نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کاربرد این کد

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    کاربرد این کد

    سلام
    میخواستم یکی این کد رو برام توضیح بده. هرکار کردم نفهمیدم



    foreach ($_POST as $key => $value) {
    $temp = is_array($value) ? $value : trim(value);

    if ( empty($temp) && in_array($key,$required)) {
    $missing[] = $key;
    ${$key} = '';
    }
    elseif (in_array($key, $expected)){
    ${$key} = $temp;


    این کد:

    $_POST as $key => $value

    و

    ${$key} = $temp;

    یعنی چی؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: کاربرد این کد

    کد شما برای به دست آوردن آرایه های دو بعدی و ریختن اون تویه یم متغیر هم نام اندیس اول هست .

    $mahdi = array ('hi'=>'hello','w8'=>'wait');
    foreach ($mahdi as $key => $value) {
    echo $key . ' = ' .$value.'<br >';
    }

    فرض کنیم کدی مثل کد بالا داریم foreach میاد اندیس اول رو میزاره تویه متغیر $key و اندییس دوم رو میزاره تویه $value .
    ${$key} هم میاد یک متغییر با محتوای $key میسازه .
    برای مثال اگر
    $key = 'reza';
    باشه میاد یک متغیر به اسم reza و با محتوای $temp میسازه ...
    البته این کد شما میتونه باگ هم داشته باشه چون شاید اسم اندیس مثلا فارسی باشه یا با عدد شروع بشه یا کاراکتر های دیگه داشته باشه که برای تعریف متغیر مجاز نیستند .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: کاربرد این کد

    ببینید درست متوجه شدم.
    تو php این یه آرایه 2 بعدی هست:

    $mahdi = array ('hi'=>'hello','w8'=>'wait');


    و طبق کد

    $mahdi = array ('hi'=>'hello','w8'=>'wait');foreach ($mahdi as $key => $value) {echo $key . ' = ' .$value.'';}



    خروجی میشه:
    hi=hello w8=wail


    فعلا مجبورم کد هارو اینجا - http://www.tutorialspoint.com/execute_php_online.php - امتحان کنم که وقتی این کد رو دادم پیغام متغیر تعریف نشده داد داد:

    $mahdi = array ('hi'=>'hello','w8'=>'wait');
    foreach ($mahdi as $key => $value) {
    echo $key . ' = ' .$value.' ';
    }

    echo ${$key};
    ?>


    هنوز

    ${$key}

    رو متوجه نشدم.

  4. #4

    نقل قول: کاربرد این کد

    آخر سر باید اینطوری کار کنید :

    $mahdi = array ('hi'=>'hello','w8'=>'wait');

    foreach ($mahdi as $key => $value) {

    echo $key . ' = ' .$value.' ';

    ${$key} = $value;

    }
    echo $hi;
    echo '<br />';
    echo $w8;



  5. #5

    نقل قول: کاربرد این کد

    در واقع شما میتونید با روش ${$key} یک متغیر با اسم دینامیک بسازید

    $name = 'salam';
    ${$name} = 'محتوا';
    echo $salam;

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: کاربرد این کد

    ممنون تقریبا فهمیدم
    فک کنم یه نیم ساعتی دارم با این کد ور میرم و آزمایشش میکنم
    اما ممنون میشم اگه بیشتر نوضیح بدبید که دیگه هیچ ابهامی برام نمونه.
    مبنا رو بر این بذارید که من تقریبا هیچی از پی اچ پی نمیدونم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: کاربرد این کد

    همچنین کاربرد تابع in_array() رو هم اگه بگید کاربردش چیه لطف کردید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: کاربرد این کد

    نقل قول نوشته شده توسط pars1376 مشاهده تاپیک
    همچنین کاربرد تابع in_array() رو هم اگه بگید کاربردش چیه لطف کردید
    این تابع بررسی میکنه مقداری که به عنوان پارامتر بهش دادی (اینجا key$) آیا در آرایه که پارامتر دومش هست (required$) وجود داره یا نه که اگه وجود داشته باشه مقدار True وگرنه False رو برمیگردونه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نظرتون در مورد کاربرد این وب سایت چیه؟ http://jquerymobile.com
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 11:06 صبح
  2. کاربرد این دو keyword چیست ؟!!!
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 07:56 صبح
  3. کاربرد این 2 تا دستور چیه؟؟؟؟؟؟فوری
    نوشته شده توسط shining_eye در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 12:36 عصر
  4. کاربرد این توابع Api چیه؟
    نوشته شده توسط sharareh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •