نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی مستقیم به عناصر linq

  1. #1

    دسترسی مستقیم به عناصر linq

    سلام

    میشه در linq مثله datatable بصورت مستقیم به عنصری از داده ها دستری پیدا کرد. بدون استفاده از حلقه ها . مثلا
    (ds.Tables[0].Rows[z].ItemArray.GetValue(0


    امیدوارم منظورمو رسونده باشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: دسترسی مستقیم به عناصر linq

    منظورتون رو نگرفتم
    linq روی یک کالکشن حرکت میکنه که میتونی بصورت مستقیم به شی مورد نظر در کالکشن دسترسی داشته باشی
    این هم یک مثال نچندان کاربردی
      var a = new[] { 0, 1, 2, 3, 4, 5 };
    var b = from i in a
    let c = a[5]
    select i+c;

  3. #3

    نقل قول: دسترسی مستقیم به عناصر linq

    نقل قول نوشته شده توسط wolf_majid مشاهده تاپیک
    منظورتون رو نگرفتم
    linq روی یک کالکشن حرکت میکنه که میتونی بصورت مستقیم به شی مورد نظر در کالکشن دسترسی داشته باشی
    این هم یک مثال نچندان کاربردی
      var a = new[] { 0, 1, 2, 3, 4, 5 };
    var b = from i in a
    let c = a[5]
    select i+c;

    ممنون همان بود که میخاستم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: دسترسی مستقیم به عناصر linq

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    سلام

    میشه در linq مثله datatable بصورت مستقیم به عنصری از داده ها دستری پیدا کرد. بدون استفاده از حلقه ها . مثلا
    (ds.Tables[0].Rows[z].ItemArray.GetValue(0


    امیدوارم منظورمو رسونده باشم
    سلام
    قبل از این که جواب مثبت یا منفی بدم، باید توجه شما رو به این جلب کنم که در لینک دو تا
    موجودیت وجود داره.
    1. IQueryable که فقط یک query رو نگهداری می‌کنه و هیچ داده‌ای توش وجود نداره.
    2. IEnumerable که query موجود در یک IQueryable رو اجرا کرده و نتیجه رو برگردونده.

    به محض این که شما فرمان ToList رو اجرا کنی، IQueryable به IEnumerable تبدیل می‌شه و
    اطلاعات تو یه لیست قرار می‌گیره. ( اگه هدف دریافت یه لیست باشه )
    تو این حالت شما به اجزاء این لیست مثل هر لیست دیگه دسترسی داری. می‌تونی جستجو
    کنی، می‌تونی با اندیس بری سراغش و یا هر کار دیگه. و حتا خیلی راحت‌تر از اون مثلای که زدی

    var queryable = MyContext.Users.Where( x=> x.IsActive );
    var list = queryable.ToList();
    var secondItem = list.Count > 1
    ? list[1]
    ? null;
    var myAccount = list.SingleOrDefault ( x=> x.Name == "صبا صبوحی" );
    var lastItem = list.LastOrDefault();

    در کل، خیلی به ندرت پیش میاد که تو LinQ نیازی به حلقه پیدا کنی که اگه هم لازم باشه
    بجای حلقه از ForEach استفاده می‌کنیم.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  2. دسترسی مستقیم به حافظه
    نوشته شده توسط fatimah در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 01:27 صبح
  3. دسترسی مستقیم به حافظه در دلفی
    نوشته شده توسط SunnyHamid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1384, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •