نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد تنظیمات برای قالب سایت

  1. #1

    Question ایجاد تنظیمات برای قالب سایت

    من یک پوشه دارم به اسم template و در داخل اون یک سری پوشه هست با نام های مختلف مثلا yellow,red,geen,blue , ... خوب اسم این پوشه ها به صورت خودکار در یک selectbox لیست شدن

    میخوام کاری کنم که وقتی اسم پوشه ها داره لیست میشه هر کدوم از پوشه ها که اسمشون برابر با red بود در لیست نشون داده نشه


    $path = '../template/' . $name[0];
    $results = scandir($path);

    foreach ($results as $result) {
    if ($result === '.' or $result === '..') continue;

    if (is_dir($path . '/' . $result)) {
    //code to use if directory
    echo '<option>';
    print_r($result);
    echo '</option>';
    }
    }


    دوم میخوام کاری کنم که اگر کاربر مثلا red رو انتخاب کرد با زدن دکمه حذف کل پوشه red حذف بشه


    حالا نمیدونم باید چکار کنم لطفا اگر کدی قرارمیدین تکه تکه برام توضیح بدین بفهمم چی به چیه و یاد بگیرم


    پیش پیش ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : یک شنبه 02 فروردین 1394 در 17:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد تنظیمات برای قالب سایت

    خب اول باید با دستور scandir همه محتویات پوشه رو بخونید،

    بعدش اون نقطه و دونقطه ای که توی آرایه بازگردانده شده رو چون نیاز نداریم حذف می کنیم (current directory&parent directory) با استفاده از array_diff.

    حالا باید چک کنیم که محتویات دریافت شده از نوع فایل مباشند چون شما فرمودید یک سری پوشه داریم ،دستور is_dir

    بعد به ازای هر پوشه یه تگ option می سازیم که value اون هم باید دقیقا نام پوشمون باشه یعنی کلا تا اینجای کار میشه:




    <?php


    $path = 'temp';
    $results = scandir($path);
    $results = array_diff($results, array('.', '..'));

    ?>

    <form action="delete_directory.php" method="get">

    <select name="folder_name">

    <?php

    foreach ($results as $result) {

    if (is_dir($path . '/' . $result)) {
    //if directory not a file

    echo '<option value="'.$result.'">'.$result.'</option>';

    }

    }

    ?>


    </select>


    <button>delete</button>

    </form>





    اما بریم سراغ فایل delete_directory.php که قراره پوشه مورد نظر رو حذف کنه:




    <?php

    $folder_name=$_GET['folder_name'];

    rmdir('temp/'.$folder_name);


    ?>




    دستور rmdir هم که مشخصه برای حذف یه دایرکتوری هستش.

  3. #3

    نقل قول: ایجاد تنظیمات برای قالب سایت

    البته اگر مطموئنید که همه محتویات پوشه temp از نوع فولدر هستند و نه فایل،دیگه نیاز به شرط is_dir نیست اون رو به خاطر اطمینان نوشتم فقط.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد پوزیشن برای قالب سایت
    نوشته شده توسط css-man در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1392, 21:07 عصر
  2. سوال: چند سئوال راجع به انتخاب فونت برای قالب سایت و وبلاگ
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 10:00 صبح
  3. ایجاد pdf برای صفحه سایت
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 10:59 صبح
  4. ایجاد تنظیمات برای برنامه با ini
    نوشته شده توسط ftmotlagh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 18:36 عصر
  5. ایجاد ایمیل برای کاربران سایت بصورت رایگان
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •