نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نوشتن یک تابع و خروجی ندادن !‌ (حل شد)

  1. #1

    نوشتن یک تابع و خروجی ندادن !‌ (حل شد)

    سلام
    من یک کد نوشتم که 2 تا خروجی بهم میده
    2 تا رشته رو میگیره و 2 تا خروجی بهم میده
    حالا من می خوام اینو تبدیل به تابع کنم . 2 تا آرگومان داره تابع من بعد تابع رو صدا میزنم اما خروجی بهم نمیده !‌
    لطفا کمک کنید



    function priceget($pr,$cc){
    $OnsTala= explode("".$pr,strip_tags($content));
    $OnsTala2= explode("".$cc,$OnsTala[1]);
    $OnsTalaStr = str_replace(" ","",trim($OnsTala2[0]));
    $OnsTalaStr1 = str_replace(PHP_EOL," ",trim($OnsTalaStr));
    $OnsTala3= explode(' ',$OnsTalaStr1);
    echo $OnsTala3[0];
    echo $OnsTala3[2];
    }

    priceget("سمند","سمند");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: نوشتن یک تابع و خروجی ندادن !‌

    توی اولین خط فانکشن بنویس:

    global $content;

  3. #3

    نقل قول: نوشتن یک تابع و خروجی ندادن !‌

    درست شد ممنون . میشه دلیلش رو بهم بگید ؟ چرا باید این رو اضاف می کردم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: نوشتن یک تابع و خروجی ندادن !‌

    توی فانکشن‌های پی‌اچ‌پی وقتی میخوایم از یه متغیر عمومی (متغیری که خارج اون تابع مقداردهی شده) استفاده کنیم، باید از global استفاده کنیم.
    وقتی شما این رو استفاده نکرده بودید، متغیر content یه متغیر تازه تعریف شده بود که مقدارش هم null بود قاعدتا، اما الان میاد از متغیر content عمومی که شما توی روال عادی برنامتون تعریفش کردین استفاده میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تو نوشتن چندتا تابع
    نوشته شده توسط tefos666 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 23:42 عصر
  2. نوشتن یک تابع
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 00:10 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 10:43 صبح
  4. نوشتن یک تابع تبدیل تاریخ روی یک فیلد در sql2000
    نوشته شده توسط sheida در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 10:34 صبح
  5. یک تابع با خروجی xmlReader
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1384, 16:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •