نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مجهول کردن محتوای فایل کانفیگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    Question مجهول کردن محتوای فایل کانفیگ

    باسلام خدمت همه

    یه برنامه با بانک اکسس نوشتم الان میخاهم برنامه را تحویل مشتری بدهم؛
    بروی بانک اطلاعاتی(اکسس) پسورد گذاشتم می خام بدونم چکار کنم که پسوردی که درون فایل کانفیگ هست را نشون نده یا یه چیزی مجهول نشون کاربر بده تا متوجه رمز نشود؟؟؟؟

    اینم محتوای فایل کانفیگ


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <!--<add name="nameproject.Properties.Settings.db_MPSConnec tionString"
    connectionString="Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=|DataDirectory|\db_MPS.accdb;Persist Security Info=True"
    providerName="System.Data.OleDb" />-->
    <add name="nameproject.Properties.Settings.db_MPSConnec tionString1"
    connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=|DataDirectory|\db_MPS.mdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=2026101727018753"
    providerName="System.Data.OleDb" />
    </connectionStrings>
    </configuration>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: مجهول کردن محتوای فایل کانفیگ

    خوب بگیر کدش کن.
    مثلا یه جوری کاراکتر ها رو با هم عوض کن یا پس و پیش کن.
    مثلا میتونی به جای هر کاراکتر از 5 کاراکتر قبلیش استفاده کنی.
    یه جوری یه بلایی سرش بیار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مجهول کردن محتوای فایل کانفیگ

    نقل قول نوشته شده توسط Mofid.m مشاهده تاپیک
    خوب بگیر کدش کن.
    مثلا یه جوری کاراکتر ها رو با هم عوض کن یا پس و پیش کن.
    مثلا میتونی به جای هر کاراکتر از 5 کاراکتر قبلیش استفاده کنی.
    یه جوری یه بلایی سرش بیار
    خب روش این بلا را نمیدونم، باید چیکارش کنم؟
    میخام وقتی فایل کانفیگ را با نوت پد باز کردند پسورد یه چیز نامفهومی نشون بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مجهول کردن محتوای فایل کانفیگ

    سلام
    اینجا رونگاه کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مجهول کردن محتوای فایل کانفیگ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    اینجا رونگاه کنید.
    تشکر دیدم و یه چیزهایی فهمیدم ولی نیاز به راهنمایی یا نمونه برنامه کوچک دارم برای درک بهترش
    کسی نمونه برنامه ندارد؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاک کردن محتوای فایل متنی
    نوشته شده توسط beni.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1393, 17:52 عصر
  2. سوال: کپی کردن محتوای یک فایل به درون فایل دیگر
    نوشته شده توسط sahar.ZP در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1389, 13:45 عصر
  3. سوال: ذخیره کردن محتوای textboxدر یک فایل
    نوشته شده توسط memol_nh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1388, 12:37 عصر
  4. سوال: وصل کردن یک متغیر به فایل کانفیگ مورد نظر
    نوشته شده توسط Dear.Alexm در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 16:27 عصر
  5. لینک کردن محتوای فایل متنی
    نوشته شده توسط parsamiga در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1387, 13:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •