نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره کردن اطلاعات دیتاگرید ویو در دیتابیس؟(با دستورات EF) در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    ذخیره کردن اطلاعات دیتاگرید ویو در دیتابیس؟(با دستورات EF) در سی شارپ

    سلام دوستان عزیزم
    من یک دیتاگرید ویو دارم که با تکست باکس مقداردهی میشه حالا می خام اطلاعات شو تو جدول ذخیره کنم که با مشکل بر خوردم لطفا کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات دیتاگرید ویو در دیتابیس؟(با دستورات EF) در سی شارپ

    بفرماید این دستور ذخیره با دیتاگرید ویو با ای اف.
    Tbl_Foctor_Forosh_Kala tblFoctorForoshKala = new Tbl_Foctor_Forosh_Kala();
    for (int i = 0; i < dgv1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    tblFoctorForoshKala.FFK_CAKh_Code_Anbar = Convert.ToInt64(dgv1.Rows[i].Cells["ClmCodeAnBar"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_CGHK_Code_Ya_BorCode_Gheme t_Kala =
    dgv1.Rows[i].Cells["ClmBorCodeKala"].Value.ToString();
    tblFoctorForoshKala.FFK_Date = (dgv1.Rows[i].Cells["ClmDate"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Dersid_Maleyat = Convert.ToInt32(dgv1.Rows[i].Cells["ClmDersidMaleYat"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Dersid_Tekhfef = Convert.ToInt32(dgv1.Rows[i].Cells["ClmDersidTekhfef"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Gheme_Khales =
    Convert.ToDecimal(dgv1.Rows[i].Cells["ClmGhemetKhales"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Ghemet_ghabil_Perdakht =
    Convert.ToDecimal(dgv1.Rows[i].Cells["ClmGhemetGhabilPerdakht"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Maleyat =
    Convert.ToDecimal(dgv1.Rows[i].Cells["ClmMaleYat"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_SHFFK_Shomare_Foctor_Foros h_Kala =
    Convert.ToInt64(dgv1.Rows[i].Cells["ClmShomareFoctor"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Tedad_Forosh = Convert.ToInt32(dgv1.Rows[i].Cells["ClmTedadKhered"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Tekhfef =
    Convert.ToDecimal(dgv1.Rows[i].Cells["ClmTekhfef"].Value.ToString());
    tblFoctorForoshKala.FFK_Time = dgv1.Rows[i].Cells["ClmTime"].Value.ToString();
    tblFoctorForoshKala.FFK_Date_Miladi = Convert.ToDateTime(dgv1.Rows[i].Cells["ClmDateMildadi"].Value.ToString());
    db.Tbl_Foctor_Forosh_Kala.Add(tblFoctorForoshKala) ;
    db.SaveChanges();
    }

    ستون های دیتاگرید ویو رو معرفی میکنید و در آخر ذخیره.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن
    نوشته شده توسط Alireza.imani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 00:32 صبح
  2. ذخیره اطلاعات دیتاگرید ویو به فایل Access
    نوشته شده توسط zxo004 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1392, 11:24 صبح
  3. ذخیره کردن اطلاعات دیتاگرید در بانک
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 08:53 صبح
  4. ذخیره کردن اطلاعات در کنترل Datagrid
    نوشته شده توسط Hamid-Piri در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 17:24 عصر
  5. مشکل ذخیره کردن اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •