نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بازیابی صحیح اندیس ردیف گریدویو در رویدادRowCommand وقتی قابلیت paging گریدویو فعال است

  1. #1

    بازیابی صحیح اندیس ردیف گریدویو در رویدادRowCommand وقتی قابلیت paging گریدویو فعال است

    با سلام.برای گریدویو قابلیت paging رافعال کردم،مطابق تصویر زیر قتی بر روی دکمه ویرایش کلیک میکنم تا آن ردیف به حالت ویرایش دربیاید،به حالت ویرایش نمی رود،البته کد زیر برای صفحه اول گریدویو درست کار میکند ولی برای صفحه دوم کار نمیکند؟لطفا راهنمایی کنید؟
    3.png

    protected void GridView1_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {
    if (e.CommandName == "virayesh")
    {
    int id = Convert.ToInt32(e.CommandArgument);
    GridView gv = (GridView)sender;
    gv.EditIndex = id-1;
    BindGrid();
    }
    }


  2. #2

    نقل قول: بازیابی صحیح اندیس ردیف گریدویو در رویدادRowCommand وقتی قابلیت paging گریدویو فعال است

    سلام
    من یه روش خیلی ساده بلدم اما فکر نکنم شما استقبال کنی چون خیلی با روش شما فرق داره اما بدون نوشتن یه خط کده
    اما پیشنهاد من اینه که شما اگر بتونی اطلاعات همین رکورد رو هدایت کنی به صفحه دیگه اونجا ویرایشش کنی خیلی راحت تر باشه مثلا با استفاده از کوئری استرینگ و کلید اصلی هدایتش کنی به صفحه دیگه ای اونجا ویرایش کنی
    در هر صورت مشخصا این کدی که اینجا گذاشتی باید شماره صفحه گرید ویو و شماره سطر رو با هم اعمال کنه که شما فقط شماره سطرشو پیدا میکنی

تاپیک های مشابه

  1. عدم اندازه صحیح ارتفاع ردیف جدول هنگام تغییر اندازه فونت
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 20:45 عصر
  2. سوال: طول و عرض واقعی یک شی وقتی که اسکرول آن فعال است
    نوشته شده توسط mhsmity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1392, 07:09 صبح
  3. سوال: مشکل با paging گریدویو تلکریک وقتی دیتا سورس از نوع linq datasource است
    نوشته شده توسط bahareh1368 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 10:11 صبح
  4. بدست اوردن اندیس ردیف انتخاب شده در گرید
    نوشته شده توسط elahejafari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 18:17 عصر
  5. سوال: مشکل با Paging گریدویو
    نوشته شده توسط ariana_a80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1388, 07:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •