نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای برنامه C#‎ در بک گراند

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    اجرای برنامه C#‎ در بک گراند

    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    میخوام ی برنامه بنویسم که وقتی نصبش میکنم توی استارت آپ کامپیوتر قرار بگیره و در بک گراند اجرا بشه
    ممکنه راهنماییم کنید که چکارایی باید انجام بدم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: اجرای برنامه C#‎‎ در بک گراند

    نقل قول نوشته شده توسط ..Johnny مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    میخوام ی برنامه بنویسم که وقتی نصبش میکنم توی استارت آپ کامپیوتر قرار بگیره و در بک گراند اجرا بشه
    ممکنه راهنماییم کنید که چکارایی باید انجام بدم؟
    ممنون

    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
    key.SetValue("www.AmirReza.Com",textBox1.Text );

    بجای تکس میتونی آدرس و نام فایلی که میخوای توی استارتآپ بیاد بدی یا تکس باکس را حذف کن تو برنامت بهش دستورشو بده

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: اجرای برنامه C#‎ در بک گراند

    اگه ممکنه میشه بیشتر توضیح بدید؟ من میخوام برناممو ببرمش توی استارت آپ و همچنین در بک گراند اجراش کنم که کاربر متوجهش نشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: اجرای برنامه C#‎ در بک گراند

    خاصیت های WindowState فرم رو برابر با Minimized و خاصیت ShowInTaskbar رو برابر با false کن.
    حالا برنامتو اجرا کنی هیچ فرمی نشون نمیده و در بک گراند اجرا میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: اجرای برنامه C#‎ در بک گراند

    نکته ای که شاید خیلیا ندونن اینه وقتی privacy policy ویندوز رو agree می کنید ، ویندوز یا اگه آنتی ویروسش security essential نصب باشه ، تمامی فایل های startup رو با process tree هایی که دارن رو برای مایکروسافت میفرسته تا جلوی تروجان های ویندوزی بگیره ، در عوض مایکروسافت متعهد میشه که اگر فایل نکته ی امنیتی نداشته باشه ، این فایل رو به شخص ثالثی نده ... چون اینگونه کارا به نظر من 99 % تروجان اند .....
    http://gizmodo.com/5937649/windows-8...-very-securely

تاپیک های مشابه

  1. اجرای برنامه هنگام خاموش شدن
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 01:54 صبح
  2. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح
  3. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح
  4. سئوال در مورد جستجو فایل و اجرای برنامه EXE از داخل برنامه
    نوشته شده توسط k_h در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 09:12 صبح
  5. اجرای برنامه هنگام خاموش شدن
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 تیر 1382, 21:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •