مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا از شیوه ارائه مطالب راضی هستین؟

رای دهنده
2. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بلی

    2 100.00%
  • خیر

    0 0%
نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: آموزش شی گرایی در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    آموزش شی گرایی در php

    با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
    با کسب اجازه از مدیریت محترم و اساتید گرانقدر بنده قصد دارم در قسمت شی گرایی رو آموزش بدم
    امیدوارم که مورد پسند همه دوستان واقع بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    یکی از مشکلات برنامه نویسی فراموشی syntaxو سلسله مراتب توابع زبان برنامه نویسی می باشد.
    شعار برنامه نویسی شی گرا "دنیا را آنچنان که هست برنامه نویسی کنیم" می باشد.
    و phpبه مانند سایر زبان های برنامه نویسی سعی در مدل کردن برنامه ها،مطابق دنیای پیرامون می باشد که مدل کردن دنیای پیرامون در ساختار کامپیوتر را شی گرایی می گویند.
    مفهوم شی:
    مهمترین مولفه در برنامه نویسی شی گرا می باشد شی در برگیرنده ویژگی ها و رفتار های یک موجودیت می باشد.به عنوان مثال در یک buttonمی تواند یک شی باشد ای نشی هم ویژگی هایی دارد و هم رفتار.
    اعضای یک شی:
    شی از ترکیب ویژگی ها و رفتار ها (توابع) ایجاد شده است .تابع عضو یک شی را متد می گویند.که متغیر ها و متد ها را می توان در سه حوزه (seope)تعریف کرد.و حوزه دسترسی مشخص می کندکه اشیا دیگر می توانند به آن متغیر ها دسترسی داشته باشند یا نه؟ که در ادامه به بررسی این سه حوزه می پردازیم.
    نحوه تعریف کلاس:


    Class my_class
    //my_class:نام کلاس
    {
    //محل تعریف متغیر ها و متدها
    }



    مثال عملی:
    می خواهیم دراین بخش یک کلاسی تعریف کنیم که شامل یک سری متد ها و متغیر ها می باشد.
    کاربر یک رشته ای را وارد می کند اگر داخل رشته علامت* بود به && تبدیل کند:
    کد php:

    /**
    *in the name of allah
    *author:reza_alie
    */

    class myclass
    {

    function replace_str($str_input)
    {
    return str_replace('*', '&&', $str_input);//سه پارامتر می گیرد که اولی مقداری که می خواهیم به دنبال آن بگردیم و پارامتر دوم مقدار جایگزینی است و پارامتر سوم رشته ورودی می باشد str_replaceهمانطور که می دانید تابع
    }
    }
    $myclass=new myclass();// برای درست کردن یک شی از یک کلاس از کلمه کلیدی new استفاده میکنیم

    echo $myclass->replace_str("this *is *test");//برای دسترسی به متد های یک کلاس از علامت->استفاده می کنیم

    /**
    *
    *output : this &&is &&test
    */


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    مثال دوم برای درک بهتر:


    class myclass
    {
    var $text="this is test";
    /**
    برای تعریف متغیری به نام
    $text
    از کلمه کلیدی
    var
    استفاده می کنیم .

    */
    function do_print()
    {
    echo $this->text;
    /**
    برای فراخوانی متد ها یا متغیر های شی بایستی از کلمه کلید
    $this->
    استفاده کنیم
    */
    }
    }
    $myclass=new myclass();
    //$myclass->text="im reza alie";
    //برای ریختن مقدار جدید در متغیر می توانیم از کد فوق استفده کنیم
    $myclass->do_print();

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Pedram77
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91

    Post چند نکته تکمیلی

    ارث بری :

    class Student extends Human
    {
    // methods and properties
    }

    رابط (Interface) :

    interface HumanActions
    {
    public function eat();
    public function sleep();
    public function run();
    }

    class Human implements HumanActions
    {
    public function eat()
    {

    }
    // etc ...
    }


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار emperatorphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    حرف زدن کافی هست لطفا کدت رو نشون بده...
    پست
    189

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    یکی از مشکلات برنامه نویسی فراموشی syntaxو سلسله مراتب توابع زبان برنامه نویسی می باشد.
    شعار برنامه نویسی شی گرا "دنیا را آنچنان که هست برنامه نویسی کنیم" می باشد.
    و phpبه مانند سایر زبان های برنامه نویسی سعی در مدل کردن برنامه ها،مطابق دنیای پیرامون می باشد که مدل کردن دنیای پیرامون در ساختار کامپیوتر را شی گرایی می گویند.
    مفهوم شی:
    مهمترین مولفه در برنامه نویسی شی گرا می باشد شی در برگیرنده ویژگی ها و رفتار های یک موجودیت می باشد.به عنوان مثال در یک buttonمی تواند یک شی باشد ای نشی هم ویژگی هایی دارد و هم رفتار.
    اعضای یک شی:
    شی از ترکیب ویژگی ها و رفتار ها (توابع) ایجاد شده است .تابع عضو یک شی را متد می گویند.که متغیر ها و متد ها را می توان در سه حوزه (seope)تعریف کرد.و حوزه دسترسی مشخص می کندکه اشیا دیگر می توانند به آن متغیر ها دسترسی داشته باشند یا نه؟ که در ادامه به بررسی این سه حوزه می پردازیم.
    نحوه تعریف کلاس:


    Class my_class
    //my_class:نام کلاس
    {
    //محل تعریف متغیر ها و متدها
    }



    مثال عملی:
    می خواهیم دراین بخش یک کلاسی تعریف کنیم که شامل یک سری متد ها و متغیر ها می باشد.
    کاربر یک رشته ای را وارد می کند اگر داخل رشته علامت* بود به && تبدیل کند:
    کد php:

    /**
    *in the name of allah
    *author:reza_alie
    */

    class myclass
    {

    function replace_str($str_input)
    {
    return str_replace('*', '&&', $str_input);//سه پارامتر می گیرد که اولی مقداری که می خواهیم به دنبال آن بگردیم و پارامتر دوم مقدار جایگزینی است و پارامتر سوم رشته ورودی می باشد str_replaceهمانطور که می دانید تابع
    }
    }
    $myclass=new myclass();// برای درست کردن یک شی از یک کلاس از کلمه کلیدی new استفاده میکنیم

    echo $myclass->replace_str("this *is *test");//برای دسترسی به متد های یک کلاس از علامت->استفاده می کنیم

    /**
    *
    *output : this &&is &&test
    */


    سلام چرا این دستور کار نمیکنه؟میشه راهنمایی کنی؟
    class myclass{
    function replace_str($str_input) {
    return str_replace("-","_",$str_input);
    }
    }
    if (isset ($_POST["btnsabt"]) && isset ($_POST["mytext"]) ) {
    $replacer = new myclass();
    $reste=$_POST["mttext"];
    echo $replacer->replace_str($reste);
    }
    ?>
    <form method="post">
    <input type="text" name="mytext">
    <input type="submit" name="btnsabt">
    </form>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    برای این که از کلاس نمونه سازی نکردید

    $myclass=new myclass();
    $myclass->replace_str("");



    تشکر =رضایت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    $replacer = new myclass();
    $reste=$_POST["mttext"];
    echo $replacer->replace_str($reste);

    سلام

    پس این چیه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار emperatorphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    حرف زدن کافی هست لطفا کدت رو نشون بده...
    پست
    189

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط meysam1366 مشاهده تاپیک
    $replacer = new myclass();
    $reste=$_POST["mttext"];
    echo $replacer->replace_str($reste);

    سلام

    پس این چیه؟

    سلام بامنی الان؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط emperatorphp مشاهده تاپیک
    سلام بامنی الان؟
    سلام

    نه با آقا رضا بودم

    شما یک نمونه از شی گرفته بودید اما آقا رضا به شما فرموده بودن که یک نمونه از شی ایجاد کنید مثل اینکه ندیده بودن کدهای شما رو

  10. #10

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    کد شما واسه من کار میکنه
    فکر میکنم اگر اشتباه نکرده باشم ایراد از کد php تون نیست ایراداز کد html هستش دقیق تر نگاه کنید شاید نسخه xammp یا wammp شما نیاز داره که ادرس دقیق به فرم داده بشه
    البته من یه اشتباهی تایپی داشتی اون رو رفع کردم
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi mah : دوشنبه 17 فروردین 1394 در 21:38 عصر

  11. #11

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    یکی از مشکلات برنامه نویسی فراموشی syntaxو سلسله مراتب توابع زبان برنامه نویسی می باشد.
    شعار برنامه نویسی شی گرا "دنیا را آنچنان که هست برنامه نویسی کنیم" می باشد.
    و phpبه مانند سایر زبان های برنامه نویسی سعی در مدل کردن برنامه ها،مطابق دنیای پیرامون می باشد که مدل کردن دنیای پیرامون در ساختار کامپیوتر را شی گرایی می گویند.
    مفهوم شی:
    مهمترین مولفه در برنامه نویسی شی گرا می باشد شی در برگیرنده ویژگی ها و رفتار های یک موجودیت می باشد.به عنوان مثال در یک buttonمی تواند یک شی باشد ای نشی هم ویژگی هایی دارد و هم رفتار.
    اعضای یک شی:
    شی از ترکیب ویژگی ها و رفتار ها (توابع) ایجاد شده است .تابع عضو یک شی را متد می گویند.که متغیر ها و متد ها را می توان در سه حوزه (seope)تعریف کرد.و حوزه دسترسی مشخص می کندکه اشیا دیگر می توانند به آن متغیر ها دسترسی داشته باشند یا نه؟ که در ادامه به بررسی این سه حوزه می پردازیم.
    نحوه تعریف کلاس:


    Class my_class
    //my_class:نام کلاس
    {
    //محل تعریف متغیر ها و متدها
    }



    مثال عملی:
    می خواهیم دراین بخش یک کلاسی تعریف کنیم که شامل یک سری متد ها و متغیر ها می باشد.
    کاربر یک رشته ای را وارد می کند اگر داخل رشته علامت* بود به && تبدیل کند:
    کد php:

    /**
    *in the name of allah
    *author:reza_alie
    */

    class myclass
    {

    function replace_str($str_input)
    {
    return str_replace('*', '&&', $str_input);//سه پارامتر می گیرد که اولی مقداری که می خواهیم به دنبال آن بگردیم و پارامتر دوم مقدار جایگزینی است و پارامتر سوم رشته ورودی می باشد str_replaceهمانطور که می دانید تابع
    }
    }
    $myclass=new myclass();// برای درست کردن یک شی از یک کلاس از کلمه کلیدی new استفاده میکنیم

    echo $myclass->replace_str("this *is *test");//برای دسترسی به متد های یک کلاس از علامت->استفاده می کنیم

    /**
    *
    *output : this &&is &&test
    */

    سلام
    من این دو خط زیر رو متوجه نمیشم !!
    $myclass=new myclass();// برای درست کردن یک شی از یک کلاس از کلمه کلیدی new استفاده میکنیم

    echo $myclass->replace_str("this *is *test")
    کد $this-> برای چی استفاده میشود؟

    خب این کلاس که شبیه همون تابع هست ! پس چرا از همون تابع استفاده نکنیم ؟

  12. #12

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    از this برای دسترسی به متغیر های درون کلاس استفاده میشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    سلام
    سلام
    من این دو خط زیر رو متوجه نمیشم !!

    $myclass=new myclass();// برای درست کردن یک شی از یک کلاس از کلمه کلیدی new استفاده میکنیم




    echo $myclass->replace_str("this *is *test")
    دوست عزیز سلام
    کلمه newبرای نمونه سازی از کلاس هست
    و همانطور که دوست گرامی
    mehdi mah فرمودنداز this برای دسترسی به متغیر های و متدهای درون کلاس استفاده میشه

  14. #14

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط meysam1366 مشاهده تاپیک
    $replacer = new myclass();
    $reste=$_POST["mttext"];
    echo $replacer->replace_str($reste);

    سلام

    پس این چیه؟
    سلام دوست گرامی وقتی میگیم این کد کار نمیکنه ممکنه منظورهای متفاوتی داشته باشیم اینکه صفحه سفید نشون میده این که یه ارور وارنینگ میده یا اینکه ارور نوتیک میده یا اینکه نتیجه بر نمیگردونه و هزاران حالت مختلف کد بالا برای من درس کار کرد ولی با این تفاوت که من بجای کپی پست کردن کدها بر اساس یه عادت خودم تایپ میکنم
    سوال دوستمون اشتباه بود باید میگفتند خروجی مناسب برنمیگردونه من بعد از دقت متوجه شدم اشتباه تایپی داشتند در قسمت
    $reste=$_POST["mttext"];
    و بجای my txt نوشتن mt txt

    و مسیله بعدی لحن صحبت شما به نظر بنده مناسب نبود امیدوارم من اشتباه کرده باشم

  15. #15

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    مثال دوم برای درک بهتر:


    class myclass
    {
    var $text="this is test";
    /**
    برای تعریف متغیری به نام
    $text
    از کلمه کلیدی
    var
    استفاده می کنیم .

    */
    function do_print()
    {
    echo $this->text;
    /**
    برای فراخوانی متد ها یا متغیر های شی بایستی از کلمه کلید
    $this->
    استفاده کنیم
    */
    }
    }
    $myclass=new myclass();
    //$myclass->text="im reza alie";
    //برای ریختن مقدار جدید در متغیر می توانیم از کد فوق استفده کنیم
    $myclass->do_print();
    کد اول و کد دوم برای چی هستند ؟ چرا مکمل هم هستند؟



    $myclass=new myclass();

    $myclass->do_print();

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط phpphp7 مشاهده تاپیک
    کد اول و کد دوم برای چی هستند ؟ چرا مکمل هم هستند؟



    $myclass=new myclass();

    $myclass->do_print();
    سلام
    کد اول برای ایجاد شی جدید هست و در خط دوم با استفاده از ->به متد do_printدسترسی پیدا کردیم

  17. #17

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط phpphp7 مشاهده تاپیک
    سلام
    من این دو خط زیر رو متوجه نمیشم !!


    کد $this-> برای چی استفاده میشود؟

    خب این کلاس که شبیه همون تابع هست ! پس چرا از همون تابع استفاده نکنیم ؟
    این لینک رو بخونید: http://www.barnamenevis.ir/articles/28/%D8%A...AF%D9%87%D9%85

    بهتر بود استارتر عزیز قبل از شروع آموزش شئ گرایی، اول میگفتن چرا باید شئ گرایی رو یاد گرفت و امتیازهاش نسبت به برنامه نویسی رویه گرا چیه. تا وقتی نفهمیم ابزارها برای چه کاری خوب هستن، انگیزه ای برای یادگیریشون نداریم. بیان یکسری توضیحات کلی و خلاصه درمورد مسائل اونهم از منبعی مثل ویکیپدیا که بعنوان یک منبع علمی موثق مورد قبول نیست (بدلیل امکان ویرایش توسط هر کسی) و شیوه نگارش قابل فهم و درکی برای تازه کارها هم نداره، مناسب نیست.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    نقل قول نوشته شده توسط phpphp7 مشاهده تاپیک
    کد اول و کد دوم برای چی هستند ؟ چرا مکمل هم هستند؟



    $myclass=new myclass();

    $myclass->do_print();
    ببینید اگر بخوام ساده بگم.ایشون اومدن یک کلاس با نام myclass ایجاد کردن.برای اینکه بتونیم از اون کلاس استفاده کنیم باید ازش یک شی بسازیم که ایشون روش ساخت شی رو گفتن که با واژه کلیدی new این کار انجام میشه.هر گونه پرسش و ابهامی داشتید بپرسید

  19. #19

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    مفاهیم شئ گرایی از روش استفاده اونا مهم تره بهتره چند جلسه ی اول رو به تشریح مفاهیم شئ گرایی بپردازید تا ذهن خواننده درک بهتری از مطالبتون داشته باشه ...

  20. #20

    نقل قول: آموزش شی گرایی در php

    خوب و عالی
    لطفا نظرت رو درمورد این آموزش هم بده
    https://jobteam.ir/ProductUser/138-php-oop

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آموزش کامل شی گرایی در php
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 22:18 عصر
  2. سوال: شی گرایی در PHP + آموزش ساخت پرتال
    نوشته شده توسط sanbad در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 19:38 عصر
  3. شی گرایی در php
    نوشته شده توسط حدهدحد در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1385, 20:00 عصر
  4. آموزش نصب mysql و php my admin
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 11:20 صبح
  5. آموزش نوشتن توابع در php
    نوشته شده توسط رها در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 13:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •