نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مهاجرت از ADO به UniDAC

  1. #1

    مهاجرت از ADO به UniDAC

    سلام به همگی دوستان گلم
    عید همگی دوستان مبارک
    ان شاالله سال جدید سال خوبی برای همه باشه.

    بچه ها من تصمیم دارم از ADO به UniDAC مهاجرت کنم

    میخواستم ببینم ، دوستان کسی با این مجموعه کامپوننت کار کرده ؟
    تا مزیت ها و معایبش رو نسبت به ADO برای بنده توضیح بده

    و اینکه کلا این انتقال ، فکر خوبیه یا نه ؟

    ممنون از همگی
    یاحق

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    سلام

    سال نو شما و دیگر دوستان مبارک. سال پر باری برای همه دوستان باشد ایشالله

    پیشنهاد من استفاده از FireDAC هستش. هم خوش دسته و هم اینکه خود دلفی بصورت داخلی ازش ساپورت میکنه

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    آیا امکاناتش از UniDAC و ADO بهتر و بیشتره؟اگه امکانش هست بیشتر معرفی کن
    ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    ado رو باید سپرد به دست خاک...

    فایرداک هم کتابخانه هایی برای کار نیاز داره

    بهترین گزینه همان unidac هست

  5. #5

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    بهترین گزینه همان unidac هست
    میشه لطفا یک کم از مزایاش نسبت به ADo , Firedac بیشتر توضیح بدید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    با یونی داک شما میتونید بدون نیاز به هرگونه کتابخانه ای دیتابیس رو کنترل کنید که بصورت دارکت اکسس ازش اسم میبرن
    همچنین اکثر دیتابیسهای رایج رو ساچورت میکنه

    شاید مهم تر از همه اینه که شما میتونید با استفاده از سیستم پارامتری دینامیکی که در اون هست با یک نوع کد از تمام دیتابیس ها استفاده کنید
    موقعی این مساله قابل تامل میشه که بخواهید انتخاب دیتابیس رو به عهده کاربر بزارید و نرم افزار شما مولتی دیتابیس نوشته بشه
    مثل نرم افزارهای حسابداری بزرگ خارجی که کاربر رو مجبور به استفاده از یک نوع خاص دیتابیس نمیکنن!

    یکی دیگه از مزایا حالت مولتی پلتفرم بودنه: برای برنامه نویسی در دلفی و C++‎‎‎‎ و لازاروس و FPC طراحی شده و روی ویندوز مک لینوکس و freeBSD کار میکنه
    هم در حالت 32 و هم 64 بیتی...

    در هر حال باید بگم تصمیم درستی گرفتی

  7. #7

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    با یونی داک شما میتونید بدون نیاز به هرگونه کتابخانه ای دیتابیس رو کنترل کنید که بصورت دارکت اکسس ازش اسم میبرن
    همچنین اکثر دیتابیسهای رایج رو ساچورت میکنه

    یکی دیگه از مزایا حالت مولتی پلتفرم بودنه: برای برنامه نویسی در دلفی و C++‎‎‎‎‎ و لازاروس و FPC طراحی شده و روی ویندوز مک لینوکس و freeBSD کار میکنه
    هم در حالت 32 و هم 64 بیتی...
    خوب firedac هم این امکانات را داره :
    FireDAC is a unique set of Universal Data Access Components for developing cross-platform database applications for Delphi, C++‎Builder, and FreePascal. With its powerful common architecture, FireDAC enables native high-speed direct access from Delphi to InterBase, SQLite, MySQL, SQL Server, Oracle, PostgreSQL, IBM DB2, SQL Anywhere, Access, Firebird, Informix, and more.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    37

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    بنده حدود 7-8 سال هست که از ado به ابتدا mydac وسپس به unidac مهاجرت کردم.و الان واقعا از انتخابم راضیم.با یونیدک میتونم به هر نوع بانک اطلاعاتی وصل بشم.همینطور بسیار راحت هست کار کردن باهاش وسرعتش هم از ado بهتره. در مجموع از انتخابتون پشیمون نخواهید شد. ضمن اینکه اگه خواستید در محیط lazarus یا coetyphon کد بنویسید میتونید از این کامپوننت استفاده کنید.

    در مورد گزارش ساز هم fastreport واقعا عالیه ضمن اینکه نسخه lazarus هم داره.

    خواستید آخرین نسخه این کامپوننتها رو دانلود کنید به سایت downloadly.ir مراجعه کنید.
    با تشکر
    نوری

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    925

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    با سلام خدمت دوستان
    کسی میتونه در قالب یک فرم چگونگی استفاده از آن را توضیح بده. البته Demo آنرا من دیدم . ولی برای من که سالها از ado استفاده نمودم و معمولا با کدهای مورد نظر و پارامتریک اطلاعات را استخراج مینمایم چگونگی آن برایم مبهم است.متشکرم.

  10. #10

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    با یونی داک شما میتونید بدون نیاز به هرگونه کتابخانه ای دیتابیس رو کنترل کنید که بصورت دارکت اکسس ازش اسم میبرن
    همچنین اکثر دیتابیسهای رایج رو ساچورت میکنه
    FireDac هم این قابلیت رو داره
    شاید مهم تر از همه اینه که شما میتونید با استفاده از سیستم پارامتری دینامیکی که در اون هست با یک نوع کد از تمام دیتابیس ها استفاده کنید
    موقعی این مساله قابل تامل میشه که بخواهید انتخاب دیتابیس رو به عهده کاربر بزارید و نرم افزار شما مولتی دیتابیس نوشته بشه
    مثل نرم افزارهای حسابداری بزرگ خارجی که کاربر رو مجبور به استفاده از یک نوع خاص دیتابیس نمیکنن!
    FireDac هم این قابلیت رو داره ولی برای اینکه کاربر نهایی مجبور به استفاده از فقط یک RDBMS نشه بهتره که از فریم ورکی مثل TMS Aurelius استفاده بشه که واقعاً میتونید این مدل برنامه ها را بسازید و من هم ساختم در این مورد این اصولی ترین روشی هست که بنده تا به امروز کشفش کردم!
    یکی دیگه از مزایا حالت مولتی پلتفرم بودنه: برای برنامه نویسی در دلفی و C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و لازاروس و FPC طراحی شده و روی ویندوز مک لینوکس و freeBSD کار میکنه
    هم در حالت 32 و هم 64 بیتی...
    FireDac هم این مزایا رو داره ولی باید اعتراف کرد که در این زمینه UniDac تا به اینجای کار قوی تر از FireDac عمل کرده که برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به مقاله زیر که به تازگی منتشر شده مراجعه کنید:
    http://tndelphifan.blogspot.co.uk/20...omponents.html

    البته بارها گفتم که انتخاب یکی از این دو محصول خیلی سخته چرا که هر دوتاشون واقعاً قوی ظاهر شدن و مثلاً به زودی FireDac از mongoDB هم پشتیبانی خواهد کرد و وارد دنیای Big Data خواهد شد ولی هنوز در مورد پشتیانی UniDac از big data خبری نیست!!!
    http://community.embarcadero.com/blo...er-for-mongodb
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : جمعه 06 شهریور 1394 در 11:16 صبح

  11. #11

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    ببخشید شاید این سوال یک کم آماتور باشه
    اما در چندین تاپیک از بحث های دوستان که میخوندم با مشکلاتی در فایرداک مواجه بودن از قبیل اینکه ُ باید فایلهای خاصی همراه دیتابیس در سیستم مقصد وجود داشته باشه تا بشه از بانک استفاده کرد
    آیا این موضوع صحت داره و اگه داره دقیقا باید چه فایلهایی باشه

    اگه فایر داک در حد یونی داک هستش
    من ترجیه میدم از فایر داک استفاده کنم ُ چون هر چی باشه از کامپوننت های پیش فرض دلفی شده و نیازی به نصب کامپوننت جدا رو نداره
    مچکرم

  12. #12

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    اما من فکر می کنم هر چی پروژه را با firedac جلو تر می برم و پروژه سنگین تر و پیچیده تر می شود به خطاهایی بر می خورم که یا قابل حل نیست یا باید کلی وقت بزاری تا شاید بتونی حلش کنی که اونم خیلی از وقت را می گیره و پروژه عقب می افته

  13. #13

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    سلام ولی من قابلیت AsyncConnection که تو Ado وجود داره رو تو UniDac نمی بینم .

  14. #14

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    سلام ولی من قابلیت AsyncConnection که تو Ado وجود داره رو تو UniDac نمی بینم .
    کاربردش چیه؟

  15. #15

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    با این قابلیت شما می تونی ران شدن یک کوئری رو به صورت غیر همزمان انجام بدی و در مدت ران شدن کوئری بری بقیه کارات رو انجام بدی!
    من از روی همین خصیصه کامپوننت هایی هم ساختم.
    بسیار خصیصه به درد بخوریه. امتحانش کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  16. #16

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    بله یه کاربرد دیگش که من دوست دارم اینه که وقتی ارتباط با سرور برقرار نمی شه (به هر دلیل) دیگه برنامه هنگ نمی مونه تا ado جواب بده

  17. #17

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    ولی تو unicdac نیست
    یا من بلد نیستم

  18. #18

    نقل قول: مهاجرت از ADO به UniDAC

    گرچه UniDAC امکان اجرای Asynchronous Executing رو داره اما مشکل انتظار و هنگ کردن و امثال این رو میشه به وسیله ترد ها به راحتی حل کرد
    UniDAC به مراتب بهتر از ADO هستش ، مخصوصا در روشهای اتصال به بانک و اینکه Provider ها رو راحت در اختیار قرار میده ، سرعتش در ارتباط های Remote با دیتابیس در سرور کاملا قابل قبوله
    به عنوان مثال یک متد عالی به نام RefreshQuick داره که شخصا خیلی به دردم خورده و کارش به این صورته که فقط رکوردهای تغییر کرده ی بانک رو بروز می کنه و نیازی به Refresh کردن کل اطلاعات نیست
    تنظیمات بسیار زیادی برای افزایش کارآیی و سرعت بانک - چه در اتصال و چه در پیمایش - داره
    در کل ، راحتی کار با این کامپوننت و امکاناتی که داره کاملا به ADO می چربه و نکته دیگه اینکه UniDAC کاملا Thread-Safe هست و می تونید بدون مشکل درون Thread ازش استفاده کنید و مثل ADO نیازی به Initialize یا ... نیست
    در مورد FireDAC هم توی تست های انجام شده معمولا کارآیی و سرعت بهتری نسبت به UniDAC داشته اما کار کردن باهاش دردسرهای آزار دهنده ای داره ( اگه قبلش با UniDAC کار کرده باشید ، این دردسرها براتون آزار دهنده میشه )
    تنها چیزی که خواستم با UniDAC انجام بدم و راه حلی پیدا نکردم ارتباط با فایلهایی مثل Excel هست که با ADO امکانش وجود داره و در UniDAC تا جایی که من تحقیق کردم امکانش نیست ( که البته با این هدف ساخته نشده )
    در کل با توجه به تجربه ای که در کار با این ابزارها داشتم شخصا دلیل خاصی برای ترجیح دادن ADO به UniDAC ندیدم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : چهارشنبه 05 اسفند 1394 در 09:20 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوالی از ADO.Net
    نوشته شده توسط shsoft در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1388, 21:28 عصر
  2. مشکل در ado و vb.6
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 خرداد 1382, 12:56 عصر
  3. یک سؤال در مورد Ado
    نوشته شده توسط Jamshid795 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 خرداد 1382, 09:43 صبح
  4. سوالی از ADO در VB 6
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1382, 08:34 صبح
  5. مرتب کردن بانک با Ado
    نوشته شده توسط Jamshid795 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1382, 20:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •