نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اخطار در rss feeds

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    اخطار در rss feeds

    سلام
    من برخی مواقع که مطلبی رو در سایتم ارسال میکنم بعد از مدتی میبینم که rss feeds سایتم خراب شده و وقتی بازش میکنم بهم اخطار میده و می فهمم اشکال از برخی کاراکترها هست که وارد دیتابیس شده و وقتی اون کاراکتر را حذف میکنم مشکل حل میشه.
    من از برخی توابع مثل تابع زیر:
    htmlentities($matlab, ENT_QUOTES, "UTF-8");

    و توابع دیگه استفاده کردم ولی فقط برای برخی کاراکتر ها کار میکنن. موندم برای حل این مشکل چیکار کنم؟ کسی تا حالا این مشکل براش پیش نیمدهَ؟
    همینو میدونم که باید از یه تابع قبل از ارسال مطلب به دیتابیس استفاده کنم ولی نمیدونم چه تابعی؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    htmlentities مربوط به html میشه و برای xml باید شما موارد را xml-safe کنید.
    من از xmlentities توی فایلی که attach کردم توی خیلی از پروژه هام استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    ببخشید من این برنامه رو تست کردم کار نکرد نمیدونم شاید جایی دارم اشتباه میکنم لطفا اگه میشه طریقه ی استفاده اش رو بگید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    همونطور که پیام خصوصی دادم توی این فایل چند تا تابع هست که با هم کار میکنند و امیدوارم فقط تابع htmlentities را کپی نکرد هباشین و کل فایل را include کرده باشین. راستش من خیلی از پروژّ هام مبتنی بر این هست و واقعا مشکلی باهاش نداشتم. خروجیتون چه مشکلی داره ؟ اگه میشه همینجا بحث را ادامه بدین که دوستان هم استفاده کنند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    شاید دلیلش اینه که من از کدنویسی دیگران سر در نمیارم. فقط از کدنویسی خودم سر در میارم.
    اینو منظورتون بود؟
    <form action="test.php" method="post">
    <input type="text" name="ma">
    <input type="submit" value="ارسال">
    </form>
    <?php
    if(isset($_POST['ma'])){
    include("xmlentities.php");
    xmlentities($_POST['ma']);
    }
    ?>

  6. #6

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    شاید اگه text رو بگذاری مشکل مشخص بشه !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    نقل قول نوشته شده توسط Weblove مشاهده تاپیک
    شاید اگه text رو بگذاری مشکل مشخص بشه !
    متوجه منظورتون نمیشم.

  8. #8

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    همون متنی که ارسال می کنید توی کد بالا
    $_POST['ma']

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اخطار در rss feeds

    منظورشون اینه که خود text را بگذارین تا بشه مشکل را بررسی کرد.
    دو تا راه حل دیگه هم به نظرم میرسه :

    یکی اینکه بگذارین خود xml براتون escape و تبدیل و غیره را انجام بده :

    $dom = new DOMDocument;
    $element = $dom->createElement('Element');
    $element->appendChild($dom->createTextNode('I am text with Ünicödé & HTML €ntities ©'));
    $dom->encoding = 'utf-8';
    $dom->appendChild($element);
    echo $dom->saveXml();


    یکی هم اینکه متنتون را بگذراید توی CDATA که اهمیتی نداره دیگه چی باشه.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: RSS FEED
    نوشته شده توسط incredi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 17:24 عصر
  2. نیاز به rss feed
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 09:20 صبح
  3. Armor Games RSS Feed Reader V 1.0 beta
    نوشته شده توسط ahmadsystemco در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 20:18 عصر
  4. RSS feed
    نوشته شده توسط Jaguar در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 02:12 صبح
  5. پشتیبانی از RSS Feeds
    نوشته شده توسط mehdi.mousavi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •