نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: از کار انداختن کلید اینتر در Rich Edit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    از کار انداختن کلید اینتر در Rich Edit

    سلام دوستان.من برای تمرین رویدادهای rich edit میخوام برنامه ای بنویسم که توی تکست باکس اول یک عدد دهدهی بگیره و توی تکست باکس دوم و سوم اون عدد رو به هگز و هم چنین در مینای دو نشون بده و.بدون اینکه دکمه ای در کار باشه.
    توی رویداد onKeyPress شرط گذاشتم که فقط عدد و BackSpace رو بتونه بگیره.و تو رویداد OnChange هم دو تا تکست باکس دیگه رو مقدار دهی کردم فقط مشل اینه که کلید اینتر رو نمیتونم کنترل کنم.یعنی اگه تکست باکس اول خالی باشه و اینتر فشرده بشه یا مثلا اگه یه عدد وارد شده و اینتر زده بشه.
    راهی هست که بگیم تکست باکس فقط یه خط داشته باشه؟ اصلا کلا اینتر رو چجور برش دارم؟
    procedure TForm1.InputDecChange(Sender: TObject);begin
    if InputDec.Text <> '' then
    begin
    HexRich.Text := IntToHex(StrToInt(InputDec.Text), 2);
    // BinRich.Text:=inttobin(strtoint(InputDec.Text));
    end
    else
    begin
    HexRich.Text := '';
    BinRich.Text := '';
    end;
    end;


    procedure TForm1.InputDecKeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if not(Key in [#8, '0' .. '9']) then
    Key := #0;
    if Key = chr(VK_RETURN) then
    begin
    if InputDec.Text = '' then
    begin
    InputDec.Text:='';
    Key:=#36; //Home Key
    // keybd_event(VK_HOME,0,0,0);
    // keybd_event(VK_HOME,0,KEYEVENTF_KEYUP,0);
    end
    else
    begin
    InputDec.SelStart:=Length(Trim(InputDec.Text));
    HexRich.Text := IntToHex(StrToInt(Trim(InputDec.Text)), 2);
    end;
    end;


    end;


    end.

  2. #2

    نقل قول: از کار انداختن کلید اینتر در Rich Edit

    اول اینکه نمی فهمم چه ربطی بین richedit و Edit هستش که شما میخوای واسه تمرین این مدلی کار کنی

    اما برای این کار فکر کنم باید کلید گرفته شده رو مقایسه کنی با عدد 13 و اگه اون بود مقدار 0 رو برای کلید برگردونی


    If Key=#13 then Key:=#0

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: از کار انداختن کلید اینتر در Rich Edit

    من این راه رو هم قبلا امتحان کردم .کار نمیکنه چون با زدن اینتر میره خط بعدی و وقتی کاربر بخواد اطلاعات رو وارد کنه ارور میده که اول اطلاعات فضای خالی وجود داره

  4. #4

    نقل قول: از کار انداختن کلید اینتر در Rich Edit

    چرا میخوای در rich Edit باشه؟
    این رو در Edit تست کن جواب میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: از کار انداختن کلید اینتر در Rich Edit

    اوپس.حق با شماست.

تاپیک های مشابه

  1. خبر: از کار انداختن کلید ویندوز صفحه کلید یا windows key
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 18:40 عصر
  2. کار نکردن کلید اینتر در روال OnKeyPress
    نوشته شده توسط holyspirit در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 19:28 عصر
  3. گفتگو: از کار انداختن کلید ویندوز هنگام استفاده برای کاربر
    نوشته شده توسط amirali111 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 06:13 صبح
  4. از کار انداختن کلید ویندوز
    نوشته شده توسط vahdat86 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •