نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر طول عرض و عنوان ستونهای DataGrid با کد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    36

    تغییر طول عرض و عنوان ستونهای DataGrid با کد

    با سلام خدمت دوستان
    مدتی بود دنبال مخفی کردن ستونها و تغییر عرض و عنوان ستونهای DataGrid در زمان اجرا بودم که را حل آن را پیدا کردم . امیدوارم برای دوستان مفید باشد :
    در این مثال DataSource ما یک DataSet بدون ساختار است لذا امکان اعمال تغییرات فوق در پنجره property وجود ندارد و باید به صورت RunTime این کارها صورت گیرد :
    (نام datagrid ما dg است ونام جدول ما student با فیلدهای s-code و s-name و ... است)

    ;()Dataset1 ds=new Dataset1
    ;("SqlDataAdapter1.Fill(ds,"student
    ;("dg.SetDataBinding(ds,"student

    حال از کلاس DataGridTableStyle یک نمونه به نام ts ساخته و خاصیت MappingName آن را برابر نام جدولمان قرار می دهیم .
    و سپس ts را به عنوان خاصیت tablestyles دیتا گرید تعریف می کنیم :

    ;( )DataGridTableStyle ts=new DataGridTableStyle
    ;"ts.MappingName="student
    ;(dg.TableStyles.Add(ts

    حال با کد زیر به راحتی می توان پهنای ستون را مقدار داد . بدیهی است اگر پهنای آن را صفر قرار دهیم آن ستون مخفی می شود :

    ;dg.TableStyles["student"].GridColumnStyles["s-code"].Width=80

    برای تغییر عنوان ستونها هم به صورت زیر عمل می کنیم :

    ;"کد دانشجو"=dg.TableStyles["student"].GridColumnStyles["s-code"].HeaderText
    آخرین ویرایش به وسیله ord1383 : سه شنبه 13 تیر 1385 در 06:21 صبح

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    11
    خسته نباشی باهوش

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    36
    حالا شما خودتو ناراحت نکن !
    همه که مثل تو حرفه ای نیستند . اینو برای مبتدی هایی مثل خودم نوشتم .

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    11
    اگه ناراحت شدی ببخش

  5. #5

    نقل قول: تغییر طول عرض و عنوان ستونهای DataGrid با کد

    ممنون به دردم خورد

  6. #6

    نقل قول: تغییر طول عرض و عنوان ستونهای DataGrid با کد

    فقط یه مشکلی
    وقتی که این رو در زمان اجرا ست میکنم
    سطر ها به دوباره header پیدا میکنه که من نمیخوام header داشته باشه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سایز فیلدها در Datagrid
    نوشته شده توسط ascpro در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 21:29 عصر
  2. چطور جای ستونهای datagrid رو تغییر بدم
    نوشته شده توسط Maryam mohseni در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 13:11 عصر
  3. تغییرات در DataGrid مانند asp.net?
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 17:36 عصر
  4. ارسال متغییر از طریق لینک روی یکی از ستون datagrid
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 15:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •