نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش اطلاعات از دیتابیس

  1. #1

    نمایش اطلاعات از دیتابیس

    سلام دوستان میدونم آموزشا تو انجمن هست ولی هر کاری کردم نتونستم نشون بدم ، میخوام اطلاعات دیتابیس رو با توجه به فرمی که اطلاعات رو ارسال می کنه نمایش بده :
    <?php
    $db_host = "localhost";
    $db_name = "dbs";
    $db_user = "root";
    $db_pass = "";
    $db_table = "test";
    ?>
    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
    <style>
    #show{
    border :1px dashed #ccc;
    float: left;
    height:100px;
    width:200px;
    }
    #form{
    float:left;
    }
    </style>
    </head>



    <div id="form">
    <form name="sbm" method="post" >
    <textarea name="test" ></textarea><br />
    <input type="submit" name="sbm" value="ارسال" />
    </form>
    </div>
    <div id="show">
    <?php

    ?>
    </div>
    <?php
    if(@$_POST["sbm"]){
    mysql_connect("$db_host", "$db_user", "$db_pass")or die("error db");
    mysql_select_db($db_name) or die ("error to select db name ");
    $test = $_POST["test"];
    $sql="INSERT INTO $db_table(name)VALUES('$test')";
    $result = mysql_query($sql);
    if($result){
    echo "ok";
    }
    else{
    echo "cant send data";
    }
    mysql_close();
    }


    ?>

    الان فرمی که ساختم اطلاعات رو وارد دیتابیس میکنه ، ولی نمیدونم چطوری اطلاعتش رو تو خود این صفحه به نمایش بزارم . آیا لازمه که دوباره دستورات ارتباط با پایگاه رو بنویسم یا نه ؟
    اگه میشه واسم تکمیلش کنید ( یه div ایجاد کردم با اسم show اگه میشه توی اون) تا بتونم بفهمم مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله mamadco : شنبه 08 فروردین 1394 در 21:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mamadco مشاهده تاپیک
    سلام دوستان میدونم آموزشا تو انجمن هست ولی هر کاری کردم نتونستم نشون بدم ، میخوام اطلاعات دیتابیس رو با توجه به فرمی که اطلاعات رو ارسال می کنه نمایش بده :
    <?php
    $db_host = "localhost";
    $db_name = "dbs";
    $db_user = "root";
    $db_pass = "";
    $db_table = "test";
    ?>
    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
    <style>
    #show{
    border :1px dashed #ccc;
    float: left;
    height:100px;
    width:200px;
    }
    #form{
    float:left;
    }
    </style>
    </head>



    <div id="form">
    <form name="sbm" method="post" >
    <textarea name="test" ></textarea><br />
    <input type="submit" name="sbm" value="ارسال" />
    </form>
    </div>
    <div id="show">
    <?php

    ?>
    </div>
    <?php
    if(@$_POST["sbm"]){
    mysql_connect("$db_host", "$db_user", "$db_pass")or die("error db");
    mysql_select_db($db_name) or die ("error to select db name ");
    $test = $_POST["test"];
    $sql="INSERT INTO $db_table(name)VALUES('$test')";
    $result = mysql_query($sql);
    if($result){
    echo "ok";
    }
    else{
    echo "cant send data";
    }
    mysql_close();
    }


    ?>

    الان فرمی که ساختم اطلاعات رو وارد دیتابیس میکنه ، ولی نمیدونم چطوری اطلاعتش رو تو خود این صفحه به نمایش بزارم . آیا لازمه که دوباره دستورات ارتباط با پایگاه رو بنویسم یا نه ؟
    اگه میشه واسم تکمیلش کنید ( یه div ایجاد کردم با اسم show اگه میشه توی اون) تا بتونم بفهمم مرسی
    سلام خدمت شما


    $query="select * from `test`";
    $query_run=mysql_query($query);
    while ($row=mysql_fetch_assoc($query_run)) {


    echo $row['name'];
    echo '<br>';

    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    سلام
    <?php
    $db_host = "localhost";
    $db_name = "test";
    $db_user = "root";
    $db_pass = "";
    $db_table = "test1";
    $conn=mysql_connect("$db_host", "$db_user", "$db_pass")or die("error db");
    mysql_select_db($db_name) or die ("error to select db name ");
    ?><head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
    <style>
    #show{
    border :1px dashed #ccc;
    float: left;
    height:100px;
    width:200px;
    }
    #form{
    float:left;
    }
    </style>
    </head>




    <div id="form">
    <form name="sbm" method="post" >
    <textarea name="test" ></textarea>
    <input type="submit" name="sbm" value="ارسال" />
    </form>
    </div>
    <div id="show">
    <?php
    $sql="select * from ".$db_table;
    $rec_news1 = mysql_query($sql, $conn) or die(mysql_error());
    $result2= mysql_fetch_assoc($rec_news1);

    ?>


    <table width="200" border="1">
    <tr>
    <td>id</td>
    <td>name</td>
    </tr>
    <?php
    $i= mysql_num_rows($rec_news1);
    while($i){

    ?>
    <tr>
    <td><?php echo $result2['id']; ?></td>
    <td><?php echo $result2['name']; ?></td>
    </tr>
    <?php
    $i--;
    }

    ?>
    </table>


    </div>
    <?php
    if($_POST["sbm"]){
    $test = $_POST["test"];
    $sql="INSERT INTO $db_table(name)VALUES('$test')";
    $result = mysql_query($sql);
    if($result){
    echo "ok";
    }
    else{
    echo "cant send data";
    }
    mysql_close();
    }


    ?>

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    مرسی . عزیزان ، اول از همه اینا رو داشته باشید :
    <?php
    $db_host = "localhost";
    $db_name = "mycms";
    $db_pass = "";
    $db_user = "root";
    $db_table = "post";
    mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass) or die ("database error");
    mysql_select_db($db_name);
    ?>
    <style>
    #acrite{
    float: right;
    height: 300px;
    width: 400px;
    }
    .title
    {
    height: 50px;
    width: 100%;
    background: none repeat scroll 0% 0% rgb(204, 204, 204);
    border-radius: 5px;
    }
    .post{
    height: 100%;
    background: none repeat scroll 0% 0% rgb(204, 204, 204);
    margin: 5px 0px;
    border-radius: 5px;
    }
    </style>
    <?php
    $post_show_quary = "SELECT * FROM $db_table ";
    $post_show_quary_run = mysql_query($post_show_quary);
    echo("<TABLE BORDER=1 WIDTH=100%>\n");
    echo("<TR ALIGN=CENTER VALIGN=MIDDLE BGCOLOR=#CCCCFF>\n");
    echo("<TH>Radif</TH><TH>Name</TH><TH>ID</TH>\n");
    echo("</TR>\n");
    while($row = mysql_fetch_row($post_show_quary_run)){

    echo("<TR ALIGN=CENTER VALIGN=MIDDLE BGCOLOR=FFCCCC>\n");
    for($i=0;$i<mysql_num_fields($post_show_quary_run) ;$i++)
    {
    echo("<TD>$row[$i]</TD>");
    }
    echo("<TR ALIGN=CENTER VALIGN=MIDDLE BGCOLOR=FFCCCC>\n");
    }
    ("</TABLE>\n");
    ?>


    <form action="index.php" method="post">
    <label for="title">عنوان</label><input type="text" name="title" id="title"/>
    <textarea name="text"></textarea>
    <input type="submit" name="sbm" value="send"/>
    <input type="submit" name="delet" value="delete"/>
    </form>

    <?php
    if(isset($_POST["delet"])){
    $delet = mysql_query("DELETE FROM $db_table WHERE id=1");
    $delet_run = mysql_query($delet);
    if($delet_run){
    echo "ok";
    }
    else {
    echo "error";
    }
    }
    if(@$_POST["sbm"]){
    $title = $_POST["title"];
    $post = $_POST["text"];
    $quray = "INSERT INTO $db_table(title,text) VALUES ('$title','$post')";
    $result = mysql_query($quray);
    if($result){
    echo "ok";
    }
    else {
    echo "error";
    }
    mysql_close();
    }



    ?>

    وقتی این درستور حذف رکورد اجرا میشه ، sorry نمایش داده میشه در صورتی که دستور کار میکنه ، مشکل از چیه ؟
    if(isset($_POST["delet"])){
    $delet = mysql_query("DELETE FROM $db_table WHERE id=1");
    $delet_run = mysql_query($delet);
    if($delet_run){
    echo "ok";
    }
    else {
    echo "error";
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    ببینید id با رکورد 1 دارید؟

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    بحث رکوردهای ایدی نیست من هر رکوردی بدم بهش که وجود داشته باشه sorry و echo میکنه در صورتی که با یه رفرش دستور اجرا شده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    1-تو کدتون نوشتید error نه sorry
    2-ببینید درخواست get رو درست میفرستید؟نام و نگارشش رو دقت کنید
    ببینید این کد کار میکنه؟

    if(isset($_POST["delet"])){
    $delet = mysql_query("DELETE FROM $db_table WHERE id=1");
    if($delet){
    echo "ok";
    }
    else {
    echo "error";
    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    if(isset($_POST["delet"])){
    $delet = mysql_query("DELETE FROM $db_table WHERE id=1");
    $delet_run = mysql_query($delet);
    if($delet_run){
    echo "ok";
    }
    else {
    echo "error";
    }
    }


    شما دوبار mysql_query رو نوشتی برای همین یکبار رکورد حذف میشه چون اولی درسته اما دومی چون غلطه ارور میده و خطا نمایش داده میشه اینجوری اصلاح کنید

    if(isset($_POST["delet"])){
    $delet = "DELETE FROM $db_table WHERE id=1";
    $delet_run = mysql_query($delet);
    if($delet_run){
    echo "ok";
    }
    else {
    echo "error";
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    اوه مای خدا ! من اینم نتیجه خنگ بازی خودمه دیگه ، ممنون که دقت کردی آقا حمید ، میگم چطور میتونم کاری کنم که ایدی هر کدومو خودش بگیره و پاک کن ، مثلا جلوی هر کدوم یه فیلد جدید ایجاد کنم واسه دلیت

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    به طور مثال میشه به این صورت عمل کرد

    <a href="delete.php?id=<?php echo $row['id'];?>">delete </a>

  11. #11

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    به طور مثال میشه به این صورت عمل کرد

    <a href="delete.php?id=<?php echo $row['id'];?>">delete </a>
    ممنون میشه بیشتر توضیح بدی ؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: نمایش اطلاعات از دیتابیس

    یک درخواست get میفرسته به فایلی که نامش delete.php هست و آی دی های شما رو که از دیتابیس فچ کرده و درونش قرار میده

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات از دیتابیس بدون درج کد در page مقصد
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 11:35 صبح
  2. مشکل در کد نمایش اطلاعات جدول دیتابیس در crystal report viewer
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 21:52 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 19:30 عصر
  4. سوال: کنترلی برای نمایش اطلاعات جداول دیتابیس
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 16:45 عصر
  5. نمایش اطلاعات درون دیتابیس
    نوشته شده توسط kasra515 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •