نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپديت 2 مقدار در ديتابيس از طريق فرم

  1. #1

    Lightbulb آپديت 2 مقدار در ديتابيس از طريق فرم

    سلام
    مي خوام يه فرم درست کنم کاربرام بتونن با وارد کردن يک مقدار عددي رو به مقدار ديگه تبديل کنند
    لطفا" اشکالمو تصحيح کنيد و اگه راه بهتري هست بهم بگين

    يک چيزي شبيه به اين :


    مقدار جديد که از فرم وارد ميشه اسمش new$
    توي ديتابيس هم moon و Sun عوض مي شود




    <html>

    <p>Hello user</p>

    <?php
    include "db.php";

    $db->sql_query ("SELECT * FROM `user` WHERE `username`='".$_SESSION['user']."'");

    // moon and sun
    $data = $db->sql_fetcharray();



    //my html form :
    echo("
    <form action=\"index.php\">
    Enter point : <input type=\"text\" name=\"$new\"><br>
    <input type=\"submit\" value=\"Submit\">
    </form>
    ");

    if (!is_numeric($new))
    {
    echo 'is not numeric';
    }
    elseif (moon<$new)
    {
    echo 'its too much';
    }
    else
    {

    // changes . after post :
    //moon-$new
    $db->sql_query("UPDATE `user` SET `moon`=moon-$new WHERE `username`='".$_SESSION['user']."'");

    //sun+$new
    $db->sql_query("UPDATE `user` SET `sun`=sun+$new WHERE `username`='".$_SESSION['user']."'");

    }
    ?>
    </html>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: آپديت 2 مقدار در ديتابيس از طريق فرم

    update table set field1=value1, filed2=value2
    این شکل نوشتاری upadate هست.

  3. #3

    نقل قول: آپديت 2 مقدار در ديتابيس از طريق فرم

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک
    update table set field1=value1, filed2=value2
    این شکل نوشتاری upadate هست.
    ممنون از پاسختون . مشکل اصلي توي فرم که چطور مقدار new$ توسط کاربر ارسال بشه
    بعد توي if بزارم که زمان آپديت از يه فيلد کم ميشه به يکي ديگه اضافه ميشه

تاپیک های مشابه

  1. آپديت كردن نرم افزار از طريق برنامه
    نوشته شده توسط afrashteh1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 17:21 عصر
  2. اتصال به ديتابيس از طريق شبكه
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 09:40 صبح
  3. ريختن اطلاعات در ديتابيس از طريق xml
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 14:36 عصر
  4. چگونه مقدار Float را از یک فرم به فرم دیگر بفرستم؟
    نوشته شده توسط Emad499 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 10:42 صبح
  5. Reset کردن مقدار گروهی از کنترل های فرم
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 14:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •