نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)

  1. #1

    کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)

    سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    در ابتدا از مدیرای عزیز عذر خواهی میکنم از اینکه اینجا این تاپیک رو ایجاد کردم، کوتاهی بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید و این تاپیک رو در صورت صلاح دید به تالار مناسب منتقل فرمایید.
    اما هدف از ایجاد این تاپیک:
    دوستان من میخوام لینک عکس هایی که درون تگ img و داخل سند html هست (بعنوان مثال یک پیج سورس ) رو با استفاده از دستور العمل های منطقی regex تشخیص بدم و لینکش رو استخراج کنم...فرض کنید که کدهای داخل یک پیج سورس به این صورت هست:



    <div class="nwstxtmainpane">
    <div class="nwstxtlinkicons">
    <span id="ctl00_bodyHolder_newstextDetail_newstxtActLink "><a class="lnk" href="printable.php?nn=13940109000599" target="_blank"><img border=0 src="shares/img/print.gif" width="25" alt="نسخه چاپي" /></a><a class="lnk" href="mail.php?nn=13940109000599" target="_blank"><img border=0 src="shares/img/email.gif" width="25" alt="ارسال به دوستان" /></a></span>
    </div>
    <div class="nwstxttoppane">
    <div class="nwstxtnewsinfo">
    <span id="ctl00_bodyHolder_newstextDetail_nwstxtInfoPane "><div class="nwstxtrotitr">هادی محمدی فر</div><div class="nwstxtinfotitle">حمله عربستان به یمن؛ چرایی، پیامدها و چالش های پیش رو</div><p class="nwstxtlead" style="line-height: 160%;">با توجه به نقش تعیین کننده جنگ زمینی، ماهیت رهبری انصارالله، و نقش تخریبی القاعده در یمن می توان گفت با وحدت جریان های سیاسی یمن و همدلی علمای یمن با کمیته های مردمی تمامی سناریوهای عربستان و رژیم صهیونیستی به حداقل خواهد رسید.</P></span>
    </div>
    <div class="nwstxtpic">
    <span id="ctl00_bodyHolder_newstextDetail_nwstxtPicPane" ><img alt="حمله عربستان به یمن؛ چرایی، پیامدها و چالش های پیش رو" title="حمله عربستان به یمن؛ چرایی، پیامدها و چالش های پیش رو" src='http://up.mlmarketing.ir/news/wpid-1956227265.jpg' /></span>
    </div>
    </div>

    <div style="float: left; clear: both;">
    <ul class="sociallnk">
    <!--- TWITTER -->
    <li>
    <a href="https://twitter.com/share" class="twitter-share-button">Tweet</a>
    </li>
    <!--- GOOGLE PLUS -->
    <li>
    <div class="g-plusone" data-size="medium"></div>
    </li>
    <!--- FACEBOOK -->

    <div style="clear: both;"></div>
    </ul>

    </div>



    خوب همونطوری که میبینید یک تگ عکس درون این کد وجود داره، همچنین چندتا دستور src دیگه هم هست داخل کد، حالا خواسته ی من این هست که اولا تگ عکس رو شناسایی کنم، و درون یک متغیر بریزم، بعد از داخل این تگ بیام دستور src رو پیدا کنم و لینک عکس داخل کوتیشن ها رو استخراج کنم و بریزم داخل یک متغیر دیگه...
    خودم تا یکجایی رفتم جلو ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه:


    preg_match_all("/<img alt([^`]*?)>/", $matches[1][0], $matchesb);

    preg_match_all("/src=\"([^`]*?)\"/", $matchesb[1][0], $matchesc);

    توسط دستور preg_match اومدم کل تگ img رو ریختم داخل متغیر Matchesb و بعد دوباره با همین دستور ، دستور src رو شناسایی کردم و ریختم توی متغیر matchesc طوری که داخل متغیر matchesc فقط لینک عکس ها موجود باشه. متغیر matches هم داخلش همین پیج سورسی که بالا قید کردم هست... ولی همونطوری که گفتم دوستان موقعی که میخوام از متغیر آخر که لینکها توشه استفاده کنم چیزی نیست و عمل نمیکنه
    از اساتید سپاسگذارم میشم اگه لطف بفرمایند بنده رو راهنمایی کنند
    مرسی
    یاعلی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)


  3. #3

    نقل قول: کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    سلام رضا جان
    مرسی داداش از لینک هایی که معرفی کردی
    این کد چک کردم به نظر میرسه به کارم بیاد
    \bhttps?:[^)''"]+\.(?:jpg|jpeg|gif|png)(?![a-z/])



    ، فقط یه نکته، چطوری این کد رو تو دستور preg_match_all استفاده کنم؟
    این دو تا حالت رو امتحان کردم ارور داد داداش
    preg_match_all("\bhttps?:[^)''"]+\.(?:jpg|jpeg|gif|png)(?![a-z/])", $matches[1][0], $matchesb);

    preg_match_all(\bhttps?:[^)''"]+\.(?:jpg|jpeg|gif|png)(?![a-z/]), $matches[1][0], $matchesb);

  4. #4

    نقل قول: کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)

    به این حالت هم استفاده کردم :
    preg_match_all('\bhttps?:[^)''"]+\.(?:jpg|jpeg|gif|png)(?![a-z/])', $matches[1][0], $matchesb);
    این ارور رو داد:
    Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in

  5. #5

    نقل قول: کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)

    preg_match_all('/\bhttps?:[^)\'\'"]+\.(?:jpg|jpeg|gif|png)(?![a-z\/])/', $str, $matchesb);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: کمک در خصوص یافتن لینک عکس در یک سند با استفاده از عبارات با قاعده (Regular expressions)

    اگر اصرار بر استفاده از reg نداری میتونی از اسکریپت آماده simplehtldom استفاده کنی
    http://simplehtmldom.sourceforge.net/

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1392, 14:03 عصر
  2. کمک در خصوص دخیره آدرس عکس در بانک sql
    نوشته شده توسط saj2eb در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 19:40 عصر
  3. کمک فوری : رسم متن یا عکس بصورت ماتریسی
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1384, 20:15 عصر
  4. کمک در خصوص refox
    نوشته شده توسط omid_delphi2 در بخش Foxpro
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 19:40 عصر
  5. کمک در خصوص کار با اینستال شیلد
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1382, 07:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •