نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اپدیت کردن فیلدی که کلید اصلی است با استفاده از دستورات EF در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    اپدیت کردن فیلدی که کلید اصلی است با استفاده از دستورات EF در سی شارپ

    سلام دوستان عزیزم
    من برای اپدیت یک فیلد از جدول که کلید اصلی است از کدهای زیر استفاده کردنم که با مشکل روبرو شدم و ارور میده:

    var query = (from F in mydb.groupkalas where F.gid == gidedite select F).FirstOrDefault();
    query.groupname = txtname.Text.ToString();
    mydb.SaveChanges();
    MessageBox.Show("ویرایش اطلاعات با موفقیت انجام شد");

    ارور:

    System.InvalidOperationException: The property 'groupname' is part of the object's key information and cannot be modified.
    at System.Data.Objects.EntityEntry.VerifyEntityValueI sEditable(StateManagerTypeMetadata typeMetadata, Int32 ordinal, String memberName)
    at System.Data.Objects.EntityEntry.GetAndValidateChan geMemberInfo(String entityMemberName, Object complexObject, String complexObjectMemberName, StateManagerTypeMetadata& typeMetadata, String& changingMemberName, Object& changingObject)
    at System.Data.Objects.EntityEntry.EntityMemberChangi ng(String entityMemberName, Object complexObject, String complexObjectMemberName)
    at System.Data.Objects.EntityEntry.EntityMemberChangi ng(String entityMemberName)
    at System.Data.Objects.ObjectStateEntry.System.Data.O bjects.DataClasses.IEntityChangeTracker.EntityMemb erChanging(String entityMemberName)
    at System.Data.Objects.DataClasses.EntityObject.Repor tPropertyChanging(String property

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اپدیت کردن فیلدی که کلید اصلی است با استفاده از دستورات EF در سی شارپ

    سلام
    بعضی وقت‌ها باید به جای پاسخ به بعضی پرسش‌ها، پرسش دیگری رو مطرح کرد.
    دوست عزیز، این هم یکی از همون موارده. چرا شما می‌خوای کلید اصلی رو ویرایش کنی؟

    نه این که این کار ممنوع باشه، اما این کار متداول نیست.
    کلید اصلی صرفاً باید کلید اصلی باشه، و نه محمل اطلاعات جدول.
    به ویژه که به نظر می‌رسه شما کلید ترکیبی داری، یعنی دو یا چند ستون رو با هم کلید کردی، که این هم متداول نیست.

    سعی کن کلید اصلی فقط Id باشه که معمولاً Identity هم هست. حالا اگه لازمه که مثلاً یک فیلد دیگه، یا چند فیلد دیگه یگانه باشن،
    روش این کار کلید کردنشون نیست. بلگه Unique Index هست.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 12:32 عصر
  2. سوال: حذف کردن فیلدی که مقدارش صفر است از گزارش؟
    نوشته شده توسط hassan_2011 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 18:36 عصر
  3. update کردن فیلدی که در table استان به عنوان کلید اصلی و در table شهر به عنوان کلید خارجی است
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 بهمن 1389, 22:26 عصر
  4. سوال: update کردن فیلد کلید اصلی که در جدول دیگر کلید خارجی است
    نوشته شده توسط amir_ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 08:43 صبح
  5. سوال: update کردن جدول بر اساس فیلدی غیر از کلید اصلی
    نوشته شده توسط amir_ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 12:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •