح بدید .

    تشکر

    از این لینک میتونی Provider فاکس پرو رو دانلود کنی
    http://msdn.microsoft.com/vfoxpro/do...s/default.aspx

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306
    خوب من فایل vfpoledb رو داون کردم و نصب هم شد . منتهی مشکل اینجاست که من از بین گزینه های مختلفی که در پنجزه Import وجود داره دقیقاً نمی دونم باید کدام ها رو انتخاب کنم .

    حتی سعی کردم DNS هم ایجاد کنم ولی متاسفانه نتونستم .
    ضمناً فایل من DBF تحت داس هست .

    لطفاً روش کار رو هم توضیح بدید .

    تشکر

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    سلام
    من چند وقت پیش یه برنامه مجانی در قسمت آگهی های همین سایت گرفتم که این کار را به درستی انجام می ده لینکش درست یادم نیست سرچ کن حتما پیداش می کنی .

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار hmdkarimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30
    نقل قول نوشته شده توسط anubis_ir
    dbf_path مسیر "دایرکتوری" فایل dbf است.
    برای خواندن اطلاعات از dbf هم کافی است در دستور select بجای نام جدول، نام کامل فایل dbf را قرار دهید.
    مابقی کار مانند سایر کدهای ADO.NET‌ ایی است که تابحال نوشته اید. فقط بجای قسمت Sql در اسم اشیاء اینجا قرار گرفته Odbc .


    من نتونستم این کارو تو برنامه پیاده سازی کنم ، یه نمونه برنامه که به این روش نوشته شده باشه رو میشه برام بزارین یا یک متن که کاملتر توضیح داده باشه ، ممنون میشم

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط anubis_ir مشاهده تاپیک
    وقتی کاری رو میشه به صورت استاندارد انجام داد، چرا کامپوننت؟

    کانکشن استرینگ برای دیتابیس فاکس پرو و هم خانواده آن:
    "Driver={Microsoft dBASE Driver (*.dbf)};DriverID=277;Dbq="+dbf_path

    و استفاده از :
    OdbcConnection


    مابقی کار هم مانند کار با سایر دیتابیس‌ها (برای مثال SqlConnection و امثال آن) است.
    من کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی این errorرو میده:
    An unhandled exception of type 'System.Data.Odbc.OdbcException' occurred in System.Data.dll
    Additional information: ERROR [42S02] [Microsoft][ODBC dBase Driver] The Microsoft Jet database engine could not find the object 'ABSPersonel.dbf'. Make sure the object exists and that you spell its name and the path name correctly.
    نگید که مسیر یااسم فایلم اشتباهه،چون مطمئنم که درسته.
    کدی کهنوشتماینه:

    OdbcConnection odbccon = newOdbcConnection("Driver={Microsoft dBASE Driver (*.dbf)};DriverID=277;Dbq=c:\\path");
    OdbcCommand odbccom = newOdbcCommand("select * from ABSPersonel.dbf",odbccon);
    OdbcDataReader rdr;
    odbccon.Open();
    rdr = odbccom.ExecuteReader ();
    textBox1.Text = rdr.ToString();
    odbccon.Close();

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار hmdkarimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات DBF و ذخیره آن در SQL Server

    using System.Data.Odbc;
    using System.IO;

    public SqlConnection sql_connection = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=database_name;" + "Integrated Security=SSPI;Connection Timeout=0");


    OdbcConnection oConn = new OdbcConnection();
    oConn.ConnectionString = @"Driver={Microsoft dBase Driver (*.dbf)};SourceType=DBF;SourceDB=pathforDFBfile;Ex clusive=No; Collate=Machine;NULL=NO;DELETED=NO;BACKGROUNDFETCH =NO;";
    oConn.Open();
    OdbcCommand oCmd = oConn.CreateCommand();
    oCmd.CommandText = @"SELECT * FROM dbf_file.dbf";
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(oCmd.ExecuteReader());
    oConn.Close();

    long[] temp;
    int count = dt.Columns.Count;
    foreach (DataRow dr in dt.Rows)
    {
    temp = new long[count];
    for (int i = 0; i < count; i++)
    {
    temp[i] = Convert.ToInt64(dr.ItemArray[i]);
    }

    sql_connection.Open();
    com = new SqlCommand("Insert Into " + nametable + "(" + namefilds + ")VALUES(" + VALUES + ")", sql_connection);
    com.CommandTimeout = 0;
    com.ExecuteNonQuery();
    sql_connection.Close();

    }
    MessageBox.Show("Data inserted successfully");

  15. #15

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات DBF و ذخیره آن در SQL Server

    به بخش فاکس پرو مراجعه کن اولین پست اونو مطالعه کن
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server &amp; Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •