نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جلوگیری از refresh شدن صفحه هنگام باز شدن یک پنجره Modal

  1. #1
    کاربر جدید آواتار reihaneh_g
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    13

    جلوگیری از refresh شدن صفحه هنگام باز شدن یک پنجره Modal

    اگر با استفاده از کد زیر در سمت سرور یک پنجره Modal باز کنم :

    "<""Dim myScript as string="<script language=""javascript
    ")myScript += "window.showModalDialoge
    "'myScript += "myForm.aspx
    myScript += ", window ,'resizable:yes;scroll:yes
    "(';status:no;dialogwidth:790px;dialogHeight:650px ;center:yes;help:no;
    "<myScript += "</" + "script
    (Page.RegisterStartupScript("OpenWindowScript", myScript


    قبل از باز شدن پنجره جدید (ModalDialoge) صفحه زیری (که کد بالا در آن نوشته شده) یک بار refresh می شود.
    راهی برای جلوگیری از این refresh وجود دارد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار lomir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    60
    If Not IsPostBack Then
    ---------
    ------------
    --------------
    End If

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار lomir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    60
    چرا سوالتو اینجا مطرح کردی الان اقای مداح پاکش می کنه :)

  4. #4
    کاربر جدید آواتار reihaneh_g
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    13
    ممنون از جوابتون.
    ولی اگر کد را در If Not IsPostBack بگذارم پنجره اصلا باز نمی شه؟

    شاید سوالم رو درست ننوشتم. من یک button دارم به اسم btn که میخوام وقتی کلیک شد، یک پنجره Modal باز بشه. کد بالا رو در رویداد btn_click می نویسم.
    چکار کنم که صفحه refresh نشه.

  5. #5
    ببینید دوست عزیز پیشنهاد من اینه که باز کردن اینجور پنجره هارو بسپرید به java script و با code behind قاطیش نکنید
    کد های جاوا رو در قسمت html بنویسید
    آخرین ویرایش به وسیله nazaninam : سه شنبه 13 تیر 1385 در 08:56 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار lomir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    60
    از پیشنهاد دوستمون استفاده بکنی بهتره ...
    در ضمن برای خوانا بودن کد ها اونا رو توی تیگ
     قرار بده
    						

  7. #7
    من یک button دارم به اسم btn که میخوام وقتی کلیک شد، یک پنجره Modal باز بشه. کد بالا رو در رویداد btn_click می نویسم.
    چکار کنم که صفحه refresh نشه.
    درست می فرمایید، صفحه Refresh میشه.
    برای جلوگیری از Refresh صفحه، در انتهای دستورات جاوا اسکریپت خود، دستور ";return false" را بنویسید.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ایجاد فرمهای Modal در ASP.NET 2.0
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:38 عصر
  2. خاصیت modal
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 22:20 عصر
  3. فرم modal
    نوشته شده توسط miassus10 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:08 صبح
  4. فریم کنترل بصورت modal
    نوشته شده توسط Sorb13 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 08:09 صبح
  5. نمایش یک فرم بصورت Modal
    نوشته شده توسط (امید) در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1382, 01:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •