نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن اعداد از راست به چپ

  1. #1

    نوشتن اعداد از راست به چپ

    سلام
    یه حلقه دارم که از صفر تا ده هزار میره و عدد رو توی لیبل مینویسه
    حالا میخوام اعداد رو از چپ ننویسه مثل این "0000010"
    الان صفر بعد از یک اضافی هست و میخوام بجای اضافه کردن عدد به جلوش بیاد از قبلی ها استفاده کنه مثلا همین عدد 10 رو این شکلی بنویسه تا آخرین عدد "000010"
    ممنون میشم کسی کمکم کنه
    با سپاس Spaceman

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نوشتن اعداد از راست به چپ

    اگه درست منظورتون رو فهمیده باشم باید مشخصه TextAlign مربوط به Label رو TopRight قرار بدین.

  3. #3

    نقل قول: نوشتن اعداد از راست به چپ

    اگه موضوع
    TextAlign
    بود که همه بلدن نیازی به سوال نداره
    در کل ممنون از همه خودم جوابم رو نوشتم دیگه نیازی نیست
    با سپاس Spaceman

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نوشتن اعداد از راست به چپ

    من از کجا بدونم شما چقدر بلدین؟ سوالتون هم چندان مفهوم نبود.
    در ضمن وقتی سوالی میپرسید و جوابشو پیدا میکنید بد نیست توی خود تاپیک جواب رو بگذارین تا بقیه استفاده کنن.

  5. #5

    نقل قول: نوشتن اعداد از راست به چپ

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    سلام
    یه حلقه دارم که از صفر تا ده هزار میره و عدد رو توی لیبل مینویسه
    حالا میخوام اعداد رو از چپ ننویسه مثل این "0000010"
    الان صفر بعد از یک اضافی هست و میخوام بجای اضافه کردن عدد به جلوش بیاد از قبلی ها استفاده کنه مثلا همین عدد 10 رو این شکلی بنویسه تا آخرین عدد "000010"
    ممنون میشم کسی کمکم کنه
    با سپاس Spaceman
    سلام.
    اگر فرض کنیم که x متغیر عددی شما هست موقع ارسال اون رو به اینصورت بنویسید:

    x.tostring("00000")

    در این حالت تا موقعی که تعداد ارقام کمتر از 5 تا باشه از صفرها کم میشه و بعد از اون جلوش اضافه میشه.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله mbza11 : دوشنبه 18 اسفند 1393 در 18:34 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ترتیب نوشتن اعداد در فارسی نویس ایران سیستم
    نوشته شده توسط fireman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1387, 20:05 عصر
  2. نوشتن اعداد فارسی و راست به چپ کردن ستونها
    نوشته شده توسط ghobad_r در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 17:07 عصر
  3. مشکل نوشتن اعداد به صورت فارسی در stringgrid
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1385, 20:57 عصر
  4. نوشتن اعداد به صورت سه رقم سه رقم
    نوشته شده توسط vahid salehi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 22:54 عصر
  5. نوشتن اعداد به حروف
    نوشته شده توسط ali643 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 20 بهمن 1382, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •