نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

  1. #1

    اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

    سلام دوستان
    من برنامه ای نوشتم ساده .که طرف میاد نام کالا با قیمت کالا رو وارد میکنه .وقتی وارد میکنه و کلیک میکنه روی دگمه افزودن اضافه میشه و در پایین دیتا گرید ویو گذاشتم که میره دیتا بیس ذخیره میشه و در این دیتا گرید ویو نمایش داده میشه .حالا ستونی که قیمت ها قرار داره ایا راهی هست که به طور آتوماتیک به پایین دیتا گرید ویو چیزی بذارم که وقتی کاربر قیمت رو وارد میکنه قیمت های اون ستون رو جمع کنه و پایین نشون بده .عین یه فاکتور که اخرش مثلا میزنه جمع کن.اونجوری میخوام باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید ...با تشکر

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو



    double sum_bd,sum_bs ;
    sum_bd = sum_bs = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; ++i)
    {
    sum_bd += Convert.ToDouble(dataGridViewX1.Rows[i].Cells[4].Value);

    }

    dataGridViewX1.Rows.Add("", "", "", " مجموع : ", sum_bd);


  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mortaza94 مشاهده تاپیک


    double sum_bd,sum_bs ;
    sum_bd = sum_bs = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; ++i)
    {
    sum_bd += Convert.ToDouble(dataGridViewX1.Rows[i].Cells[4].Value);

    }

    dataGridViewX1.Rows.Add("", "", "", " مجموع : ", sum_bd);

    دوست عزیز این ارور رو میده
    کد HTML:
    Rows cannot be programmatiacally added to the datagridviews rows coolection when the control is data-bound.
    دلیل این ارور چیه؟
    ممنونم

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mosavi8002 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این ارور رو میده
    کد HTML:
    Rows cannot be programmatiacally added to the datagridviews rows coolection when the control is data-bound.


    دلیل این ارور چیه؟
    ممنونم
    این ارور به این خاطره گرید ویو به دیتابیس بایند شده

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    این ارور به این خاطره گرید ویو به دیتابیس بایند شده
    حالا چیکار کنم؟که جواب بگیرم؟
    ممنونم

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زمین
    پست
    13

    نقل قول: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

    با سلام به دوست عزیز
    این خطا به خاطر اینه که شما به datasource دیتا گرید ویو یک مقدار به عنوان منبع داده دادید. اگر این منبع داده یک DataTable باشه می تونید مقدار جمع رو به آخر DataTable اضافه کنید و این مقدار در DataGridView شما هم بروز میشه.
    من فرض می کنم نام DataTable ای که به گرید ویو دادید tableTest هست.



    double sum_bd,sum_bs ;
    sum_bd = sum_bs = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; ++i)
    {
    sum_bd += Convert.ToDouble(dataGridViewX1.Rows[i].Cells[4].Value);
    }
    DataRow row = testTable.NewRow();
    row["youtColumnName"] = sum_bd;
    tableTest.Rows.Add(row)


    البته باید یادت باشه که قبل از اضافه کردن این ردیف باید ردیف قبلی که مقدار sum رو در اون قرار داده بودی پاک کنی .

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله s_mehdi : پنج شنبه 28 اسفند 1393 در 08:35 صبح

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن جمع به آخر دیتا گرید ویو

    دوست عزیز من از دیتا تیبیل استفاده نکردم .از دیستا بیس select کردم و در گرید ویو نشون دادم .دیگه در data table نریختما
    به خاطر این هنوز موفق نشدم مشکل رو حل کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن سطر جدید به دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 13:45 عصر
  2. اضافه کردن یک ستون به datagridview بایند شده
    نوشته شده توسط abcd_a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1391, 02:09 صبح
  3. Sort کردن یک ستون در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 11:03 صبح
  4. گرد کردن اعداد اعشار در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 08:18 صبح
  5. اضافه کردن داده از طریق دیتا گرید.
    نوشته شده توسط s_mohebbi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1383, 08:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •