نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: fade کردن به ترتیب button ها؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question fade کردن به ترتیب button ها؟

    سلام به تمام دوستان و اساتید محترم
    من چندتا button دارم ک میخوام زمانیکه یکی از اونها کلیک شد
    بقیه با انیمیشن به صورت fade و به ترتیب محو بشن

    مثلا کاربر دکمه 5 رو زده، میخوام اول 4 محو بشه، 4 که محو شد بعد 3 محو بشه، 3 ک محو شد بعد 2 محو بشه تا آخر
    بعد هم اکتیویتی مربوط به دکمه 5 باز بشه

    میدونم چطوری buttonها رو با انیمیشن به صورت fade محو کنم اما مشکلم اینجاست که همه با هم fade میشن چطور میتونم ترتیبی که بالا گفتم رو پیاده سازی کنم؟

    پیشاپیش بابت راهنمائی هاتون ممنونم

  2. #2

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    سلام،

    انیمیشن ها یه Listener دارن که توش متدی هست که وقتی انیمیشن تموم شد صدا زده میشه، اونجا میتونید انیمیشن بعدی رو اجرا کنید،

    با Handler هم فکر کنم بشه انجام داد (postDelayed).

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    سلام،

    انیمیشن ها یه Listener دارن که توش متدی هست که وقتی انیمیشن تموم شد صدا زده میشه، اونجا میتونید انیمیشن بعدی رو اجرا کنید،

    با Handler هم فکر کنم بشه انجام داد (postDelayed).
    با Handler میخوام انجام بدم
    اما نمیدونم چطوری میشه

    راستی من برای fade کردن از این کد استفاده میکنم:


    <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
    <alpha
    android:fromAlpha="1.0"
    android:toAlpha="0.0"
    android:interpolator="@android:anim/accelerate_interpolator"
    android:duration="500" />
    </set>


    ممنون میشم کمکم کنید

  4. #4

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    اگه میخوای به یه ترتیب بشه مثلا از یک شروع بشه تو آنکلیک یک بنویس
     Animation animFadeOut = AnimationUtils.loadAnimation(getApplicationContext  (), android.R.anim.fade_out); Animation animFadeIn = AnimationUtils.loadAnimation(getApplicationContext  (), android.R.anim.fade_in);
    myButton.setAnimation(animFadeOut)

    myButton.setVisibility(View.GONE);


    و برای باتن های دیگه به همین ترتیب

    اطلاعات بیشتر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    شما باید یه مقدار برای خاصیت startoffset توی فایل جاوا به میلی ثانیه تعین کنیی. با این کار شروع انیمیشن عقب میفته. البته برای هر دکمه باید یه انیمیشن جدا تعریف کنی (توی فایل جاوا) و به ترتیب مقدار startoffset رو افزایش بدی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    شما باید یه مقدار برای خاصیت startoffset توی فایل جاوا به میلی ثانیه تعین کنیی. با این کار شروع انیمیشن عقب میفته. البته برای هر دکمه باید یه انیمیشن جدا تعریف کنی (توی فایل جاوا) و به ترتیب مقدار startoffset رو افزایش بدی.


    میشه خواهش کنم ازتون اگ نمونه ای دارید بذارید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار atpf67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بوشهر- جم
    پست
    132

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    سلام بزرگواران
    برای این کار باید از AnimationListener کمک بگیرید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار atpf67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بوشهر- جم
    پست
    132

    نقل قول: fade کردن به ترتیب button ها؟

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    سلام به تمام دوستان و اساتید محترم
    من چندتا button دارم ک میخوام زمانیکه یکی از اونها کلیک شد
    بقیه با انیمیشن به صورت fade و به ترتیب محو بشن

    مثلا کاربر دکمه 5 رو زده، میخوام اول 4 محو بشه، 4 که محو شد بعد 3 محو بشه، 3 ک محو شد بعد 2 محو بشه تا آخر
    بعد هم اکتیویتی مربوط به دکمه 5 باز بشه

    میدونم چطوری buttonها رو با انیمیشن به صورت fade محو کنم اما مشکلم اینجاست که همه با هم fade میشن چطور میتونم ترتیبی که بالا گفتم رو پیاده سازی کنم؟

    پیشاپیش بابت راهنمائی هاتون ممنونم

    سلام

    با کسب اجازه از محضر اساتید بزرگوار

    به صورت زیر عمل کنید:

    import java.util.ArrayList;
    import java.util.List;

    import android.os.Bundle;
    import android.support.v7.app.ActionBarActivity;
    import android.view.View;
    import android.view.View.OnClickListener;
    import android.view.animation.Animation;
    import android.view.animation.Animation.AnimationListener ;
    import android.view.animation.AnimationUtils;
    import android.widget.Button;

    public class MainActivity extends ActionBarActivity {

    List<Button> buttons;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);


    ((Button) findViewById(R.id.button1)).setOnClickListener(lis tener);
    ((Button) findViewById(R.id.button2)).setOnClickListener(lis tener);
    ((Button) findViewById(R.id.button3)).setOnClickListener(lis tener);
    ((Button) findViewById(R.id.button4)).setOnClickListener(lis tener);
    }


    private void animate(){
    final Button button = buttons.get(0);
    Animation animFadeOut = AnimationUtils.loadAnimation(getApplicationContext (), android.R.anim.fade_out);
    animFadeOut.setDuration(200);
    animFadeOut.setAnimationListener(new AnimationListener() {

    @Override
    public void onAnimationStart(Animation animation) {

    }

    @Override
    public void onAnimationRepeat(Animation animation) {

    }

    @Override
    public void onAnimationEnd(Animation animation) {
    button.setVisibility(View.INVISIBLE);
    buttons.remove(button);
    if(buttons.size() != 0){
    animate();
    }else{
    //عمل مورد نظر
    }
    }
    });
    button.setAnimation(animFadeOut);
    }

    OnClickListener listener = new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View v) {
    buttons = new ArrayList<Button>();
    buttons.add((Button) findViewById(R.id.button1));
    buttons.add((Button) findViewById(R.id.button2));
    buttons.add((Button) findViewById(R.id.button3));
    buttons.add((Button) findViewById(R.id.button4));
    animate();
    }
    };

    }

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن به ترتیب حروف الفبای فارسی
    نوشته شده توسط problem در بخش MySQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 08:45 صبح
  2. فارسی کردن Caption های Button در vb(winxp
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 07:58 صبح
  3. اضافه کردن رویداد به button به صورت runtime
    نوشته شده توسط هادی123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 09:32 صبح
  4. سفارشی کردن کرسر یک button
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 21:47 عصر
  5. update کردن شماره ترتیب ثبت فرم یا حذف فرم
    نوشته شده توسط pantea_l62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 06:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •