نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به ایونت هایی که در Go to slots نیستند ...

  1. #1

    دسترسی به ایونت هایی که در Go to slots نیستند ...

    درود ...

    تو توابع یک ویجت از طریق منوی go to slots فقط یک سری ایونت های محدود وجود داره لیست این ایونت هارو کجا میشه دید؟؟

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به ایونت هایی که در Go to slots نیستند ...

    منم دقیقاً همین سوالو دارم میخوام وقتی فرم لود شد یه پیغام مثلاً ظاهر شه باید چیکار کنم نحوه ساخت Slot رو توضیح بدین خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: دسترسی به ایونت هایی که در Go to slots نیستند ...

    لیست این ایونت هارو کجا میشه دید؟؟
    در مستندات Qt میتونید لیست تمام سیگنال های یک کلاس را ببنید ، برای دسترسی به مستندات Qt هم میتونید از وب استفاده کنید و هم به صورت آفلاین از برنامه Assistant که در پوشه ای که Qt را نصب کردید در پوشه ی کتابخانه مربوطه هست به طور مثال :
    C:\Qt\Qt5.4.1\5.4\mingw491_32\bin
    منم دقیقاً همین سوالو دارم میخوام وقتی فرم لود شد یه پیغام مثلاً ظاهر شه باید چیکار کنم نحوه ساخت Slot رو توضیح بدین خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
    به طور کل برای استفاده از مکانیزم Signal و Slot شما باید از تابع connect استفاده کنید توضیحات تکمیلی :
    http://doc.qt.io/qt-5/signalsandslots.html
    ولی در مورد این مورد خاص میتونی تابع Show Event را دوباره پیاده سازی کنی ، این تابع از کلاس Qwidget به Qmainwindow به ارث میرسه و به صورت virtual پیاده شده...

  4. #4

    Smile نقل قول: دسترسی به ایونت هایی که در Go to slots نیستند ...

    نقل قول نوشته شده توسط Sir-Programmer مشاهده تاپیک
    منم دقیقاً همین سوالو دارم میخوام وقتی فرم لود شد یه پیغام مثلاً ظاهر شه باید چیکار کنم نحوه ساخت Slot رو توضیح بدین خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
    فرمایشات دوستمون return صحیح ولی به نظر من تو این حالت خاص می تونی از سازنده کلاس mainwindow استفاده کنی مثلا به این شکل ...







    piano::piano(QWidget *parent) :
    QMainWindow(parent),
    ui(new Ui::piano)
    {
    ui->setupUi(this);


    QMessageBox *peygham = new QMessageBox();
    peygham->setText("salam");
    peygham->exec();

    }




  5. #5

    نقل قول: دسترسی به ایونت هایی که در Go to slots نیستند ...

    نقل قول نوشته شده توسط returnx مشاهده تاپیک
    در مستندات Qt میتونید لیست تمام سیگنال های یک کلاس را ببنید ، برای دسترسی به مستندات Qt هم میتونید از وب استفاده کنید و هم به صورت آفلاین از برنامه Assistant که در پوشه ای که Qt را نصب کردید در پوشه ی کتابخانه مربوطه هست به طور مثال :


    به طور کل برای استفاده از مکانیزم Signal و Slot شما باید از تابع connect استفاده کنید توضیحات تکمیلی :
    http://doc.qt.io/qt-5/signalsandslots.html
    ولی در مورد این مورد خاص میتونی تابع Show Event را دوباره پیاده سازی کنی ، این تابع از کلاس Qwidget به Qmainwindow به ارث میرسه و به صورت virtual پیاده شده...

    خیلی ممنون من چند تا button خودم با کد رو mainwindow ایجاد کرده بودم واسه این که دسترسی پیدا کنم به کلیک اون ها از connect و سیگنال استفاده کردم پس به این صورت ایجاد میشه ممنون ...
    آخرین ویرایش به وسیله ravaei : یک شنبه 09 فروردین 1394 در 07:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به ایونت کلیک یه ویجت که خودم درست کردم ... !
    نوشته شده توسط ravaei در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1393, 21:28 عصر
  2. دسترسی به ID هایی که از طریق آرایه اختصاص داده شد
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1392, 10:38 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 01:18 صبح
  4. عدم دسترسی به تگ هایی که Runat server دارند
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 13:36 عصر
  5. سوال: در مورد دسترسی به درایو هایی که Shair نمیباشند
    نوشته شده توسط champion در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 21:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •