نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر accept button در حین اجرا برنامه

  1. #1

    تغییر accept button در حین اجرا برنامه

    سلام
    من یه فرم دارم که یه تکس باکس دارم و دو تا button
    accept button رو دکمه یک تنظیم کردم
    حلا میخام وقتی enter رو میزنم متن تکس باکس انتخاب بشه و accept button بیاد رو دکمه 2
    یعنی در واقع با زدن enter بعدی باید کد دکمه 2 اجرا شه
    چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: تغییر accept button در حین اجرا برنامه

    تو رویداد KeyDown تکست باکس بنویس

    if(e.KeyValue==13)
    btn2_Click(null,null);
    در ضمن برای رویداد کلیک باتن دوم کد بنویس.

  3. #3

    نقل قول: تغییر accept button در حین اجرا برنامه

    خب این زمانی اتقاق میوفته که کاربر داخل تکسک باس اینتر رو بزنه و فقط رویداد دکمه 1 اجرا میشه
    دقت کن
    accept button فرم روی دکمه یک هستش یهنی وقتی اینتر میزنم رویدارد دکمه یک اجرا میشه
    من میخام بعد از زدن اینتر علاوه بر این که متن تکس باکس انتخاب بشه دکمه 2 هم انتخاب شه
    یعنی با زدن اینتر دوم رویداد دکمه دو اجرا شه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: تغییر accept button در حین اجرا برنامه

    شما میتونی AcceptButton رو روی none بزاری و خودت کنترلش کنی.
    ببین می یه فرم دارم به این شکل

    Untifffffffftled.png

    بعد کد های زیرو براش نوشتم

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.Text = textBox1.Text;

    }


    int i = 0;
    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyValue == 13)
    {
    if (i == 0)
    {
    button1_Click(null, null);
    textBox1.SelectAll();
    i++;
    }
    else
    {
    button2_Click(null, null);
    textBox1.Focus();
    }

    }
    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(textBox1.Text);
    }


    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    i = 0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد جدول در حین اجرا برنامه
    نوشته شده توسط star_game در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 15:17 عصر
  2. سوال: تغییر فونت Button در زمان اجرا
    نوشته شده توسط NiMble_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 20:24 عصر
  3. مبتدی: تغییر اندازه listView1 در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1390, 19:26 عصر
  4. تغییر پایگاه داده در زمان اجرا برنامه
    نوشته شده توسط mrs Izadi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1388, 06:33 صبح
  5. تغییر پایگاه داده در زمان اجرا برنامه
    نوشته شده توسط mrs Izadi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •