نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات از دیتابیس به صورت Ajax

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    Arrow گرفتن اطلاعات از دیتابیس به صورت Ajax

    سلام دوستان (ببخشید اگر جای بدی سوال پرسیدم)، این کد گرفتن اطلاعات از دیتابیس هست :

    <?php

    $host = "localhost";
    $user = "root";
    $pass = "";

    $databaseName = "freakchat";
    $tableName = "text";

    $con = mysql_connect($host,$user,$pass);
    $dbs = mysql_select_db($databaseName, $con);
    $result = mysql_query("SELECT * FROM $tableName");
    //fetch result
    while($array = mysql_fetch_row($result)){
    echo json_encode($array).'<br>';
    }


    ?>

    اومدم برای ajax، اطلاعات رو به صورت json در آوردم ...
    و این هم کد های مربوط به Ajax هست :

    <div id="output">this element will be accessed by jquery and this text replaced</div>
    <ul class="chatText" readonly>
    <script id="source" language="javascript" type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
    $(function (){
    $.ajax({
    url: 'Text.php',
    data: "",
    dataType: 'json',
    success: function(data)
    {
    var id = data[0];
    var vname = data[1];

    $('#output').html("<b>id: </b>"+id+"<b> name: </b>"+vname);
    }
    });
    });
    });
    </script>
    </ul>


    اما متسافانه ، به صورت Ajax کار نمی کنه و فقط همون کد های json رو می نویسه مثل :
    this element will be accessed by jquery and this text replaced
    ["2","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.png ","Hi !","0","0"]
    ["3","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.png ","How are you?","0","0"]
    ["5","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.png ","Good !","0","0"]
    ["6","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.png ","Not Bad !","0","0"]
    ["12","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Good !","0","0"]
    ["13","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Hi !","0","0"]
    ["14","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Thanks","0","0"]
    ["15","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Good !","0","0"]
    ["16","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Thank you very much !","0","0"]
    ["17","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Hi !","0","0"]
    ["18","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","I am Ali !","0","0"]
    ["19","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Thanks !","0","0"]
    ["20","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Good !","0","0"]
    ["21","ZikoWeb","aa274b368f4e5c096a65c9a1274a056c.p ng","Good !","0","0"]
    ["22","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","\u0633\u0644\u0627\u0645 !","0","0"]
    ["23","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Good !","0","0"]
    ["24","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Hi !","0","0"]
    ["25","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","Hi","0","0"]
    ["26","ABZiko","204576e57e27db4a27484aec0447de8b.pn g","\u0633\u0644\u0627\u0645 !!!!!","0","0"]
    چی کار کنم، خواهشا کمک کنید ...

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از دیتابیس به صورت Ajax

    اما متسافانه ، به صورت Ajax کار نمی کنه و فقط همون کد های json رو می نویسه
    مگر قراره Ajax کار خاصی بکنه ؟ response رو داره درست میاره و یعنی کار خودش رو کرده ....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از دیتابیس به صورت Ajax

    نقل قول نوشته شده توسط m.esmaeilzadeh مشاهده تاپیک
    مگر قراره Ajax کار خاصی بکنه ؟ response رو داره درست میاره و یعنی کار خودش رو کرده ....
    خب مشکل اینجاست که وقتی من اطلاعات رو در textarea می نویسم و ثبت می کنم، با اینکه در پایگاه داده ثبت می شه ولی به صورت بدون لود، اونو نمایش نمی ده ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:10 عصر
  2. ثبت اطلاعات در دیتابیس به صورت پیشرفته
    نوشته شده توسط sam166 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 11:56 صبح
  3. کمک در رابطه با گرفتن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 09:53 صبح
  4. گرفتن اطلاعات از کاربر به صورت دوره ای در Task Bar
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:47 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •