نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    Cool یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

    سلام

    $hash = md5(uniqid(rand()));
    $value = $hash.','.time()+(3*24*60*60);
    echo $value;

    دوستان لطفا یکی دلیل اتفاق بالا رو برای من توضیح بده، من سوادم نکشید. ممنون :دی
    البته اینجوری بنویسیم درست میشه!

    $hash = md5(uniqid(rand()));
    $time = time()+(3*24*60*60);
    $value = $hash.','.$time;
    echo $value;

  2. #2

    نقل قول: یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

    .
    دیواری کوتاه تر از دیوار PHP پیدانکردید
    اول شما یه بار دیگه ترتیب اولویت عملگر ها رو مطالعه بفرمایید

    این چیزی که شما نوشتید اینه
    $value = ($hash.','.time())+(3*24*60*60);


    درستش اینه

    $value = $hash.','.(time()+(3*24*60*60));

  3. #3

    نقل قول: یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

    ...


    ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

    عزیز اگه فکر میکنی php الکیه میتونی بری سراغ asp ناالکی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #5

    نقل قول: یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

    این مورد که ظاهرا اشتباه خود استارتر بوده و ما هم بذله گویی و شوخی میکنیم!
    ولی اینو دیدم یاد یکی دیگر از ویژگیهای غیرعادی PHP افتادم. اونم اینکه PHP از عملگر نقطه برای اتصال رشته ها استفاده میکنه که این تاجاییکه میدونم و حضور ذهن دارم در بین زبانهای برنامه نویس استثناء (یا حداقل خیلی کمیاب) و غیرعادیه. چون عملگر نقطه کاربردهای استاندارد و متعارف دیگری داره که همانا مثلا دسترسی به پراپرتی ها و متدهای آبجکت ها در دیگر زبانهاست. شاید این مسئله بخاطر این باشه که PHP از ابتدا شیء گرایی نداشته و این عملگر رو برای کاربردهای دیگر نیاز نداشتن از طرف دیگر دیدن خب عملیات اتصال رشته ای در برنامه نویسی وب خیلی زیاده و تایپ کردن نقطه نسبت به کاراکترهای دیگر مثل «+» ساده تره (برای تایپ + باید شیفت رو هم نگه دارید). خلاصه یه همچین چیزایی!
    ولی خب الان که PHP امکانات شی گرایی خوبی داره، مجبور شدن از ‎->‎ برای دسترسی به اجزای آبجکت ها استفاده کنن. از اون طرف ‎=>‎ رو داریم که شباهت زیادی با ‎->‎ داره و کاربردش در موارد دیگری مثل آرایه ها و foreach است. این یخورده دردسرسازه در یادگیری و استفاده و گاهی آدم این دوتا رو با هم اشتباه میکنه. ضمنا تایپ کردن ‎->‎ هم نیاز به گرفتن شیفت و تایپ دو کاراکتر بجای یک کاراکتر بدون شیفت داره.
    البته در کل اینا شاید زیاد هم مهم نباشه. فقط از روی کنجکاوی و علاقه به تحلیل این جزییات و اطمینان از علتشون مطرح کردم.
    اصلا شاید خوانایی یه چیزی مثل config->property از config.property بیشتر هم باشه. اولی یجورایی بنظر توی چشم تر و گویا میاد. ولی خب چون توی زبانهای دیگر از نقطه برای این کار استفاده میشه، پیروی از عرف و استاندارد عمومی و هماهنگ بودن با اونا از این جهت هم بهرحال مزیت خودش رو داره. اینطوری مثلا از نظر یادگیری با زمینهء قبلی در زبانهای دیگر و قاطی نکردن وقتی زبانهای مختلفی کار میکنیم خوبه.

  6. #6

    نقل قول: یعنی این چیزارو توی php میبینم میخوام کلمو بکوبم به دیوار "2" :|

    بحثهای حاشیه ای ممنوع. تاپیک قفل شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1393, 10:58 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 11:51 صبح
  3. این کد توی php چیه؟
    نوشته شده توسط mohammad87 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1391, 18:18 عصر
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 13:03 عصر
  5. باز کردن url توی php
    نوشته شده توسط m_ziba در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1383, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •