نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اعمال سطوح دسترسی در PHP MVC

  1. #1

    Question اعمال سطوح دسترسی در PHP MVC

    سلام دوستان
    من یک فریم ورک ساده PHP با استفاده از آموزش هایی که تو نت هست درست کردم.
    همه چیز خوب هست؛ سوال بنده اینه که چگونه میتونم برای کاربرانم سطوح دسترسی ایجاد کنم؟
    چیزی که مد نظر من هست بدین شکل هست:
    در محیط مدیریت پورتال قسمتی وجود دارد که کاربر جدید را تعریف می کنیم. حالا بخشی وجود دارد که مشخص می کنم کاربر جدید به چه قسمت هایی از پورتال دسترسی داشته باشد؟ یعنی تیک گزینه ایجاد مقاله زده شود تا کاربر این دسترسی را داشته باشد.

    دوستان اگر ممکن هست هم ساختار دیتابیس را تشریح بفرمایید و هم اینکه در کد PHP چطور دسترسی را چک کنم؟




    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alinwp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: اعمال سطوح دسترسی در PHP MVC

    سال نو مبارک
    خوب شما باید باید بیاید ابتدا تیبلی شبیه به این درست کنید

    +---------------------------------------------+
    |access[3] |
    +-------+--------------------------+----------+
    |id[int]|access[json[text]] |name[text]|
    +-------+--------------------------+----------+
    |1 |["cp.php","new_post.php"] |Admin |
    +----------------------------------+----------+

    سپس شما اگر رو اصول کار کرده باشید باید اطلاعات کاربر لاگین کرده رو توی یه سشن ریخته باشید ولی قبل از اون این دیتابیس رو به یک متغیر انتقال بدید مثلا:

    <?php
    $sql = self::$sql_obj->query("SELECT * FROM `access` WHERE 1");
    foreach($sql as $row){
    self::$access[$row['id']] = $row;
    }
    self::$user_count = $sql->rowCount();
    ?>

    بعد شما باید زمانی که اطلاعات کاربر لاگین شده رو در سشن ثبت میکنید اینگونه عمل کنید:
    $_SESSION['access'] = self::$access[$user['access']];

    بعد از این در هر صفحه باید در متغیری نام صفحه قرار بگیره و با تابع json_decode سشن ایجاد شده رو تبدیل به آرایه کنید و سپس با تابع in_array چک کنید که نام صفحه در دسترسی کاربر وجود داره یا نه اگر نه کاربر رو به صفحه خطا هدایت کنید

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به بانک از طریق شبکه و اعمال سطح دسترسی
    نوشته شده توسط marzban در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 10:10 صبح
  2. سطوح دسترسی در سیستم چند کاربره
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 17:35 عصر
  3. سطوح دسترسی 666 , 777 در لوکالهاست
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 10:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •