نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در گرفتن نوع فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    مشکل در گرفتن نوع فیلد

    سلام دوستان، یک سوال داشتم، من می خوام مقدار یک فیلد رو درون یک textBox بریزم :

    textBox5.Text = DTable.Rows[0].Field<int>("Ordibehesht");


    این هم کدش ... اما یک مشکلی که هست اینه که مقدار فیلد Ordibehesht برابر یک int هست، حالا وقتی می آم بین <> کلمه int رو بنویسم، مشکل اینجاست که قبول نمی کنه، چی باید بنویسم؟

    همین مشکل رو هم در این کد دارم :

    object fourthValue = dataGridView1.CurrentRow.Cells[3].Value;
    textBox4.Text = fourthValue != null ? fourthValue.ToString() : string.Empty;

    ممنون می شم راهنمایی کنید ...

  2. #2

    نقل قول: مشکل در گرفتن نوع فیلد

    شما میخواهید مقدار فیلد دیتاگرید ویو رو داخل تکس باکس بریزید برای اینکار باید این رو بنویسید.
     TxtNameBank.Text = dgv1.SelectedRows[0].Cells["ClmNameBank"].Value.ToString();
    LblId.Text = dgv1.SelectedRows[0].Cells["ClmID"].Value.ToString();

    چون تکس باکس فیلد نیست کادر متن هستش.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گرفتن نوع فیلد

    لطفاً متن خطا رو بنویسید تا ببینم مشکل کلاً چیه!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل: کوئری گرفتن از فیلد Date/Time
    نوشته شده توسط mo5tafa در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1391, 15:10 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 تیر 1390, 19:05 عصر
  3. گرفتن نوع فیلد از جدول access
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 18:27 عصر
  4. مشکل در تغییر نوع یک فیلد
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1387, 19:32 عصر
  5. مشکل تغییر دادن نوع فیلد
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •