نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل متن داخل TextBox به یونی کد

  1. #1

    Talking تبدیل متن داخل TextBox به یونی کد

    با سلام و درود و خسته نباشید به اساتید محترم
    بنده میخواستم از ورودی یعنی TextBox1 یک جمله بگیرم و آن را به یونی کد تبدیل کنم
    این امکان رو برای نرم افزار سرچ در موتور جست و جو ها میخوام زیرا موقع تایپ حروف فارسی در موتور های جست و جو گر "؟؟؟؟" نشان میدهد

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    28

    نقل قول: تبدیل متن داخل TextBoxبه یونی کد

    سلام اینو امتحان کردین؟

    UTF8Encoding utf8 = new UTF8Encoding();
    string unicodeString = txtInput.Text;
    byte[] encodedBytes = utf8.GetBytes(unicodeString);


  3. #3

    نقل قول: تبدیل متن داخل TextBoxبه یونی کد

    نقل قول نوشته شده توسط Death Ghost مشاهده تاپیک
    سلام اینو امتحان کردین؟

    UTF8Encoding utf8 = new UTF8Encoding();
    string unicodeString = txtInput.Text;
    byte[] encodedBytes = utf8.GetBytes(unicodeString);

    ممنونم برای پاسختون
    خیر امتحان نکردم
    الان بخوام خروجی رو نشون بدم باید چی کار کنم؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    28

    نقل قول: تبدیل متن داخل TextBox به یونی کد

    سلام منظورتونو نفهمیدم
    اگه می خواین دوباره به string تبدیلش کنید فک کنم این بدردتون بخورهو این یکی


    public static string DecodeFromUtf8(this string utf8String)
    {
    // copy the string as UTF-8 bytes.
    byte[] utf8Bytes = new byte[utf8String.Length];
    for (int i=0;i<utf8String.Length;++i) {
    //Debug.Assert( 0 <= utf8String[i] && utf8String[i] <= 255, "the char must be in byte's range");
    utf8Bytes[i] = (byte)utf8String[i];
    }

    return Encoding.UTF8.GetString(utf8Bytes,0,utf8Bytes.Leng th);
    }

    DecodeFromUtf8("d\u00C3\u00A9j\u00C3\u00A0"); // déjà


تاپیک های مشابه

  1. تبدیل متن داخل textbox به دستور قابل اجرا
    نوشته شده توسط mhdashtii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1392, 22:18 عصر
  2. تبدیل رشته (متن داخل textBox) به آرایه اعداد
    نوشته شده توسط mas'oud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 00:57 صبح
  3. چک کردن زبان سیستم هنگام تایپ متن داخل textbox
    نوشته شده توسط milad_esmaeili در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 06:39 صبح
  4. سوال: ذخیره متن داخل TEXTBOX در یک فایل TEXT
    نوشته شده توسط PERFORIN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1388, 14:28 عصر
  5. تغییر متن داخل textBox داخل برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •