نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    Unhappy این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    سلام دوستان
    علت این خطا چیه؟
    کد HTML:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/avayekay/public_html/en_view.php:1) in /home3/avayekay/public_html/en_view.php on line 26
    اولین باره دیدم این خطارو
    کل نت رو خوردم
    همه گفتن اسپیس اضافه تو کدها باعثش میشه
    تک تک فاصله هارو حذف کردم
    اما ربطی نداشت
    سایت دوزبانست
    فارسیش مشکلی نداره اما تو انگلیسیش این خطارو موقع ریدایرکت دارم !!!!
    لطفا کمک کنید استادان گرامی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    واسه وردپرسه؟
    ببین پلاگینی چیزی جدیدا فعال کردی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    نه ، خودم نوشتم
    کدهای عماکردیم با صفحه فارسیم هیچ فرقی نداره اما نمیدونم چرا اونجا مشکلی نداره تو انگلیسیش مشکل داره !!!!

  4. #4

    نقل قول: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    encode فایل ها رو UTF-8 Bom قرار بدید .
    برای اینکار از notpadd++ یا ادیتور های پیشرفته استفاده کنید .

  5. #5

    نقل قول: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    کد رو بذارید...

  6. #6

    نقل قول: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    این خطا وقتی پیش میاد که توی کد پی اچ پی هدر رو دستکاری کردین مثلا redirect در صورتی که هدر قبلا فرستاده شده.
    دستکاری هدر توی php باید قبل از هر دستورecho یا کد html باشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: این خطا علتش چیه؟؟؟؟؟

    خیلی عجله داشتم
    روش کار رو کلا عوض کردم
    یه راه حل دیگه پیدا کردم البته نه برای رفع این مشکل برای ارسال درخواستم
    راستی بگم که ریدایرکتم قبل از کدهای html بود اما مشکل داشت
    اون داستان utf8-bom رو تست نکردم ، توی سایت استک هم دیده بودم این راه رو !
    مرسی از همه دوستانی که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن.

تاپیک های مشابه

  1. این خطا علتش چیه؟ SocketException was unhandled
    نوشته شده توسط Neeloofar در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 19:44 عصر
  2. این خطا کشت منو. (Internal Server Erorr)
    نوشته شده توسط fazel820 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 09:04 صبح
  3. یکی بگه این خطا یعنی چه ؟
    نوشته شده توسط star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1383, 08:07 صبح
  4. این خطا مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1383, 12:10 عصر
  5. این خطا برای چیه
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 21:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •