نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفع خطای Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKe

  1. #1

    Question رفع خطای Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKe

    سلام دوستان
    من یک پروژه دارم با زبان C#‎ ، که کلاساش به صورت dll درست شده اند و به پروژه اضافه شده اند.
    اما وقتی که می خوام اجراش کنم اجرا نمیشه و خطای زیر رو نشون میده.
    Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    لطفا اگر کسی مشکل رو میدونه راهنماییم کنه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: رفع خطای Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,

    جواب این سوال کار خیلیارو راه میندازه.ممنون میشم راهنمایی کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: رفع خطای Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,

    سلام دوست من ، ببین این لینک هایی برات پیدا کردم کمکت میکنن ؟

    dreamincode.net
    experts-exchange.com
    stackoverflow.com

    پیروز و موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: رفع خطای Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,

    ممنونم دوست عزیز ازاینکه کمک کردی.
    متن ارور من بصورت زیر بود:
    Could not load file or assembly 'ACC.IBLL, Version=1.0.0.0, Culture=fa, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    برای من مشکل تو assemblyinfo فایل dll بود که ارور میدادش.تو assemblyinfo مقدار "
    Culture="fa که تو خطای برنامم گفته شده بود رو تغییر دادم به ""=Culture(یعنی خالی کردم توشو) بعد dll مورد نظرو rebuild کردم.مشکلم حل شد.
    امیدوارم مشکل خیلیا با این پست حل بشه.هرچند این ارور دلایل زیادی میتونه داشته باشه.مثلا هماهنگ نبودن ورژن dll با پروژه. یا وجود وابستگی سعی کنید copy local رفرنساتون true باشه.
    یا فریم ورک dll با برنامه همخوانی نداشته باشد.
    به نظرم هرچی هست تو assemblyinfo اون dll یا dll های زیربط میتونه باشه.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله AmiN0012 : دوشنبه 14 تیر 1395 در 12:17 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران-غرب-شهران....
    پست
    146

    نقل قول: رفع خطای Could not load file or assembly 'ClassLibrary1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,

    سلام
    من خودم به این مشکل بر خوردم و با عوض کردم ورژن .Net مشکلم بر طرف شد
    منظورم اینکه مطمن شو ورژن .Net که dll باهاش نوشته شده با ورژن برنامه ای که ازش استفاده می کنه یکی باشه
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مشکل خطای :Could not load file or assembly 'Office, Version=2.1.0.0
    نوشته شده توسط mohammad-bahrami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1392, 08:45 صبح
  2. سوال: خطای Could not load file or assembly 'ActiveReports.Web, Version=5.2.3.669
    نوشته شده توسط anastazia1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 16:21 عصر
  3. سوال: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'log4net, Version=1.2.10.0, Culture
    نوشته شده توسط myaffa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 07:45 صبح
  4. سوال: دلیل گرفتن خطای could not load file or assembly چیست؟
    نوشته شده توسط mohsen.j1990 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1389, 09:07 صبح
  5. پیغام خطای Could not load file or assembly 'Microsoft.SqlServer.Types. لطفا کمک کنید!
    نوشته شده توسط Parham.D در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 14:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •