نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: visible و بازکردن پنجره با زدن دکمه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار armeshi
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گنبدقابوس
    پست
    47

    visible و بازکردن پنجره با زدن دکمه

    با سلام
    چطور میتونم :
    1- وقتی چک باکس رو برداشتم باتن و تکست باکس دیده نشن( برعکسشو انجام دادم)؟
    1.1- یک تب رو با علامتدار کردن چک باکس نمایش بدم و دوباره غیرفعال کنم؟
    2- وقتی دکمه ورود رو زدم پنجره دیگه ( نه مسیج باکس ) باز بشه

    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله armeshi : چهارشنبه 20 اسفند 1393 در 12:16 عصر دلیل: 3 سوالی شدن بعد از فرستادن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: 2 سوال در مورد : visible و بازکردن پنجره با زدن دکمه

    برای سوال اول و دوم روش همونه اما کمی تغییر
     if (checkBox1.Checked)

    textBox1.Visible = true;
    else
    textBox1.Visible = false;

    سوال سوم

    Form2 f2=new Form2
    f2.ShowDialog();


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار armeshi
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گنبدقابوس
    پست
    47

    نقل قول: 2 سوال در مورد : visible و بازکردن پنجره با زدن دکمه

    با تشکر از Mofid.m
    میشه در باره این کدی که نوشتین توضیح بدین:
    else
    <div style="text-align: left;"> textBox1.Visible = false;</div>

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 18:42 عصر
  2. سوال: مشکل در پرینت توسط جاوا اسکریپت(بسته شدن پنجره پرینت بعد از زدن دکمه پرینت)
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 23:48 عصر
  3. مشکل با alert در هنگام زدن دکمه Back
    نوشته شده توسط Vahid_Keyany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 12:08 عصر
  4. با زدن دکمه Esc ذخیره سطر از بین نرود
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 00:54 صبح
  5. باز کردن یک لیست از داده ها با زدن دکمه Button از datagrid
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •