نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی اجرای یک اسکریپت PHP در پس زمینه و متوقف کردن آن از طریق یک اسکریپت PHP دیگر؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    چگونگی اجرای یک اسکریپت PHP در پس زمینه و متوقف کردن آن از طریق یک اسکریپت PHP دیگر؟

    سلام و خسته نباشید.

    خوب عنوان به نظر میاد یکم گنگ هست، پس توضیح بیشتری میدم.

    قرار یک سرور سوکت که با استفاده از PHP نوشته شده با دستور مدیر سایت اجرا بشه (از طریق داشبورد مدیریت سایت)، که خوب مشکل خاصی نیست و میشه به راحتی با استفاده از توابعی مثل exec و shell_exec و غیره اون اسکریپت که سرور رو اجرا می کنه اجرا کرد. فرضا به شکل زیر:


    shell_exec('php path/to/socket_server.php');


    خوب حالا مشکل این جاست که بعد یک مدت دیگه نیازی نیست تا سرور در حال اجرا باشه و نیاز هست که متوقف بشه که این کار هم باید از طریق همون داشبورد مدیریت که سرور راه اندازی شده انجام بشه؟!

    یک بررسی هایی که کردم (توی ویندوز البته) میشه با استفاده از یک سری دستور ها یک Process خاص که در اینجا php.exe هست رو متوقف کرد. باز یک سوال پیش میاد که این باعث تداخل نمیشه؟!

    و با توجه به این که سرور های اصلی روی لینوکس اجرا میشن لینوکس چنین قابلیتی رو داره یا نه؟!

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چگونگی اجرای یک اسکریپت PHP در پس زمینه و متوقف کردن آن از طریق یک اسکریپت PHP دیگر؟

    مجبور شدم تا پیام بدم چون تاپیک رفته توی صفحه 3. کسی نظری نداره؟!

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: چگونگی اجرای یک اسکریپت PHP در پس زمینه و متوقف کردن آن از طریق یک اسکریپت PHP دیگر؟

    با این مشکلتون حل نشد؟!
    http://php.net/manual/en/function.socket-shutdown.php
    میتونید از طریق php یه پیام به سرور سوکت بفرستید اونورم تعین کنید که اگه این پیام اومد با تابع بالایی سوکت بسته شه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چگونگی اجرای یک اسکریپت PHP در پس زمینه و متوقف کردن آن از طریق یک اسکریپت PHP دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    میتونید از طریق php یه پیام به سرور سوکت بفرستید اونورم تعین کنید که اگه این پیام اومد با تابع بالایی سوکت بسته شه.
    ممنون. دقیقا از همین ایده برای یک قسمت دیگه از برنامه استفاده کرده بودم، نمی دونم چرا برای این قسمت این به ذهنم نرسید؟! میشه یک کد ایجاد کرد و توی پایگاه داده ذخیره کرد و برای متوقف کردن سرور یک پیام به سرور فرستاد و توی سرور سوکت بررسی کرد که این کد همون کد توی پایگاه داده هست یا نه اگر بود از برنامه خارج بشه.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی اجرای یک Delete Query در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 شهریور 1397, 07:55 صبح
  2. وارد کردن اطلاعات از طریق VB در PHP
    نوشته شده توسط vb1249 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1393, 10:42 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 20:29 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1384, 16:45 عصر
  5. چگونگی اجرای یه ‍‍‍Conection
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 02:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •