نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دستور Restore با تغییر نام منطقی

  1. #1

    دستور Restore با تغییر نام منطقی

    سلام .. دستور Restore ای که استفاده میکنم اینجوریه :
    RESTORE DATABASE DBName FROM DISK ='BackupPath' WITH MOVE 'PhysicalNamebackup' TO 'SqlPath\\DBName.mdf', MOVE 'LogicalNameBackup' TO 'SqlPath\\DBName.ldf'


    LogicalNameBackup و PhysicalNamebackup نام های مربوط به فایل بک آپی هست که قراره ریستور بشه
    میخواستم ببینم چطور میشه LogicalNameBackup و PhysicalNamebackup اون فایل بک آپ رو که نمیدونم بدست بیارم و اینجا جایگزین کنم؟
    البته این کد رو پیدا کردم که نام فیزیکی و منطقی فایل بک آپ رو میده ولی نمیدونم چجوری ازش تو دستور Restore استفاده کنم ؟
    RESTORE FILELISTONLYFROM DISK = 'BackupPath.back' With File=1
    GO


  2. #2

    نقل قول: دستور Restore با تغییر نام منطقی

    این کد دستور شما هنگامی کاربرد داره که بخوای از یا یک فایل پشتیبان یک پایگاه داده تازه بسازین و اگه خواسته شما همین است
    میتوانید با این کد دستورها نام فایل های پایگاه داده ای که از اون پشتیبان ساخته شده را بدست بیارید
    DECLARE @Table TABLE (LogicalName varchar(128),[PhysicalName] varchar(128),
    [Type] varchar, [FileGroupName] varchar(128), [Size] varchar(128),
    [MaxSize] varchar(128), [FileId]varchar(128), [CreateLSN]varchar(128),
    [DropLSN]varchar(128), [UniqueId]varchar(128), [ReadOnlyLSN]varchar(128),
    [ReadWriteLSN]varchar(128), [BackupSizeInBytes]varchar(128),
    [SourceBlockSize]varchar(128), [FileGroupId]varchar(128),
    [LogGroupGUID]varchar(128), [DifferentialBaseLSN]varchar(128),
    [DifferentialBaseGUID]varchar(128),
    [IsReadOnly]varchar(128), [IsPresent]varchar(128), [TDEThumbprint]varchar(128)
    )

    DECLARE @Path varchar(1000)='..\DBBackUp.bak'
    DECLARE @LogicalNameData varchar(128),@LogicalNameLog varchar(128)

    INSERT INTO @table
    EXEC('RESTORE FILELISTONLY
    FROM DISK=''' +@Path+ ''' ')

    SET @LogicalNameData=(SELECT LogicalName FROM @Table WHERE Type='D')
    SET @LogicalNameLog=(SELECT LogicalName FROM @Table WHERE Type='L')

    SELECT @LogicalNameData,@LogicalNameLog


تاپیک های مشابه

  1. تغییر نام فیلد در یک جدول با استفاده از دستور sql
    نوشته شده توسط maryammb66 در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 13:15 عصر
  2. تغییر نام دیتابیس به صورت فیزیکی و منطقی
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 22:59 عصر
  3. تغییر نام یک فیلد از جدول با دستور Alter
    نوشته شده توسط مرتضی تقدمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1390, 13:44 عصر
  4. آموزش: اجرای دستور در صورت تغییر نام تب پیچ
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 01:08 صبح
  5. مقاله: تغییر نام صد ها فایل با یک دستور
    نوشته شده توسط mahak006 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 19:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •