نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Global در چه جاهایی استفاده میشه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Red face Global در چه جاهایی استفاده میشه ؟

    سلام .
    حتما تا حالا واژه global را دیدید ، مخصوصا در Class Library ها تا حالا هرچی من دیدم به صورت global:: با دو تا دونقطه استفاده میشه !

    این دقیقا کارش چیه ؟! اگه یه مثالم بدید خیلی ممنون میشم .

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: Global در چه جاهایی استفاده میشه ؟

    تقریبا فهمیدم ...
    http://stackoverflow.com/questions/3...l-keyword-in-c
    این خیلی خوبه :
    http://stackoverflow.com/questions/1...what-is-global
    اینم msdn :
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc713620.aspx

    و
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/c3ay4x3d.aspx
    مثال :

    using System;

    class Foo
    {
    public void baz()
    {
    Console.WriteLine("Foo 1");
    }
    }


    namespace Demo
    {
    class Foo
    {
    public void baz()
    {
    Console.WriteLine("Foo 2");
    }
    }


    class Program
    {
    protected static global::Foo bar = new global::Foo();


    static void Main(string[] args)
    {
    bar.baz(); // would write Foo 1 to console as it refers to global scope
    Foo qux = new Foo();
    qux.baz(); // would write Foo 2 to the console as it refers to the Demo namespace
    }
    }
    }



    همونطور که می بینید ، global دقیقا به همون namespace اشاره داره در صورتی که اگه یک شی از یه کلاس بسازیم از یه namespace دیگه که توو این مثال demo هست استفاده می کنه .

تاپیک های مشابه

  1. کدهای vbaکه در اکسس استفاده میشه
    نوشته شده توسط sarakhanom در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 08:42 صبح
  2. تابعی که برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی استفاده میشه!
    نوشته شده توسط zeinab03 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 03:38 صبح
  3. Sql Express 2005 کجاست و چطور استفاده میشه
    نوشته شده توسط سلماس در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 00:21 صبح
  4. آیا از MY SQL فقط برای اینترنت استفاده میشه
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1383, 12:18 عصر
  5. از چه componenty برای اتصال کریستال و vb استفاده میشه ؟
    نوشته شده توسط alilittle در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1383, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •