نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یادآوری تاریخ چک

  1. #1

    یادآوری تاریخ چک

    سلام دوستان
    سال نو مبارک

    یه دیتابیس دارم که اطلاعات یه چک توش ذخیره میشه مثل مبلغ ، تاریخ ، شماره چک و....
    میخوام هربار که برنامه اجرا میشه این دیتابیس رو بررسی کنه و تاریخ هر چک که نزدیک هست رو اعلام کنه
    مثلا دیتابیس به این صورته:
    شماره چک مبلغ تاریخ
    726348763 3000000 1393/02/15
    453434545 5000000 1393/04/06
    345656555 4500000 1393/07/25

    حالا تاریخ هر کدوم که نزدیکه از 4 روز قبلش اعلام کنه

  2. #2

    نقل قول: یادآوری تاریخ چک

    سلام

    شما باید از تابع DateDiff استفاده کنید:

    DateDiff("d", date1, date2)


    پارامتر "d" واحد اختلاف رو نشون می ده که اینجا روز هستش

    date1 تاریخ جاری سیستم هستش

    date2 تاریخ چک

  3. #3

    نقل قول: یادآوری تاریخ چک

    سلام
    البته تابع DateDiff براساس تاریخ میلادی عمل می‌کنه بنابراین باید تبدیل تاریخ هم صورت بگیره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4

    نقل قول: یادآوری تاریخ چک

    On Error Resume Next
    Dim a
    a = Val(4)
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * From T1 Where (instr(TCH ,'" & To_Hejri(Date + a, 0) & "') <> " & 0 & ") order by TCH"
    Adodc1.Refresh
    If Adodc1.Recordset.RecordCount > 0 Then
    .
    .
    End If


  5. #5

    نقل قول: یادآوری تاریخ چک

    من هر چی امتحان کردن نشد . این کدی که شما گذاشتی نمیدونم چیه . لطفا اگه کسی می تونه با یه نمونه توضیح بده

  6. #6

    نقل قول: یادآوری تاریخ چک

    دوست عزیز اول بگید برای ذخیره تاریخ چطور عمل می کنید؟



    من از یه کامپوننت برای وارد کردن تاریخ استفاده می کنم جواب می ده با استفاده از همون کدی که توی پست شماره دو دادم

    این هم نمونه:

    date diff.rar
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad abdoli : سه شنبه 25 فروردین 1394 در 20:21 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه یادآوری تاریخ خاص
    نوشته شده توسط hosein3000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1396, 16:18 عصر
  2. سوال: نمایش پیغام یادآوری در تاریخ و ساعت تعیین شده
    نوشته شده توسط somaye2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 17:13 عصر
  3. ساخت نرم افزار یادآوری تاریخ
    نوشته شده توسط dadypour در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 10:10 صبح
  4. یادآوری توسط تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط reza_akbari2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 11:49 صبح
  5. یادآوری تاریخ سررسید وام بصورت پیام صوتی با تلفن
    نوشته شده توسط mohsenna30ri در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 07:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •