نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در اتصال به sql2014 - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred

  1. #1

    مشکل در اتصال به sql2014 - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred

    با سلام خدمت همه اساتید محترم

    دوستان من میخوام با دستور کانکشن زیر به sql 2014 متصل شم ولی از سرور ایراد میگیرده،دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=local;Initial Catalog=cofeeshop;Integrated Security=True");

    حتی این همامتحان کردم ولی بازم ایراد از سرور میگیرده

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=ASUS\MSSQLSER2014;Initial Catalog=cofeeshop;Integrated Security=True");

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    با عرض پوزش از behesht.royaha که سوالم رو اینجا مطرح میکنم
    ***************************
    سلام دوستان
    برنامه ای که دارم مینویسم راحت به sql وصل بود ولی برای درس لازم بود rational rose رو نصب کنم
    license برنامه rational rose برای سال 2012 هست و برای کار با اون برنامه باید تاریخ سیستم رو برگردوند به 2012
    بعد از اینکه اینکار رو کردم sql خراب شد و دیگه تو Visual Studio به سرور و دیتابیس وصل نمیشه
    اینم error:error.jpg

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    روی پروژه راست کلیک کن و clean solution رو بزن و پروژه رو ببند و دوباره اجراش کن
    احتمالا درست بشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    یه سوال که شاید شبیه به این باشه یا نباشه

    چرا وقتی ویژوال 2010 داریم Sql server 2014 نصب نمیشه ؟
    راه حلی داره ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط Apache66 مشاهده تاپیک
    روی پروژه راست کلیک کن و clean solution رو بزن و پروژه رو ببند و دوباره اجراش کن
    احتمالا درست بشه
    درست نشد متاسفانه
    یکی کمک کنه
    واقعا گیر افتادم
    برنامه رو باید تحویل بدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط Aqeel95 مشاهده تاپیک
    با عرض پوزش از behesht.royaha که سوالم رو اینجا مطرح میکنم
    ***************************
    سلام دوستان
    برنامه ای که دارم مینویسم راحت به sql وصل بود ولی برای درس لازم بود rational rose رو نصب کنم
    license برنامه rational rose برای سال 2012 هست و برای کار با اون برنامه باید تاریخ سیستم رو برگردوند به 2012
    بعد از اینکه اینکار رو کردم sql خراب شد و دیگه تو Visual Studio به سرور و دیتابیس وصل نمیشه
    اینم error:
    سلام
    دوست عزیز، پس نرم‌افزارهایی مثل VMWare Workstation یا Virtual Box یا Virtual Machine به چه دردی می‌خورن؟
    یکی از این‌ها رو انتخاب و نصب کن و هرگز تاریخ دستگاه خودت رو عوض نکن.
    پیش‌نهاد من Virtual Box هست. چون هم قوی هست و هم سبک. محصول شرکت Oracle هم هست.
    یه محیط مجازی بهت می‌ده که توش هر ویندوزی که خواستی رو نصب می‌کنی و . . .

    صبا صبوحی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Csharp مشاهده تاپیک
    یه سوال که شاید شبیه به این باشه یا نباشه

    چرا وقتی ویژوال 2010 داریم Sql server 2014 نصب نمیشه ؟
    راه حلی داره ؟
    سلام
    نصب نشدن Sql 2014 ربطی به VS 2010 نداره، جای دیگه دنبال مشکل بگرد.

    صبا صبوحی

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    خواهش میکنک کمکم کنید دارم دیوونه میشم : با این کانکشن استرینگ تست گرفتم هم با udl وهم با server explorer کانکت میشن،ولی باکد ایراد میگیره:
      SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=(ASUS\MSSQLSER2014);Initial Catalog=cofeeshop;Integrated Security=True");

    اگه سرور رو با این آدرس معرفی کنم ASUS\MSSQLSER2014 ارور unrecognized escape sequence میگیرده
    اگه سرور رو اینا local یا (local) یا . ویا localhostیا 127.0.01 معرفی کنم اینارور رو میگیره
    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

    خواهش میکنم کمکم کنید sql2014 , vs2013

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hamid2547
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    120

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    این رو امتحان کنید:
    "Data Source=.\SQL;Initial Catalog=Database;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient"

    در قسمت Data Source کلمه ی SQL رو با نام Instance ی که دیتابیس رو بهش اتچ کردید جاگزین کنید، در قسمت Initial Catalog کلمه Database رو با نامی که برای دیتابیس انتخاب کردید جایگزین کنید، البته من این روش رو به صورت کلی پیشنهاد نمیکنم، پیشنهاد میکنم از سرور اکسپلورر به دیتابیس وصل بشید که معمولا یک کانکشن استرینگ توی وب کانفیگ یا هر فایل کافیگ دیگه ای که توی پروژه هست با یک نام اد میکنه و بعد از کلاس کانفوگوریشن منجر استفاده کنید، مثل این:

    var connectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["DatabaseName"].ConnectionString;

  10. #10

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز، پس نرم‌افزارهایی مثل VMWare Workstation یا Virtual Box یا Virtual Machine به چه دردی می‌خورن؟
    یکی از این‌ها رو انتخاب و نصب کن و هرگز تاریخ دستگاه خودت رو عوض نکن.
    پیش‌نهاد من Virtual Box هست. چون هم قوی هست و هم سبک. محصول شرکت Oracle هم هست.
    یه محیط مجازی بهت می‌ده که توش هر ویندوزی که خواستی رو نصب می‌کنی و . . .

    صبا صبوحی
    سلام
    دست شما درد نکنه. این برنامه ها رو که نمیشناختم
    اما نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟
    (نمیدونم ربط داشت یا نه ولی کلاس داشت:) )
    خب الان که خراب شده چیکار کنم؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    با تشکر از دوستانی که کمک کردن
    مشکلم رو حل کردم
    فایل microsoft.sql.management.sdk.sfc version11
    از فولدر assembly ویندوزم پاک شده بود
    با دانلود و نصبش درست شد

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql2014 با ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط Aqeel95 مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستانی که کمک کردن
    مشکلم رو حل کردم
    فایل microsoft.sql.management.sdk.sfc version11
    از فولدر assembly ویندوزم پاک شده بود
    با دانلود و نصبش درست شد
    سلام ببخشید دنبال جواب سوالم میگشتم که دیدم دقیقا همون سوال شما بوده میشه بگید چی زدید تو اینترنت تا تونستید فایل دانلود کنید؟

تاپیک های مشابه

  1. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط hichkasebikas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 11:25 صبح
  2. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط mohande3kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1394, 00:15 صبح
  3. پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 14:30 عصر
  4. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط hamix666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 18:57 عصر
  5. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط ehsan7007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 16:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •